znači u suštini ti bi neku koja će da ti završi poso oko nje same mesto tebe, jel to? vidiš dutjqo, ovakvo tvoje razmišljanje je očigledna posledica nemoći u borbi sa ženama, tako razmišljaju isfrustrirani istraumirani, oni koji su gubili igre pa im sve to preselo i sad bi malo melema
e pa nema dutjqo, nema melema među ženama koje toliko poštuješ
a i da ima... za koji će ti q neka takva kad je verovatno i sama skenjjana
relativnu iskrenost očekuj samo od qurve koju platiš, ovo ostalo... il se bori ili im se pokori
ali ne znam što ti ovo pričam kad znam da si od borbe odusto al ajd...
misim borba... borba za vas koji nemate početnu prednost u vidu izgleda... za nas koji imamo - egzekucija
pa da... čovek kad omatori krene da spušta gard, tako valjda i žene
i onda se vi metuzalemi nađete na toj ničijoj zemlji i sklopite primirje - one trpe vašu nepohvalnu spoljašnjost a vi trpite njihovu patologiju i svima vam lepo
normalnu ženu je najlakše prevariti, ludače su te koje su nepredvidive
misim to pod uslovom da imam potrebu da ih zajebem
dutjqo
o cem ti majke ti pricas? malko si na ljisu, malko nako uopsteno, a malko kako ti legne 
aj redom... tuca ti se sa nekom zenom jel tako? svidja ti se, pali te opalio bi je ko muvu u letu jel tako? sta ti radis, izvadis majmuna na sto i argumentovano kazes aj gde cemo...ovde u klozetu il kod mene? ona jadnica ako je iole normalna zena ima da te odhebe ko nista pa tacno da si na prvom dejtu ostavio super utisak.... ako je fukos ne moras ni da joj se svidis...ako je domacica ili razvedena ili neka ugrozena koja se dugo nije cepala ima da njisti u prvom budzaku sa tobom i ti ces da se mazes svojim erosom kako si baja i kako ih sredjujes ko sto u kafani kuvari redjaju raznjice.... to batice po meni i za mene nije nimalo interesantno, to ti zovi kako os, gard, godine, emocije, slabost... to je q od m/z odnosa... to sam imao, to mi ne treba ni pod razno. tebi mozda treba i nije lose da imas da bi jednog dana znao kolki si bio ovan ili ovca

iskrenost...pricamo li o iskrenosti u m/z odnosu a ne o iskrenosti spram fuqse jer fuqsa samom svojom profesijom oma prepozna dileju i bolesnika od nekog iole normalnog pa ce pre takvome da kaze nesto iskreno no pomenutoj dileji...ako samo od fuqse ocekujes iskrenost onda dutjqalini sa tobom nesto zesce nije na mestu jer da bi dobio nesto od zene nesto moras zauzvrat i da das posto je ceo zivot presipanje iz retorte u retortu a to ces kad tad skontati. film kako sam bio tucach i cepao manekenke, glumice i haj namontirane ribe moz da sanjas ili zivis i da ako si iole pri sebi odhebes vrlo brzo ma kolko ti njina vagina delovala socnije od neke koja je losije sredjena jer ta druga ce mozda u tebi gledati ne krmenadlu no nesto lepse od cega mozes da budes opet nesto mnogo lepse no to sto si sada

p.s cim krenes u nadjebavanje kako ces prevariti zenu koji ces q uopste vise sa njom? ili ona sa tobom? ako je zena luda opet koji ces q sa njom? zar to nis skonto posle 15 min ili si je po obicaju opalio pa ti s svidlo jer se ne kaze uzalud jebi ludu pa cupaj kosu
tako da dutjqo na avataru vim da imas malo kose i skontavam ti tek sad poentu teme 
Poslednja izmena: