- Poruka
- 345
u koga je bolje ljubavni zivot u mrsavih ili jacih osoba?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je isto kao da pitas da li se bolje seksaju visoki ili niski .u koga je bolje ljubavni zivot u mrsavih ili jacih osoba?
To je isto kao da pitas da li se bolje seksaju visoki ili niski .
Ne ovisi to o fizickoj konstituciji nego o temperamentu .
ne mora da znaci, ako su prezadovoljni sami sobom, tesko da ce privlaciti druge, jer ce drugi biti kivni na njih, ovi ce im delovati nabedjeno...
nije tačno. zadovoljni ljudi nisu nabedjeni nego pozitivno zrače, a oni koji se hvale da su srećni, imaju sve, ovo ono kule, zvezde, piččke materine, oni su ti 'nabedjeni' koje pominješ i suštinski nisu srećni niti zadovoljni.
nije tačno. zadovoljni ljudi nisu nabedjeni nego pozitivno zrače, a oni koji se hvale da su srećni, imaju sve, ovo ono kule, zvezde, piččke materine, oni su ti 'nabedjeni' koje pominješ i suštinski nisu srećni niti zadovoljni.
ma zavisi, znam nekoliko riba koje su ovako extra likovi, normalne, opustene, al' drugima deluju nadmeno, nabedjeno, jer ovi su isfrustrirani i komplexasi, pa ne znaju kako da se postave prema tako ''jakim'' osobama, jer su fizicki mnogo dobre, pa ih onda hejtuju... nije uvek do tebe, vec i do drugih, i to je tuga kad tako nesto vidim ili cujem...
kako ja imam običaj da kažem.. f**k 'em.![]()
Nije do jacine, no do velicine polnog organa...![]()
Питала је за љубавни живот.To je isto kao da pitas da li se bolje seksaju visoki ili niski .
Ne ovisi to o fizickoj konstituciji nego o temperamentu .