ЉУБАВНИ ПСИХИЈАТАР

e doktore super što si tu...reko' da te pitam nešto...
mene zanima koja je dijagnoza kad recimo neko otvori temu i onda zbog nezainteresovanosti raje ona dospe skroz dole il ne d'o bog na narednu stranu i onda otvarač iste napiše nešto, citira nekoga, tek kol'ko da napiše nešto, kako bi tema opet dospela na vrh, valjda da bi opet pisali po njegovoj temi...? šta je to ? kako se to zove ?je l' ima neki stručni izraz da guglam posle i da čitam ?

Ово је љубав и сех, има посебан форум и за тебе.

Нема љубави а овисан о том неком....:bye:
Или има љубави а неможеш је препознати да је то љубав.:mrgreen:
Немам појма шта је љубав и тражим подуку љубавног психијатра...:worth:

Буди ТИ психијитар и подучи НАС који немамо појма како изгледа та љубав:sad2:

Kakav crni ljubavni psiholog, jos se taj nije rodio, moras sam sebi da budes LJ.Psuh, i samo se opusteno spusti na kauc i pronadji sebe u dubini duse svoje, i tada dostize odogovore na sva zamrsena pitanja.:bye:

Требам њено присуство али нисам сигуран да је волим.
Недостаје ми кад нисам с њом, а кад сам с њом гледам да се изгубим јер ми нешто фали или ми смета нешто код ње.
Стварно нисам сигуран да је то љубав, у ствари незнам како да дефинишем љубав, нити разлог зашто је то тако.

Kakva crna ljubav, to su samo definicije, za nesto kao iskonsko, jer zene kazu prvo cu da pravim decu, a posle cu da vodim ljubav, mislim ovo je do bola definicija, a sta je to ljubav, bas se pitam, da li kada ona skuva caj ili ti joj ocistis cipelice lakovane, ili nesto trece pak, :think:

- - - - - - - - - -

Tja ... Ima različitih vrsta ljubavi.
Ali budi siguran da, ukoliko se osećaš usamljeno pored nje, to nije ljubav.
Takođe, ukoliko te njeno prisustvo ne ispunjava.
Nedostaje ti, možda, iz navike.Navikao si da je vidiš, čuješ ... ali ipak nisi prihvatio sve njene osobine (nešto ti "fali" ili "smeta" kod nje). Moguće je da ti nedostaje jer se podsvesno nadaš da će se promeniti, i biti drugačija kada se ponovo sretnete. A onda se razočaraš jer vidiš da se ništa nije promenilo.
Voliš idealizovanu predstavu, odnosno ono kako zamišljaš da bi ta osoba mogla biti i kakva bi ti najviše odgovarala. .
To ti je ujedno i odgovor na moje gornje, dodatno pitanje: voliš je zato što ti je potrebna. Tzv. nezrela ljubav. U zreloj ("pravoj") ljubavi osobu zavolimo onakvu kakva jeste, bez želje da je menjamo - jer kada bi se promenila, to ne bi bila ista osoba.

Borac, Ubedi me da Ljubav Postoji i Opstaje< :cool:

Back