ljubav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
al malo sutra hahaha
niste valjda stvarno pomislili da ću JA da otvorim temu o toj patetičnoj budalaštini :lol:

qaranje dakle - šta mislite... ko ima bolji seks, lepi ili ružni?
i zašto tako mislite?

ako ste mišljenja da ulogu igraju brojni drugi faktori sem fizike slobodni ste mišljenje da iznesete
biće mi zadovoljstvo da vas pobijem argumentima iz stvarnog sveta
:lol:

Zaboravio si hemiju.
E bez nje "fizika" ništa ne vredi.

Živim u stvarnom svetu duže nego ti, pa me sad pobij. :lol:

vladeta jerotic je bio veran svojoj pokojnoj zeni , jel mozes ti njega da zamislis uopste kako prrca ? on je nekompetentan da govori o seksu ,ali vec onaj... Maric :hahaha:

Vladeta Jerotić jeste bio veran ženi i brak im se oslanjao na ljubavi i poverenju,
ali je Vladeta Jerotić pre braka bio veliki ljubitelj žena......
Tu je sticao iskustva i praktična znanja.
Prema tome, treba mu verovati. Nakupilo se toga za 80 godina.

a od kud znam, nemas uvek emocija prema nekim ljudima, to je cista fizika, samo privlacnost, neko ti se svidi i to je to
mada to nije za mene ja se brzo vezujem u principu i onda kada krenu emocije drugacije se gleda na te stvari

Moze fizicki da mi se svidi, ali da me totalno oladi nekim sledecim gestom ili pricom i da ga zaboravim u momentu.
Moze da bude prosecan izgledom ali da me privuce vrcavoscu duha, da ima "ono nesto" i da mi pogled odmah skrene na njegove ruke, a kad pogledam u ruke znam kolko je sati :)

- - - - - - - - - -

@ tema strastveniji, senzibilniji, mastovitiji, oni koji umeju da daju isto onoliko koliko i da prime...naravno da je bitna estetika i lepota, ali sto je nekom lepo, drugom ne mora biti...ako si sa nekim nekompatibilan dzaba ti lepota i tvoja i njegova i sve ostalo...

Naravno :) Najlepse je kada te prethodno malo verbalno prca, a to ne ume svako.

Stoji hrpa mladih u redu za kondome.
Prolazi baba i pita jednu curu iz kolone šta se događa. Ona će na to "Hm, ... ovaj, dijele se naranče."
I stane baka u red. Kad je došla na red, inspektor, sav zgrožen pita: "Gospođo, zar i vi?", a ona će "Je, je, sinko, ja skinem zube pa cuclam!"

Naravoucenije...
Svi volEmo naranče!

Babi treba limun.....
Da stisne usne,

Najlepši seks imaju najželjniji. Ništa lepše i slađe, kada se dvoje željnih nađu i ispunjavaju sebi želje :)

A ovo, jesu li lepi ili ružni, evo objasniću ovako: svako je nekome na neki način lep i dopadljiv, tako da lepota (u oku posmatrača) igra veliku ulogu u tome, ali ona je po meni sekundarna u važnosti. No ipak, lepi (dakle ja njoj lep ona meni lepa, bez obzira što smo na primer tebi ili bilo kom skrndelji) koji prepoznaju tu svoju i partnerovu lepotu - imaju lepši seks. Pod uslovom da su željni :deda:

Iz ovog na kraju izlazi da ipak postoji jos neki uslov.
A iz ovog prvog znaci -strast. Najbolji sex je definitivno kada postoji strast, pa sta god to nekome znacilo. Nekom ovo, nekom ono.

