LJUBAVNI SAVET !

ja sam počela da budem muško
u stvari ja sam oduvek bila muško
samo sam na jedan period
postala žena
ali mi nije zbog toga nikako dobro
i ******* sad sam hermafrodit
i mnogo mi teško
samo da meni opet sasvim poraste piša
biće to dobro

ali pai mei sta ima taj treci sa tim sto si ti sa njom 4 godine?
to sto je ona neverna je tvoj problem
ili sto vasa veza ne valja pa ona trazi bolje
u svakom slucaju taj treci nema ama bas nista sa tim

čekaj bre
on može da pokušava pai
ali ako ona zna sa kim želi da bude
jbt
njega nema
on je providan
ako me razumeš
dakle ona i hidraulična i lomača
da budemo onako realni
ako je to realnost

Pa nije da su trebali da se vencaju. Nasla boljeg i shta sad... Izmedju ostalog na takve kao ti naleti neki kao ja (rezerva) pa nalozi vatru pricajuci kako ce biti uz nju kada ga se okani. Pa kada te se okane onda ti popizdish i ona kaze meni a ja dodjem i shta onda? Vidish nije crno-belo tebreks...Pa gazi ako mozes shta da ti kazem...

ali pai mei sta ima taj treci sa tim sto si ti sa njom 4 godine?
to sto je ona neverna je tvoj problem
ili sto vasa veza ne valja pa ona trazi bolje
u svakom slucaju taj treci nema ama bas nista sa tim
nema,ako taj pederash ne zna da je ona u vezi,ali ako zna...kao sto ova slina zna,pa onda itekako ima,o cemu pricas?
u stvari to je MOJE misljenje,i po meni o takvim akcijama uopste nema diskusije,uvek cu tako razmisljati....nikada,ali nikada nisam prevario devojku,a ona koja mene prevari,ne znam..neka ochekuje neochekivano,jer ni sam ne znam u sta se transformishem u afektu..

nema,ako taj pederash ne zna da je ona u vezi,ali ako zna...kao sto ova slina zna,pa onda itekako ima,o cemu pricas?
u stvari to je MOJE misljenje,i po meni o takvim akcijama uopste nema diskusije,uvek cu tako razmisljati....nikada,ali nikada nisam prevario devojku,a ona koja mene prevari,ne znam..neka se spremi za neochekivano,jer ni sam ne znam u sta se transformishem u afektu..

ne znam ja sam operisana od ljubomore
ali mi nikad nije bilo jasno zasto kriviti tu trecu osobu
to moze da bude bilo ko, i samo se zatekla tu u tom trenutku
problem nije sto postoji neko, vec je problem izmedju dvoje ljudi, medju kojima nesto ne stima
treci je kolateralna steta

E cale preterano serkish.

Nije to "hladan" fazon vec normalno razmisljanje ili (ne) kada imam preca posla. Kao npr. o nama . Zasto bih ja razmisljao i tome koga ce ona da izabere. Naravno da ne zelim da je izgubim ali ako je i izgubim neka bude zbog njega a ne zbog moje ljubomore, Kapirash stari?

Dete moje,

Sve sto ovaj stari cika kapira je da si se ti userkao i da ces tek da se unakazish.
A to sto ti ubedjues sebe i nas da kao imas preca posla, da si kao sad cvrst i jak, zahebi me toga.
Vidim sta ti je, a probao sam da ti kazem kako ce da se zavrsi.
No, ti to sigurno znas bolje nego ja.

Vidim da si se opekao vec na trecem ... obecavam ti da nisi naleteo na treceg kao ja ... kvota 1.05 da bih te ispresavio.Onako lepo bash ... Moze uvek da se organizuje neko zezanje van foruma i interneta ... tebreks ;)

Dete moje,

Sve sto ovaj stari cika kapira je da si se ti userkao i da ces tek da se unakazish.
A to sto ti ubedjues sebe i nas da kao imas preca posla, da si kao sad cvrst i jak, zahebi me toga.
Vidim sta ti je, a probao sam da ti kazem kako ce da se zavrsi.
No, ti to sigurno znas bolje nego ja.

Cale ne glumim ja ovde hladnocu , zaljubio sam se i priznao a da si naucio da citas kad si bio mladji iskapirao bi sta pokusavam da ti kazem .

Pa da ga voli otkachila bi onog drugog tipa.
To je ko shto oni pedesetogodishnjaci shto yebu klinke sa strane "vole" svoje zene.
Isti genetski otpad.

Mozda ce i da ga otkaci, samo to ne ide prstom na dugme. Nikad ne bih verovala devojci koja na jedan raskida vezu od 4 godine zbog drugog i to zbog jebenih leptirica.

A mozda opet i nece da ga otkaci, otkud mi znamo.

U svakom slucaju ona je ta koja ce ispasti kucka.

ovaj sine kanada kakve su ti to plocice na avataru

da ti kazem nesto ...mozda ti ipak nju da zaboravis, a?
da ipak mi popijemo tu kaficu, sta mislis? da ti ispricam sta je jos bilo u cheatersima?

Back