LJUBAVNI TEPIH

Mushmula:
Devojke pomagajte, da l' da se depiliram ili jok? Mislim na grudi.

Izgledam skoro kao Andro Knego (ako se neko seca), pa plasim ribe na plazi.

Pomozite, da li vama to smeta ili vas pali?

Znam da je trend biti cosav, al' sta cu kad se plasim cerupanja (depilacije). :roll:

heh,Mush......dok nisi ko Toma Selek,dobro je.
ja licno preferiram takve kao ti,jer volim da pravim pletenice i dredove,u pauzama "vodjenja ljubavi" ili dok mi se dragi izlezava na plazi.Zato samo napred i-"sve sto imash ti pokazi na plazi,pa cu ti reci da li vazi il` ne vazi".....
a,imas i onu novu,od e.n.i...... :lol:

Smeta mi samo, ako je previse maljav... mada opet, pre bih i maljavog, to mi je nekako vise muski, nego onog s izdepiliranim grudima... stvar ukusa... ma u datom momentu, nijednoj nece smetati... :lol:

orgazmma:
heh,Mush......dok nisi ko Toma Selek,dobro je.
ja licno preferiram takve kao ti,jer volim da pravim pletenice i dredove,u pauzama "vodjenja ljubavi" ili dok mi se dragi izlezava na plazi.Zato samo napred i-"sve sto imash ti pokazi na plazi,pa cu ti reci da li vazi il` ne vazi".....
a,imas i onu novu,od e.n.i...... :lol:

Nek pusti da mu kovrdže lelujaju na plaži. I gore i dole. Ako vidi da su se cice poplašile, neka se na licino mesto obrije. Cice će biti dirnute njegovom žrtvom. To će ih snažno uzbuditi. Skočiće na njega, otimajući se za komad glatkog tela. Pod težinom tolike neobuzdane mesnate lepote, shaggy će srećan izdahnuti.

neozbiljko:
Nek pusti da mu kovrdže lelujaju na plaži. I gore i dole. Ako vidi da su se cice poplašile, neka se na licino mesto obrije. Cice će biti dirnute njegovom žrtvom. To će ih snažno uzbuditi. Skočiće na njega, otimajući se za komad glatkog tela. Pod težinom tolike neobuzdane mesnate lepote, shaggy će srećan izdahnuti.
ma,da
depilacija hladnim voskom,sa ukusom vanilije,kiwija,papaye i manga,na licinom mestu,pa kom opanci,kom kovrdze....i zvoncici!u can ring my bell ring my bell :lol:

Mushmula:
Devojke pomagajte, da l' da se depiliram ili jok? Mislim na grudi.

Izgledam skoro kao Andro Knego (ako se neko seca), pa plasim ribe na plazi.

Pomozite, da li vama to smeta ili vas pali?

Znam da je trend biti cosav, al' sta cu kad se plasim cerupanja (depilacije). :roll:
Meni ne smeta....Čak je i simpatično....Kao da imam veeelikog plišanog medu....

Prirodno cosave i izdepilirane ne volim jer mi ne izgledaju kao muskarci nego kao nedonoscad i kao zabe. Mislim da kad bih ga zagrlila iskliznuo bi mi iz ruku kao sapun. To bih tolerisala samo kod savrseno razvijenog tipa, ali ne u smislu da je ono vitak i vretenastih misica, vec samo za one nabildovane ogromne baje hehe... Volim kad muskarac ima ljubavni tepih i ostalo, mada mislim da je nezgodno kad su dlake po ledjima.
Tebi savet: Ti obavezno probaj da se izdepiliras pa vidi da li se sebi takav vise svidjas, sta ribe kazu i mozes li uopste da podneses taj bol, onda ces znati...

Back