Ljubavi ruku delooooooooooooooooooo....

opet ti davis, ogranicena.
neam vremena da ti objasnjavam,
al' drugi put cu da stavim ovog : :lol:
pa ces, mozda, ukapirati.

jesi ti slepa ili ne znaš da čitaš latinicu?
(missim, znam da je ironija klase A, ali izgubi se nit koja je razdvaja od realnosti, pa moram da obaspem paljbu)
mislim, što rekao neko : sledeći put kreni od Bukvara ..
p.s. ako si otišla Naopačke davno, imam velike šanse da ne znaš da čitaš ćirilicu, dakle prelazim na nju trajno ..
u, pardon, zbunila te klasa A ..
:lol:

Da li ste nekada, svojim rukama, napravili nesto za svoju ljubav?
Nesto korisno?
Nesto samo za nju/njega?
Nesto sto simbolizuje vasu vezu?
Nesto sto lici na nesto?
Da li ste nekada napravili nesto samo iz ljubavi prema odredjenoj osobi i sta je to?
Eo ja pravim vec tri dana kucicu za psa, dobice haskija, nabavio sam materijal, proucio na netu i nekim casopisima sta je najbolje za haskija i denuo sam se u tezak rad! Dok cvrcak ladi nogice mravi vredno rade, i posle nema zime :p

Daklem....

Zbog ljubavi sam i ja napravio kućicu za psa.....mnogo volim tog psa,tako je simpatičan i lep da se svima dopada.Izvesna forumašica ima njegove slike.Nerazdvojan od ljudi,stalno leži na terasi,a terasa je velika i otvorena.Kada je hladno leži na obući da bi se zagrejao.Morao sam da napravim kućicu...
Tebi savetujem da elementi koje spajaš budu "Nutovani" sa "muškim" i "ženskim " delom jer je moguće da će zid prosvetliti kada se elementi rasuše,pa će njen pas trpeti promaju.Drvo je živ materijal i stalno" radi "kada je izloženo atmosverskom uticaju.
Zbog ljubavi sam napravio i veliki bračni krevet,parena bukva,natur,tri puta lakirano,završni lak sa 60% sjaja...Pravio sam i druge komade nameštaj od masiva,ali ovaj je ,hm,sa najviše asocijacija na ljubav.
E,da,pisao sam i neke pesmice u trenucima dokolice...da li zbog dosade ili zbog ljubavi,ne znam ni sam.
A kada sam bio ludo zaljubljen (treći razred osnovne škole)pokušao sam da svoju ljubav nacrtam....mogu reći da je taj pokušaj neslavno propao.

a je l si ih bojila? :D
ja pravim srca, obojim, pa nocom odem do njenog prozora i zalepim na staklo
pa kad se probudi i otvori posle me zove i vice gde si bio sinocke!!!! :twisted:
:lol:

bila su od posebnog masnog sarenog papira,a tankim flomasterom sam ispisivala stihove :heart:
za uzvrat nisam nista dobila,a bas sam se trudila :confused:
vise necu da pravim budalu od sebe! izgleda da sve mora da se svodi na skupe vecere,tupave izlaske..... :neutral:

Da li ste nekada, svojim rukama, napravili nesto za svoju ljubav?
Nesto korisno?
Nesto samo za nju/njega?
Nesto sto simbolizuje vasu vezu?
Nesto sto lici na nesto?
Da li ste nekada napravili nesto samo iz ljubavi prema odredjenoj osobi i sta je to?
Eo ja pravim vec tri dana kucicu za psa, dobice haskija, nabavio sam materijal, proucio na netu i nekim casopisima sta je najbolje za haskija i denuo sam se u tezak rad! Dok cvrcak ladi nogice mravi vredno rade, i posle nema zime :p

Daklem....

ni$ta iskreno do sada..

Back