Kud baš ti lutko da me ne shvatiš? :sad2:

Aj ja ću čekati shojo maho da se javi na temu. Ona će to momentalno da razume o čemu sam govorio. :ceka:

Pa duso, kako te nisam shvatila?
Lepota je subjektivna hteo si reci, a ta "prepoznata lepota" to je ono sto ja nazivam "ono nesto" iliti ta pocetna varnica. Onda se probudi strast kako ja to zovem, a ti kazes "zeljni" (a to je isto) i dolazi do eksplozije :)

Pa duso, kako te nisam shvatila?
Lepota je subjektivna hteo si reci, a ta "prepoznata lepota" to je ono sto ja nazivam "ono nesto" iliti ta pocetna varnica. Onda se probudi strast kako ja to zovem, a ti kazes "zeljni" (a to je isto) i dolazi do eksplozije :)

Pa što si onda pisala ono, aman zaman? :sad2:

Ta lepota u oku posmatrača je majka Mara :worth:

Zaboravio si hemiju.
E bez nje "fizika" ništa ne vredi.

Živim u stvarnom svetu duže nego ti, pa me sad pobij. :lol:

nisam zaboravio hemiju, već sam ranije na temi objašnjavao da je hemija ništa drugo nego projekcija fizičke privlačnosti koju žena oseća prema tom i tom muškarcu i na ostale segmente njegove ličnosti, što se iz mog iskustva pokazalo kao tačno

evo ti primer
ja recimo kad sam trešten negde uveče i takav startujem žensku, misim sad da ne lupetam da se sećam šta ja njoj mrmljam takav, to mi pričaju sutradan i uvek me spopadne blam kakvim glupostima ja nju jadnu natovarim (dobro ne spopadne me blam al čisto da ti dočaram kolike su to gluposti) a onda čujem (od nje same posle nekog vremena ili odma od neke ortakinje njene) kako sam boga pitaj kolko zanimljiv kul i šta ti ja znam šta još sve ne, rečju sviđam joj se kako izgledam al nije samo to nego sam pride i šmeker, kao ta 'hemija'...

e sad, ja ti GARANTUJEM da ja, kad sam baš onako pripit kako umem da budem, postideo bi i najgoreg fizikalca sa građevine kad je onako u špicu sa pola kila šljivovice u stomaku a kamo li da sam neki šmeker ili kul lik zanimljiv ovo ono... dok recimo s druge strane imaš dutjqa na primer koji pršti od hemije senzibiliteta elokvencije truda razumevanja romantike i estrogena i koji se polomi da vama ženama bude interesantan, čak je i viteza koju izigravao ovde jedno vreme kad vas je štitio od šovinizma par nikova premaskiran u žensko na sebe primajući njihovo pljuvanje usput im objašnjavajući kako nije lepo pljuvati žene čak i kad to same hoće i žele i td da ne dužim sad... kažem imaš njega takvog na drugoj strani kome sve to u životu ništa ne vredi jer laguje sa fizikom :lol:

jer takve ste vi žene, ista rečenica vama upućena od strane dva različita lika mnogo veću težinu ima od onog koji je gotivniji pa je iako recimo praznu mistifikujete i pridajete bitnost dok na primer stvarno kul spiku neprivlačnih vam likova ignorišete... nepravda je to i nije u redu i mislim da bi me to baš iscimavalo u životu da nisam gotivan lik :lol:

a sad baci pogled na ove dve teme, sve sam filozof pesnik i boem... pa reci da nisam u pravu :lol:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/577678-INSPIRATIVNO-LEPI-MU%C5%A0KARCI

http://forum.krstarica.com/showthread.php/500013-Kojem-biste-dale-perso

Poslednja izmena:
nisam zaboravio hemiju, već sam ranije na temi objašnjavao da je hemija ništa drugo nego projekcija fizičke privlačnosti koju žena oseća prema tom i tom muškarcu i na ostale segmente njegove ličnosti, što se iz mog iskustva pokazalo kao tačno

evo ti primer
ja recimo kad sam trešten negde uveče i takav startujem žensku, misim sad da ne lupetam da se sećam šta ja njoj mrmljam takav, to mi pričaju sutradan i uvek me spopadne blam kakvim glupostima ja nju jadnu natovarim (dobro ne spopadne me blam al čisto da ti dočaram kolike su to gluposti) a onda čujem (od nje same posle nekog vremena ili odma od neke ortakinje njene) kako sam boga pitaj kolko zanimljiv kul i šta ti ja znam šta još sve ne, rečju sviđam joj se kako izgledam al nije samo to nego sam pride i šmeker.

