otkacena slavonka
Domaćin
- Poruka
- 4.422
Ne budi lud...cemu patnja...samo ljepo odrzavaj frizuricu...heheh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
$ta da ti kazhem kolega. Otkad sam depilirao grudi i postavio sliku na Krstaricu.. ma bolje da ti se ne pricham. Ali dzaba ti je da depilira$ grudi ako ima$ $kembe. Izgledace mnogo ruzhno i sme$no. Ostavicu do vecheras izdepiliranu fotq u profilu da vidi$ kako to izgleda u praksiMushmula:Znam da je trend biti cosav, al' sta cu kad se plasim cerupanja (depilacije).![]()
Ona mozhe..®:pozdravila te Strom Cloud, цЛицк![]()
...joj... pa to je tuzznooo.....betmenov_prijatelj:xexe goliiiicash meznam da nije tema al ovo morate pogledati!!!
https://video.google.com/videoplay?docid=-1081334852993057021&pr=goog-sl
Pa sad, ako si bas kao Andro Knego :shock: , onda jbg, depiliraj se...Mushmula:Devojke pomagajte, da l' da se depiliram ili jok? Mislim na grudi.
Izgledam skoro kao Andro Knego (ako se neko seca), pa plasim ribe na plazi.
Pomozite, da li vama to smeta ili vas pali?
Znam da je trend biti cosav, al' sta cu kad se plasim cerupanja (depilacije).![]()
Mushmula:Devojke pomagajte, da l' da se depiliram ili jok? Mislim na grudi.
Znam da je trend biti cosav, al' sta cu kad se plasim cerupanja (depilacije).![]()
Lusy Lusy:Probala sam jednom vosak i jednom aparat za depilaciju i vristala sam i plakala dok mi nisu skinuli tu jednu traku voska sa noge i dalje im nisam dala da me muce,nego sam uzela stvar u svoje ruke odnosno brijac u ruke i zahvaljivala bogu sto ga imam i bilo mi je zao sto sam ga do tad mrzela.A aparat za depilaciju mi dodje ko sto malih pinceta koje mi cupkaju dlake odjednom,mada mi je manje strasan od voska...ne znam zasto!
Keeper:jao choveche radi shta ocjesh al nemoj da slushash zhenturache...
jedva su dochekale da prichaju kako je njima o kako to boli o kako je njima strashno, ko da ih neko tera.
Banshee:mene ne boli vosak...a brijac mrzim :x
inace ne volim dlakave grudi,u svakom slucaju nikako one jeti dlakave grudi u paketu sa ledjima :shock: jednom sa videla tipa koji je sa svih strana ( gle ironije - osim na glavi) bio ko vukodlak.... vise volim prirodno cosave![]()
Lusy Lusy:I ja sam primetila da se to misljenje o dlakavim grudima menja sa godinama...ja ih sad obozavam,ali naravno u ogranicenim merama a ne dlakave kao jeti...ali pre dve godine sigurno ne bih pricala ovako...tada bih rekla da volim cosave![]()
blah. na udicu za zhene upeca mi rasta. e yebiga.rastamann:Ne laprdaj mnogo, kada bi ti doshla dlakava, ponashao bi se kao prvak kada ga pitaju za devojchice...Bljaaaak, fffuuuj....Mislim, ja bih se tako ponashao...
Sasvim dovoljno da mogu sasvim sigurno da tvrdim sta volim a sta ne...mada kod mene je mnogo vise bitnija psihicka zrelost nego fizicka,ja tako brojim i gledam na svoje godine...nemoj da me vredjas matori he he he he herastamann:Ahahaha, a imash ih mnogo (mis'im godina.)