ne morate ionako odlazim u blackout za 10 minuta... sve najbolje kolezionice 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...jednakostranicni je nemoguce
a ravnokraki,
uvijek se o glavu obije...
To su varijacije iz pocetaka 'civilizacije'
a posto je Homo sapiens navikao
da 'napreduje'
nije toliko zreo...

...filosofija je opravdanje
za mnoge ociglednosti
iz,- 'nehata'...![]()
Sve te shvatam. Tako je.

Da li imate razumevanja za ljubavni trougao?
U buduce izostavite mene iz tema. Nije u redu da se svede na licni nivo.
- - - - - - - - - -
Jbt, ovdje svi filozofi...
pa o tom ti pričam svo vremeImam, pod uslovom da ja nisam deo tog trougla

Pretpostavljam da se misli a klasicni threesome, 2 zene jedan muskarac,
fantazija, koja ako se ima para moze da si i ostvari

Nemam
- - - - - - - - - -
Ali ga praktikujem

Mi nešto nismo imali para u to vreme.![]()
![]()

A ti si to zasnovao na tacno kojim informacijama?Za trojku pare su potrebne samo muskarcu,
ne postoje 2 zene koje ce besplatno dati nekom muskarcu, ma kakav zgodan ili pozeljan bio,
oces 2 mlade prelepe studentkinje s tobom zajedno u krevetu, - nije problem, ali to ce te kostati ko svetog petra kajgana

A ti si to zasnovao na tacno kojim informacijama?![]()

Dobro, ako ti je tako lakše. Ja lepo kažem u mom slučaju nikakvih para nije bilo, ne vidim što bih povezivala trojku, četvorku, petorku s prostitucijom, kao da nema ljudi koji su zainteresovani za to.

Ljudi koji su "zainteresovani" uglavnom su to parovi, swingeri, koji traze devojke i parove slicnih interesa
takvi ljudi uglavnom imaju razne psihicke barijere koje "razbijaju" onda drogom, alkoholom, tetovazama, piersigom itd, - sve to odbojno za nas "umerene"
sa druge strane, lepe mlade devojke, koje ne zive u svetu predrasuda i znaju u potpunosti da uzivaju svoj zivot, trazice pristojno okruzenje za takav dozivljaj,
a to kosta, mnogo,
Dakle, ako nešto nisi doživeo ili si doživeo samo na određen način (platio, bio drogiran ili pijan), ne znači da se to drugim ljudima ne dešava ili da se dešava ali tako kako ti zamišljaš.