e sad, ja ti GARANTUJEM da ja, kad sam baš onako pripit kako umem da budem, postideo bi i najgoreg fizikalca sa građevine kad je onako u špicu sa pola kila šljivovice u stomaku a kamo li da sam neki šmeker ili kul lik zanimljiv ovo ono... dok recimo s druge strane imaš dutjqa na primer koji pršti od hemije senzibiliteta elokvencije truda razumevanja romantike i estrogena i koji se polomi da vama ženama bude interesantan, čak je i viteza koju izigravao ovde jedno vreme kad vas je štitio od šovinizma par nikova premaskiran u žensko na sebe primajući njihovo pljuvanje usput im objašnjavajući kako nije lepo pljuvati žene čak i kad to same hoće i žele i td da ne dužim sad... kažem imaš njega takvog na drugoj strani kome sve to u životu ništa ne vredi jer laguje sa fizikom :lol:

jer takve ste vi žene, ista rečenica vama upućena od strane dva različita lika mnogo veću težinu ima od onog koji je gotivniji pa je iako recimo praznu mistifikujete i pridajete bitnost dok na primer stvarno kul spiku neprivlačnih vam likova ignorišete... nepravda je to i nije u redu i mislim da bi me to baš iscimavalo u životu da nisam gotivan lik :lol:

a sad baci pogled na ove dve teme, sve sam filozof pesnik i boem... pa reci da nisam u pravu :lol:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/577678-INSPIRATIVNO-LEPI-MU%C5%A0KARCI

Ja neam pojma ko je dutjqo?
A to kada prilazis pripit....msm..nije u redu, ocu reci, to je vec dublja psihoanaliza

Ja neam pojma ko je dutjqo?
A to kada prilazis pripit....msm..nije u redu, ocu reci, to je vec dublja psihoanaliza

ja sam malopre sav zarasto u bradurinu i kosurdaču krvave labrnje od sveže skinutog konca startovo jednu kul i gotivnu doktorku... zašto misliš da bi me neki skoro pa difolt alkohol sprečio u bilo čemu sličnom? :lol:

evo ti primer
ja recimo kad sam trešten negde uveče i takav startujem žensku, misim sad da ne lupetam da se sećam šta ja njoj mrmljam takav, to mi pričaju sutradan i uvek me spopadne blam kakvim glupostima ja nju jadnu natovarim (dobro ne spopadne me blam al čisto da ti dočaram kolike su to gluposti) a onda čujem (od nje same posle nekog vremena ili odma od neke ortakinje njene) kako sam boga pitaj kolko zanimljiv kul i šta ti ja znam šta još sve ne, rečju sviđam joj se kako izgledam al nije samo to nego sam pride i šmeker.

ovde pises o iluziji i cistoj fizickoj privlacnosti
svako od nas ima neki svoj kriteterijum sta ga privlaci, a sta ne
ja npr. nikad ne bih mogla da budem sa muskarcem koji ima dugu kosu..
sto je kosa dza i gusca, on je meni odbojniji..a da pri tom npr uopste ne obracam paznju na visinu
slicno je i sa kilogramima..sto ih ima manje meni sve je cvrsce svrstan u kategoriju - prijatelj i obrnuto (naravno, dobro rasporedjenih)
ali to je samo ono sto je na prvi pogled
to sto je na prvi, uopste ne mora da znaci da ce da bude isto i kad dodje do seksa
najlosiji seks sam imala sa osobom koja je bila fizicki u rangu apolona
koju sam poznavala i pre toga i sa kojom je postojala fizicka privlacnost
ali nije bilo hemije nikakve
kao bukva
a pri tom, seksualno uopste nije bio ni pasivan, ni neiskusan

moze da bude najzgodniji i najlepsi muskarac an svetu, ako nema ono - nesto, nista od seksa za pamcenje..

naravno da niko od nas ne ulazi u fizicku pricu sa nekim ko nam je neprivlacan
il to ne vazi za vas muskarce :lol:

