C
chika_doktor
Gost
ja imam jednu dlaku i gajim je ko gustav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to,pravi si macho.chika_doktor:ja imam jednu dlaku i gajim je ko gustav
Mushmula:Devojke pomagajte, da l' da se depiliram ili jok? Mislim na grudi.
Izgledam skoro kao Andro Knego (ako se neko seca), pa plasim ribe na plazi.
Pomozite, da li vama to smeta ili vas pali?
Znam da je trend biti cosav, al' sta cu kad se plasim cerupanja (depilacije).![]()
chika_doktor:ja imam jednu dlaku i gajim je ko gustav
zelenookа:Naravno da sme, ali budi malo pažljiviji što se tiče intimnih delova.
Ja obožavam ove kreme za depilaciju, divota jedna.![]()
orgazmma:heh,Mush......dok nisi ko Toma Selek,dobro je.
ja licno preferiram takve kao ti,jer volim da pravim pletenice i dredove,u pauzama "vodjenja ljubavi" ili dok mi se dragi izlezava na plazi.Zato samo napred i-"sve sto imash ti pokazi na plazi,pa cu ti reci da li vazi il` ne vazi".....
a,imas i onu novu,od e.n.i......![]()
ma,daneozbiljko:Nek pusti da mu kovrdže lelujaju na plaži. I gore i dole. Ako vidi da su se cice poplašile, neka se na licino mesto obrije. Cice će biti dirnute njegovom žrtvom. To će ih snažno uzbuditi. Skočiće na njega, otimajući se za komad glatkog tela. Pod težinom tolike neobuzdane mesnate lepote, shaggy će srećan izdahnuti.
Meni ne smeta....Čak je i simpatično....Kao da imam veeelikog plišanog medu....Mushmula:Devojke pomagajte, da l' da se depiliram ili jok? Mislim na grudi.
Izgledam skoro kao Andro Knego (ako se neko seca), pa plasim ribe na plazi.
Pomozite, da li vama to smeta ili vas pali?
Znam da je trend biti cosav, al' sta cu kad se plasim cerupanja (depilacije).![]()
Mushmula:Pa nece valjda pakleno da boli? Jooooj!![]()
![]()
![]()
the_man!:Daj bre, čkopi jedna, šta si se usro, to je samo malo čupanja dlaka, kakav si mi ti muškarac... Šta bi tek da ti vade zube ili nokte...8-)