Rekla sam vam da izbegavam da kontaktiram mog bivseg decka iz Izraela. Sve je bilo ok, do veceras. Nismo se culi od petka. Tada sam mu napisala poruku sa pitanjem kako je. On mi je rekao da misli na mene i da mu mnogo nedostajem. Ja sam mu samo odgovorila sa smajlijem poljubac. Nisam htela da ulazim u neki dublji razgovor. Ipak, veceras sam videla njegove slike na Fejsu. Imao je neku proslavu. Slikao se sa onom njegovom dosadnom zenom. Joj, jos je deblja, a on je tako sladak. NA jednoj slici je ispao malo bez veze, jer mu je glava u cosku, pa je malo izduzena, jer mobilni nema dobar fokus. Na drugoj je ispao super, a na trecoj ima iskezene zube (njena fora, ona svuda gura te njene zube, zube kao kljove), ali zatvorene oci. I tu tako zatvorenih ociju mi je bas sladak. Nisam nista komentarisala, ali moram da kazem da sam se bas rastuzila. Ne znam zasto. Moj decko gleda "Varljivo leto" na televiziji. Ja sam ovde stuzena i slomljena. Tako bih zelela da sam tu sa njim. Nazalost, tortu ne bih mogla da probam, jer je od jaja.
Sta se to dogadja sa mnom?!