Poslednja izmena:
ovde pises o iluziji i cistoj fizickoj privlacnosti
svako od nas ima neki svoj kriteterijum sta ga privlaci, a sta ne
ja npr. nikad ne bih mogla da budem sa muskarcem koji ima dugu kosu..
sto je kosa dza i gusca, on je meni odbojniji..a da pri tom npr uopste ne obracam paznju na visinu
slicno je i sa kilogramima..sto ih ima manje meni sve je cvrsce svrstan u kategoriju - prijatelj i obrnuto (naravno, dobro rasporedjenih)
ali to je samo ono sto je na prvi pogled
to sto je na prvi, uopste ne mora da znaci da ce da bude isto i kad dodje do seksa
najlosiji seks sam imala sa osobom koja je bila fizicki u rangu apolona
koju sam poznavala i pre toga i sa kojom je postojala fizicka privlacnost
ali nije bilo hemije nikakve
kao bukva
a pri to, seksualno uopste nije bio ni pasivan, ni neiskusan

moze da bude najzgodniji i najlepsi muskarac an svetu, ako nema ono - nesto, nista od seksa za pamcenje..

naravno da niko od nas ne ulazi u fizicku pricu sa nekim ko nam je neprivlacan
il to ne vazi za vas muskarce :lol:

da samo što će taj najzgodniji muškarac na svetu teško da nema 'ono nešto'
sem ako nije totalni debil ili očigledna pederčina

ama moze on da ma ono netso, ali to nema za svakoga
o tome pisemo
a onda u tom slucaju nema i dobrog seksa

ja mislim da je to da prostiš gomila gluposti... u životu nisam sreo žensku da se nije ispržila na gotivnog lika pa makar bio teški tupavac
te priče ono nešto, ima za tebe nema za nju - to je gomila apstraktnih sranjja iz filmova i nema veze sa životom

ja sam malopre sav zarasto u bradurinu i kosurdaču krvave labrnje od sveže skinutog konca startovo jednu kul i gotivnu doktorku... zašto misliš da bi me neki skoro pa difolt alkohol sprečio u bilo čemu sličnom? :lol:

Ma ne mislim da bi te sprecio, naprotiv :)
Ja kad popijem delujem "gotivno"al to nisam stvarna ja :zcepanje:

ja mislim da je to da prostiš gomila gluposti... u životu nisam sreo žensku da se nije ispržila na gotivnog lika pa makar bio teški tupavac
te priče ono nešto, ima za tebe nema za nju - to je gomila apstraktnih sranjja iz filmova i nema veze sa životom

ama bre tenzijo, ja ne kazem da na prvi pogled svi nece da odreaguju na dobrog frajera
ali na drugi - uopste taj seks ne mora da bude dobar..naprotiv

ama bre tenzijo, ja ne kazem da na prvi pogled svi nece da odreaguju na dobrog frajera
ali na drugi - uopste taj seks ne mora da bude dobar..naprotiv

dobro, vama ženama jes zajebano, vi zavisite od lika i kolko će da izdrži dal je retardiran i tako dalje
ali meni je recimo osrednji seks sa dobrom ribom bolji od fenomenalnog seksa sa lošom

evo ti primer
ja recimo kad sam trešten negde uveče i takav startujem žensku, misim sad da ne lupetam da se sećam šta ja njoj mrmljam takav, to mi pričaju sutradan i uvek me spopadne blam kakvim glupostima ja nju jadnu natovarim (dobro ne spopadne me blam al čisto da ti dočaram kolike su to gluposti) a onda čujem (od nje same posle nekog vremena ili odma od neke ortakinje njene) kako sam boga pitaj kolko zanimljiv kul i šta ti ja znam šta još sve ne, rečju sviđam joj se kako izgledam al nije samo to nego sam pride i šmeker, kao ta 'hemija'...

http://forum.krstarica.com/showthread.php/577678-INSPIRATIVNO-LEPI-MUŠKARCI

:lol:

dutjqo... ja ne izigravam nista :) davno sam presto da glumim nesto sto nisam, znaci u konceptu si omasio poentu mog nastupa na ovom mestu koje je jebarnik.... al' u pokusaju :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back