Ljubavna bol...

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Rekla sam vam da izbegavam da kontaktiram mog bivseg decka iz Izraela. Sve je bilo ok, do veceras. Nismo se culi od petka. Tada sam mu napisala poruku sa pitanjem kako je. On mi je rekao da misli na mene i da mu mnogo nedostajem. Ja sam mu samo odgovorila sa smajlijem poljubac. Nisam htela da ulazim u neki dublji razgovor. Ipak, veceras sam videla njegove slike na Fejsu. Imao je neku proslavu. Slikao se sa onom njegovom dosadnom zenom. Joj, jos je deblja, a on je tako sladak. NA jednoj slici je ispao malo bez veze, jer mu je glava u cosku, pa je malo izduzena, jer mobilni nema dobar fokus. Na drugoj je ispao super, a na trecoj ima iskezene zube (njena fora, ona svuda gura te njene zube, zube kao kljove), ali zatvorene oci. I tu tako zatvorenih ociju mi je bas sladak. Nisam nista komentarisala, ali moram da kazem da sam se bas rastuzila. Ne znam zasto. Moj decko gleda "Varljivo leto" na televiziji. Ja sam ovde stuzena i slomljena. Tako bih zelela da sam tu sa njim. Nazalost, tortu ne bih mogla da probam, jer je od jaja.
Sta se to dogadja sa mnom?! :heart:

Koga ti volis od njih dvojice?

Nemoj da me pitas koga volim, jer je to tesko pitanje. Sta je ljubav? Mislila sam da me je bas briga za bivseg decka, ali, eto, proradila su osecanja.:heart:

Nemam. A i da imam ja nemam neke tegobe, jer sam sportistkinja, pa sve preguram lakse.:heart:

Kupi nvovog Djipa.

Kakve veze ima djip sa ovim?:heart:

Za sve je kriv mobilni sa lošim fokusom.

Mogu da ti kazem da sam se prilicno iznervirala. On je stvarno sladak, ali mu je celo ispalo malo vece, pa mi nekako izgleda kao neki vanzemaljac. Cesto se desava da moblni tako zabrlja. Na onoj drugoj slici sa zatvorenim ocima je isto takodje sladak, ali su mu zubi previse iskezeni, a njegova zena stalno gura te njene zube u prvi plan. Mislim da ih je ona zarazila. I on i deca se na svim slikama nesto bece. Ona me toliko nervira, jer je agresivna i dosadna, a jos je i debela. Ja ne mrzim debele osobe, cak ih podrzavam da smrsaju ili da navale da jedu jos vise, pa da crknu, jer ce se onda smanjiti broj debelih u svetu. Da ne duzim o njoj, jer ona i nije preterano bitna za moju vezu. Dakle, ne znam sta mi se to desilo.:heart:

Pitanje nije tesko.
Tesko je tebi da dodjes do odgovora jer se mozda pribojavas istine.
Ljubav je kada ti je sreca druge osobe vaznija od sopstvene cak i po cenu zivota.

Slazem se. Ja bih zelela da budem sa njim, ali je on ozenjen, a ja ne zelim da se mesam u tudji brak. On mi je rekao da bi bio srecan sa mnom. Ipak, ja sam odlucila da se povucem, pa sam smanjila komunikaciju sa njim.:heart:

Ocigledno ne dovoljno. Mogu da razumem da imas zelju da saznas kako je, ali ako mucis time sebe izgubices svoju srecu.
Nadji neki lep film i sedni sa svojim covekom (onim u kuci) i odgledajte film zajedno.
Pokusaj da nadjes svoju srecu u zivotu sa njim. Ako ne sa njim naci ces nekog drugog, boljeg sa kojim ces provesti zivot u sreci.
Nemoj da dozvolis da postanes staro dzangrizalo koje ce ismevati deca iz komsiluka.

Ocigledno ne dovoljno. Mogu da razumem da imas zelju da saznas kako je, ali ako mucis time sebe izgubices svoju srecu.
Nadji neki lep film i sedni sa svojim covekom (onim u kuci) i odgledajte film zajedno.
Pokusaj da nadjes svoju srecu u zivotu sa njim. Ako ne sa njim naci ces nekog drugog, boljeg sa kojim ces provesti zivot u sreci.
Nemoj da dozvolis da postanes staro dzangrizalo koje ce ismevati deca iz komsiluka.

Ali sta da radim, kada me je to pogodilo. Hvala ti na, ne mogu da kazem podrsci, ali, eto, bar si tu sa mnom, dok moj decko gleda "Varljivo leto". Nije mi samo jasno, zar niko nije imao nekada slican problem.:heart:

Mozda i jesu pa im je to tesko palo i zele da zaborave ili su u slicnoj situaciji kao i ti.
Ne zamaraj se sa bivsim nego me poslusaj i idi pored sadasnjeg i provedi sa njim vece. Mozda ti se i dopadne.

Mozda i jesu pa im je to tesko palo i zele da zaborave ili su u slicnoj situaciji kao i ti.
Ne zamaraj se sa bivsim nego me poslusaj i idi pored sadasnjeg i provedi sa njim vece. Mozda ti se i dopadne.

Dosadan mi je taj film o nezrelim tinejdjerima, koji jure za zenama. Ja smatram da ne treba imati odnose pre braka. Zbog toga sam cesto osudjivana i progonjena, cak i moj sadasnji decko, povremeno nesto komentarise, ali ja sam iskrena i postena. Sutra cu moci da pogledam mom muzu u oci.:heart:

Da,vjerujem da se nerviraš.
Često umjesto da vidimo ono što želimo vidjeti, vidimo suprotno.
Ta tehnika stvarno nije pouzdana.

Pojasni, molim te!:heart:

Sama pricas da bi dosao u Srbiju zbog tebe... Pa pozovi ga da dodje i sastanite se tajno :per:, mozda ti se razbistre ta pomucena osecanja...:lol:

Vidis, to mi nije palo na pamet. On je malo siromasniji, pa nisam htela da ga izlazem trosku. Vidim da je ova njegova rasterala njegiove roditelje, a oni su mi bili glavna smetnja. Skoro sam mu videla i brata na Fejsu. Bas sam se iznenadila, kako je od jednog daveza ispao tako sladak decko.:heart:

- - - - - - - - - -

vrela cica je muškarac...
eto čisto da znate za ubuduće kad se upuštate u filozofije
:lol:

I ti si zena, pa nikom nista.:heart:

Vidis, to mi nije palo na pamet. On je malo siromasniji, pa nisam htela da ga izlazem trosku. Vidim da je ova njegova rasterala njegiove roditelje, a oni su mi bili glavna smetnja. Skoro sam mu videla i brata na Fejsu. Bas sam se iznenadila, kako je od jednog daveza ispao tako sladak decko.
Prava ljubav nema cenu Cico.z:p.

- - - - - - - - - -

Nisam trans, ali zbog mene padaju u trans.
Whatever you say.

Prava ljubav nema cenu Cico.z:p.

Mozda bi se uvredio, ako bih mu platila kartu. Ipak, muskarac je muskarac.:heart:

- - - - - - - - - -

Whatever you say.

NIje "Whatever I say", nego "What actually is." :heart:

- - - - - - - - - -

pa loš fokus - na mobilnom

To mora da sredi njegova zena, posto ona sve snima i slika i stalno se kezi i vristi i ceo svet opisuje troslovnim recima.:heart:

Back