kanada1986
Početnik
- Poruka
- 41
Dobro to moze ali kao ocejnicki pokusaj... moze i mnogo finije to da se izvede.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mora veruj mi,kapiram da bi gmizavac poput tebe doziveo klinicku smrt i od jednog ozbiljnijeg shamaraDobro to moze ali kao ocejnicki pokusaj... moze i mnogo finije to da se izvede.
nema,ako taj pederash ne zna da je ona u vezi,ali ako zna...kao sto ova slina zna,pa onda itekako ima,o cemu pricas?ali pai mei sta ima taj treci sa tim sto si ti sa njom 4 godine?
to sto je ona neverna je tvoj problem
ili sto vasa veza ne valja pa ona trazi bolje
u svakom slucaju taj treci nema ama bas nista sa tim
ne mora veruj mi,kapiram da bi gmizavac poput tebe doziveo klinicku smrt i od jednog ozbiljnijeg shamara

ko je bre bio na kafi
nismo nigde bile zajedno
na žalost

nema,ako taj pederash ne zna da je ona u vezi,ali ako zna...kao sto ova slina zna,pa onda itekako ima,o cemu pricas?
u stvari to je MOJE misljenje,i po meni o takvim akcijama uopste nema diskusije,uvek cu tako razmisljati....nikada,ali nikada nisam prevario devojku,a ona koja mene prevari,ne znam..neka se spremi za neochekivano,jer ni sam ne znam u sta se transformishem u afektu..
E cale preterano serkish.
Nije to "hladan" fazon vec normalno razmisljanje ili (ne) kada imam preca posla. Kao npr. o nama . Zasto bih ja razmisljao i tome koga ce ona da izabere. Naravno da ne zelim da je izgubim ali ako je i izgubim neka bude zbog njega a ne zbog moje ljubomore, Kapirash stari?
Slabo kapirash tebreks... SLABOOO![]()
Dete moje,
Sve sto ovaj stari cika kapira je da si se ti userkao i da ces tek da se unakazish.
A to sto ti ubedjues sebe i nas da kao imas preca posla, da si kao sad cvrst i jak, zahebi me toga.
Vidim sta ti je, a probao sam da ti kazem kako ce da se zavrsi.
No, ti to sigurno znas bolje nego ja.
Pa da ga voli otkachila bi onog drugog tipa.
To je ko shto oni pedesetogodishnjaci shto yebu klinke sa strane "vole" svoje zene.
Isti genetski otpad.
Cale ne glumim ja ovde hladnocu , zaljubio sam se i priznao a da si naucio da citas kad si bio mladji iskapirao bi sta pokusavam da ti kazem .

harde
hoće li biti suviše
javno bez intime
i stida
koji mi kao finoj curi pristaje
da kažem
da mufove ne gajimo
Struja je čistokrvna muslimanka