Ljubavni jadi za skupštinskom govornicom

Ti tolike gluposti pricas da je to neverovatno. Sta ti radis kao moderator na Politici o kojoj nemas pojma, meni uopste nije jasno.
Slagala si da penzioneri vecinski glasaju za radikale, a kad sam ti DOKAZAO da lupetas ti opusteno nastavljas po starom.O kojoj nezaposlenoj glasckoj masini ti pricas? Daj egzaktne podatke, dosta je tvog laganja. Da i ne ulazimo u diskusiju da je gro tih ljudi nezaposlenih zato sto su ih banditi poput Dinkica i ostalih tvojih mezimaca pozibacivali na ulice i zatvorili im preduzeca kako bi napravili prostor za njima bliske firme.
Kao slag na tortu dajes link koji blage veze nema sa tokom diskusije. Smesna si, skroz. :D

Prvo, nećemo razgovarati tako. Očigledno je da si se iznervirao, sasvim bez potrebe. Vidi sad, ali polako: zaboravio si jedan detalj - brojnost populacije nezaposlenih i penzionera. Rekosmo već da nezaposlenih ima oko 500.000 (zvanični podaci kažu oko 700.000, procenjuje se da realno traži posao oko 400.000, mi ćemo reći 500.000 -ostali bez posla, završili školu pa traže posao, ne ulazim u razloge), penzionera ima oko 1,6 miliona, što u zbiru daje cca 2,1 milion. Ako je polovina te populacije, kao što sam kažeš, a pozivaš se na Cesid, što mi je čudno, ali dobro, glasala za radikale, šta možemo zaključiti? Da najveći broj ljudi koji ne privređuju glasa za SRS. Je li tako?

http://www.vesti.rs/broj-nezaposlenih-i-srbiji.htm

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=09&dd=04&nav_id=316981

Da li sam smešna ili ne, to ne znam, ali evo ti egzaktnih podataka.

Još ću ti samo reći da je ovo poslednji put da sam se upustila s tobom u bilo kakvu diskusiju, osim u slučaju da primetim da si nekorektan prema ostalim forumašima, na šta ću sigurno reagovati.

Pozz i bez teških reči, nema potrebe.

Ja ne znam o kojim teskim recima ti pricas osim mozda o mojoj konstataciji da pricas gluposti, a to je prosto fakat i ja ne znam kako to drugacije da nazovem. Evo to si sad ponovila:

Ako je polovina te populacije, kao što sam kažeš, a pozivaš se na Cesid, što mi je čudno, ali dobro, glasala za radikale, šta možemo zaključiti?
Ja nigde nisam rekao da polovina te populacije glasa za Radikale vec sam citirao istrazivanje Cesida, kome inace toliko verujete, u kome se kaze da penzioneri glasaju PODJEDNAKO za SRS i za DS. Dakle sustinski drugacije od onoga sto ti tvrdis da sam ja rekao.

I ne znam o kakvoj nekorektnosti prema ostalim forumasima pricas i gde si to zapazila sa moje strane, osim ako me nisi pomesala sa moderatorskim miljenikom idididijem koji je prosuo niz uvreda na koliko prethodnoj strani.

ko za koga glasa? e...

kome je dobro neka i dalje glasa za rezim , a bilo je manje od 30% i svaki put sve manje

kome nije dobro neka glasa za promene, a bilo je vise od 51%, i svaki put sve vise

i mozete da pricate sta god hocete, rezim ne treba vise slusati,
ljudi, gledajte ih u ruke sta (nam) rade

da dodam - nisam znao da su penzioneri, nezaposleni i studenti, po kom to zakonu, manje vredni, ako ne glasaju kako bi neko zeleo, jel to neki aparthrejd? jeli doslo vreme da ih stite nvo, ako ne smeju da glasaju po svojoj pameti?

ako se misli na populaciju novozaposlenih srba u poslednjih 8 godina, pa naravno da glasaju za onog ko ih je zaposliio-rezim, ali ima i drugih primera tj ne moze rezim sve aktiviste i pristalice da zaposli a onda sta?

Pazi sta ti pises:

- za rezim glasalo manje od 30 %??? Da te podsetim ZES je dobio 40%.
U sta racunas kostunicu dr vojislava? dobio je 11%,ali covek je neprekidno bio na vlasti od 2000.

stvarno me ne zanima struktura zes

ako je demokratija, onda bira vecina, i onda socijalna pitanja dobijaju na tezini i tu zes ce da gubi i sto je dobio, nezasluzeno, npr sps, pups i palmu, cak i simpatizeri rezima imaju problem da shvate i prihvate sve ovo!

g.shooter_10 vi i niste moja ciljna grupa, mozda nekad

Kao sto sam vec napisao,nema razlike izmedju njih,a i kako moze biti kad su 18 god. duvali u istu diplu i ucili od velikog vodje (opravdano odsutan) Vjeke.:dash::dash:

Kada citam sta laprdaju ovi Tadicevi tkz."analiticari"(Goati,Bogosavljevic,Nikolic itd) i njihovo forsiranje Nikolica kao nekog ko ce u Srbiji voditi "desnicu" muka me uhvati.:thumbdown::thumbdown:

Back