ljubavni problem.

E ovako

Prijatelji smo,nista vise.
Izgleda da me ona voli i da zeli vise od prijateljstva.
Rekli su mi da joj se svidjam.
Nznm dal da im verujem al drugovi su mi.
Ja je volim.
Zivi daleko od mene(a kad kazem daleko ne mislim na 2 kilometara daleko vec daleko,tamo daleko daleko od moraaa XD)

Sta sad da radim?!

Sve je tu meni sumnjivo. Ona zivi daleko, nisi siguran da joj se svidjas, samo ste prijatelji a i ona tebi nikad nije pokazala da nesto oseca prema tebi, nego ti sad gledas u pasulj da li te ortaci zaj.ebavaju....batali.

Majstore, daj razgraniči šta je to ljubav, a šta zaljubljenost! Devojka je MOŽDA, ali samo MOŽDA zaljubljena u tebe... to znači da joj prija tvoje društvo, a i ti kao individua. A ljubav jeste ona sigurnost da bi ona dala svoj život za tvoj (što je apsurdno u današnjem društvu!), i da bi ti dao svoj život za njen... i zato nije to ljubav, ne budali... to je samo mala zaljubljenost, osim ako nije još gora varijanta da te drugari "ložu" i "pale" da bi napravio kakvu glupost! A ako je to ljubav, njoj neće biti teško ni da ti oprosti ako načiniš kakav pogrešan korak... Takođe, ne smeš ni ti njoj zameriti za poneki "pogrešan" korak. Žrtvovanje jedno za drugo... i to je ljubav (verovali ili ne!) Prvo vidi kako se to ona žrtvuje za tebe, pa shvati i kako se ti žrtvuješ za nju, i kad to razbistriš shvatićeš i sam šta treba da radiš!

Aman čoveče! Si ti lud?
Prvo dečko ima 15,16 godina! Zašto bi morao da se ubije da bi on dokazao sebi da je voli majke ti! U tim godinama ti možeš da voliš nekog,ali ne u tolikoj meri da se ubiješ za njega.:roll:
Bože svašta. I ti si mi neki čudak. Ma idem da se ubijem da bih dokazala nekoj osobi da je volim. :roll:
Koji si gej,ne verujem.

Aman čoveče! Si ti lud?
Prvo dečko ima 15,16 godina! Zašto bi morao da se ubije da bi on dokazao sebi da je voli majke ti! U tim godinama ti možeš da voliš nekog,ali ne u tolikoj meri da se ubiješ za njega.:roll:
Bože svašta. I ti si mi neki čudak. Ma idem da se ubijem da bih dokazala nekoj osobi da je volim. :roll:
Koji si gej,ne verujem.

Nemo' da te istresem iz gaćica! :cool:
Nemoj da mi izvrćeš misli i poentu tog posta! Pročitaj opet doooobro šta sam napisao, pokušaj da razumeš... Ja ga odvraćam od gluposti... Ne može on da voli nekoga sa 15 godina i da održi tu vezu na "daljinu", to je nemoguće! Bolje da nađe nešto bliže... :ok:

Back