Ljubavna magija

Ne bih to preporučivao iz najmanje tri razloga:
1. previše je šarlatana i prevaranata
2. vrlo moguće da ljubavna magija ne deluje, tj. da tako nešto ne postoji već se vuče iz prošlih vremena kad su ljudi verovali u vradžbine
3. vrlo moguće da ako deluje donosi lošu karmu jer na silu želiš da neko bude sa tobom
ima istine
ali sta je lakse nego napiti izabranicu
i obescastiti je bez da se akas sa vudu babama

Pozdrav, zanima me ljubavna magija. Da li ju je netko uspijesno izveo? Imate li preporuku za povjerljivu osobu za rad? Na netu sam nasla dosta osoba koje to rade ali mi sve djeluje sumnjivo. Traze da se novac dalje postom i prilikom slanja da se uslika uplatnica jer navodno ne mogu preuzeti novac bez uplatnice
mani se dete ćorava posla

Jedna devojka sa Floride kad sam je sreo ili pričao sa njome uvek sam joj pohvalio kosu i frizuru, meleskinja, i ono super kosa..i sad pre neki dan videh je na instagramu i dopale mi se čak i dlačice ispod pazuha...

Ah...mislim se da joj pošaljem porukicu za te dlačice, hair in arm pit :D

Čudni su ti zakoni atraktivnosti i privlačenja...

A što se tiče teme probaj direktnim kontaktom da zamađijaš tu drugu osobu, na silu ne vredi...

Pozdrav, zanima me ljubavna magija. Da li ju je netko uspijesno izveo? Imate li preporuku za povjerljivu osobu za rad? Na netu sam nasla dosta osoba koje to rade ali mi sve djeluje sumnjivo. Traze da se novac dalje postom i prilikom slanja da se uslika uplatnica jer navodno ne mogu preuzeti novac bez uplatnice
Ako te neko nece , nece ti pomoci magija i mani se takvih stvari ,
pre svega sto je to zakonom zabranjeno i mozes da odgovaras
ti i onaj ko ti je napravio magiju iako su to sve lazi i prevare
sto sama možeš da zakljucis cim ti se traže pare unapred

Mani se toga...Ne deluje.
Nije magija ono što je bila..

Ovce treba šišati. Ko je spreman da plati za "magiju" tog tipa, i ko zaista veruje u te stvari u 21-vom veku, taj treba stvarno i da se ispruži, da plati toliko da boli.

I obavezno slikaj uplatnicu.
Buraz, religije su tu da bi predstavljale "pozitivnu stranu"

Ako zanemarimo većinu koja se usere od kolege zajebanta koji uključi lampu od mobilnog sebi ispod brade u magacinu u kom su pogašena svetla zbog neradnog dana, postoje fenomeni koje nazivamo "paranormalne pojave"
90% materijala na youtube su fejkovi, postoji par videa za koje niko nije siguran da li su majstorski uradjeni ili ipak tu ima nešto čudno...

Daću ti jedan primer:
drugar je u srednjoj podigao dva prsta i zamolio razrednog starešinu da nas trajno razdvoji jer sam mu "demonstrirao silu čitanja misli" tj u igri na papiru "podmornice" tukao samo gornji levi ugao. Osećaj je poput intuicije a kod njega proradili holivudski filmovi koji se drže nekih stereotipa koji sa praksom gotovo da nemaju veze tj scenarije su pisali oni koji sa tom materijom nemaju veze. Kao kad bi ti sad tako samodovoljan u centru svemira pisao o empatiji (a sve budale oko tebe kako tvrdiš).

Imam i ja intuiciju, nema to nikakve veze s temom. Danas na poslu pomislim kako nisam dobio poziv za jedan issue (mi to tako zovemo) barem šest meseci. I sat vremena kasnije zove me žena baš zato. Imam bezbroj primera intuicije. Ona postoji. Ne znam kako radi. Ali magija i to još ljubavna je nešto drugo.

Magija12345.......98,99,100... :roll::mrgreen:

Eto,
@Nina, @tab503
je li ovako dobro? :zper:

Poslednja izmena:

Back