gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo reci i kamiju kad si već tu... i on je u tripu da se seks podučava
ma shta reci kad je tenzishka postulatichno odradio temu...nema dalje....
ima par sjajnih postova koje ne mogu, a i mrzi me da citiram , u kojima je recheno sve....esencija...
ostalo je...tenzija ...msm ne on nego prava tenzija ...
nabo si nick savrsheno...to si ti ... u magnovenju...
i tema je ok...
kad se (od)tvrdoglavish ...
mada ... mozz da bude i opasno ...
totalno gubljenje ,obezglavljenost
ne znash ni sam koliko
Jesam ja to pogrešno pročitala ili ovde sex nazivaju predajom....
Alo ljudi... manite se davanja, predaja i ostalih gluposti... ******** će uvek ostati samo ********.....
Alo ljudi... manite se davanja, predaja i ostalih gluposti... ******** će uvek ostati samo ********.....
fala qurtzu i od tebe nešto pametno jednom...
pa kazi joj da se seks ne poducava no da je seks spontana aktivnost dve osobe gde ne postoji nikaka kontrola ako zeli da se odlepi
- - - - - - - - - -
podji od toga da ces biti namirena s onoliko orgazama kolko zelis... pa sad odlepi i kazi kako bi ti da imas plastikanca drugu zenu omadjijala da samo o tebi masta![]()
ako sex dozivljavas kao jebacinu onda ce ti zivot biti jebacina.... dobar seks je umetnost
pa dobro ne preteruj
plasticno pateticno objasnjeno
jes jebacina moze biti kad pokupis pijanog dripca negde usput i odvedes ga da ga seksualno iskoristis i da ga sutnes cim se otrezni sutra ujutru.Jesam ja to pogrešno pročitala ili ovde sex nazivaju predajom....
Zato od tebe još uvek ništa pametno....![]()
au bre
pa sex je za mastu i uzivanje
i to super uzivanje
![]()
pa dobrone, pazi... ona priča o potpunoj predaji pa onda odjednom neću ovo neću ono
licimurje je to, nije to u redu
u konzervi mora da bude tačno ono što piše na pakovanju
inače oma zovemo tržišnu inspekciju, ne sme bre narod da se obmanjuje
ali dobro, šojka je to, imala je ona i većih gafova
pa dobro
ja potpunu predaju ne smatram samo telesnom vec i duhovno
poverenje i postovanje do granice dostojanstva
ostalo je kreativnost
znam da si nesrećno zaljubljena u mene pa ti ego ne da da priznaš da samo suvo zlato iskucavam na tastaturi, tako da ću ti ovu provokaciju progledati kroz prste
nemoj da menjas polopet... nema ovo pitanje veze sa lezbejstinom koj ti je bre... pitam te ko coveka jer svaka zena ima neceg muskog u sebi i ne jednom je zaebavala napr. drugaricu kao da je frajer ili obratno...znaci kako? pitam zato sto niko ne moze bolje to da objasni no zena, a tis jos i mod, znaci zena sa iskustvom pa mozes da pomognes neiskusnima da shvate makar sta ne treba da rade... i to je nesto za pocetak![]()
now you lost me...
Ne znam... život mi je fin... sve na svoje mesto i to je to....
Dobar sex je orgazam, umetnost je dobra knjiga, slika, muzika... jbm ti umetnost koju svako praktikuje.
nemoj da menjas pol
eto to ja ovako kao modla savetujem
Ne znam... ti ili si jako glup trol ili ti je mnogo mali.......
I sad se pitam da li da te preduhitrim i sama za sebe kažem da sam ružna i da me niko ne **** ili da to zadovoljstvo ipak prepustim tebi, pošto ti je to jedino što znaš napisati...![]()
vid ovu... ništa ja tebe ne razumem al iz sveg ovog mrmljanja naslućujem da iako se ložiš na mene ipak si skupila muda da mi protivurečiš
a to ti ne ide u prilog
ako sex dozivljavas samo kao orgazam i kad ga dozivis cekas nekst tajm samo da bu svrsila onda ne skontavas sta sam hteo da ti prenesem govoreci o umetnosti...seks ti je zivot a urediti sopstveni zivot je jedna forma umetnosti.... ako je svakodnevno obaljivanje na brzaka samo da bi se ispraznila umetnost onda nemo ni da citas knjige ili gledas fimove....prvi put kad os da izekperimentises i uneses nesto novo u ucmali sex odnos ti postajes umetnica....
ma aj to šti si ružna i što te niko ne jebbe, to je tvoj lični problem
nego što si maji panglu, to je ono što iritira jer ti nalećem ovuda na slovca koja zrače glupošću
Msm da si u trećoj rečenici pomešao lonce i poklopce, tj. pričaš o nečemu što nije logično ako se uporedi sa mojim postom. Ostalo je stvar stavova, meni lično smešnih.
odgovoricu ti na pp:
ma bre... pakujem se na pajk a mozda se sjutra i odobrovoljim da ti lepo objasnim poneshto..
mada ne, ovo je ipak tema o tebi , solo tu![]()
A da... to da sam glupa, to sam zaboravila... Pa ti čoveče uopšte nisi inovativan...![]()