Ljubavni nagon

Kako sta da pricas sa njom,lepo prosto pridji i razgovaraj sa njom,i ona je samo covek od krvi i mesa,i ona kaki i jede leba kao i ti.Smanji dozivljaj i bespotrebnu temu izazvanu idealizovanjem doticne,jer ces se moguce i razocarati kada se razveje ruzicasta magla sa tvojih ociju i shvatis da ona i nije bas sve to sto si joj pripisao..
 
ako ste u bilo kakvom kontaktu prvo je pozovi na pice,bioskop,klizanje ili sl. ali nek bude kao drugarski poziv,onda kada je upoznas i licno onda ce sve samo po sebi teci ;) onda ces videti dal ima i sa druge strane uzvracenih emocija i dal se vredi truditi dalje :)
 
Zaljubljen sam u devojku koji nisam upoznao. Ali sam stidljiv jer neznam kako da se predstavim i kako da pricam s njom.

Dok se ti stidiš drugi će da umače, a ti da se vraćaš kući suva kur.ca, mokrih opanaka.
Traži nekoga ko bi mogao da vas upozna, izađite u četvercu, negde gde nije preglasna muzika tako da svi mogu da razgovaraju, da ne bi ti bio taj koji mora da vodi intezivnu konverzaciju. Na pola večeri počni da čačkaš po mobilnom, reci da nemaš kredita i zamoli je da ona pošalje poruku "tvom bratu" da ćeš doći za pola sata. Izdiktiraj joj svoj broj. Naravno, prethodno ugasi ton. Posle 15 minuta zahvali se, pozdravi i briši kući. Sutradan pošalji poruku sa objašnjenjem i obrazloženjem. Ako krene- dobro je, ako zaglavi- odustani.
Ili to, ili ne gledaj je više. Što je više gledaš, a ne prilaziš, sve si manji i manji u njenim očima.
 

Back
Top