LJUBAVNI TEPIH

Lusy Lusy:
Sasvim dovoljno da mogu sasvim sigurno da tvrdim sta volim a sta ne...mada kod mene je mnogo vise bitnija psihicka zrelost nego fizicka,ja tako brojim i gledam na svoje godine...nemoj da me vredjas matori he he he he he :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma bre kako si rekla ono, nekada ih nisi volela....Zvuchi kao da ih nisi volela pre 10 godina, a to je bilo pre 2-3, osim ako se nisi udarala i sa 12, a ako jesi, onda respect :)

rastamann:
Jbg, shto ne reche odmah da peckash zene...
:)

u pravu si, poneo bih se tako kako si rek'o.
al ne zato shto je to zaista fuj, vecj zbog mode.
a da je to pitanje mode, a ne shta je lepo a shta ruzhno, skont'o sam kad se maltene nisam prevrnuo sa stolice dok mi je deda prich'o kako ga je nekad palilo da vidi zhenske dlakave noge. :)

rastamann:
Ma bre kako si rekla ono, nekada ih nisi volela....Zvuchi kao da ih nisi volela pre 10 godina, a to je bilo pre 2-3, osim ako se nisi udarala i sa 12, a ako jesi, onda respect :)
Uf,trebalo bi da procitas moje predhodne postove...Moj decko sa kojim sam dosta dugo i pored kojeg sam se na neki nacin i uozbiljila tj sazrela ima dlakave grudi koje nisam nikako volala dok nisam tog decka zavolela...elem...shvatila sam koliko to moze da bude privlacno i na mene cak utice kao afrodizijak samo dok ih dodirnem,nikako ih ne jedem.Jesam li ti sad malo bolje priblizila ono sto sam rekla i gore?

Mushmula:
Devojke pomagajte, da l' da se depiliram ili jok? Mislim na grudi.

Izgledam skoro kao Andro Knego (ako se neko seca), pa plasim ribe na plazi.

Pomozite, da li vama to smeta ili vas pali?

Znam da je trend biti cosav, al' sta cu kad se plasim cerupanja (depilacije). :roll:

A na kojoj si ti to plazi bio, kad plasis devojke........???? 8-)

Malo da ulepšamo temu.

HairyMan.jpg

Mushmula:
Jok! Ne mogu da se odlucim izmedju obicne i brazilske depilacije. :roll:
Uzgred, a sta mu to dodje brazilska depilacija? Neka kozmeticarka me to pitala preko telefona, kad sam hteo da zakazem, doslo mi da je oteram....! :x :x :x

Intimna sfera...brazilijana...valjda si bre cuo, ako nisi video...pitaj devojku! :lol: :lol: :lol:

Back