gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam ni reko da izigravaš, ja znam da si ti stvarno romantična dušica dutjqane i da voliš i poštuješ žene, uvažavaš, ložiš se na ljubav i romantična iscimavanja požrtvovanih zaljubljenih muškaraca iz filmova... ali nemoj tražiti to da poštujem
jer meni te munje izazivaju dijareju![]()
postujem zene, naravno ne sve...postujem svaku zenu koja se ne folira i koja je spram mene kolko tolko iskrena
a za ostalo... svako ima svoju spiku, ti mases a ja volim da sa zenama prvo malko popricam da vim njinu dubinu i sto bi borka rekal kolko ima kompatibilne hemijejer nije hemija samo kad ti skoci il ona ovlazi.... tvoj koncept je ok za tvoje godine samo to dosadi veruj ma koliko izazovi bili veliki pozeljni raskalasni ili obecavajuci... vremenom pocnes da posmatras zivot i ljude na drugi nacin i ono sto ti je ranije bilo napr. antiseksualno
sad moze da ti digne libido do pucanja... mnogo kompleksna tema i mislim da je dobro vodis ali dame odavle nis skontale kolko si ti nezan i neshvacen ispod tog sirovog srednjevekovnog oklopa kojim zelis da ih prevaris....
jer bajo ne mozes relativno normalnu zenu prevariti ako ona to makar podsvesno nece...
nisam zaboravio hemiju, već sam ranije na temi objašnjavao da je hemija ništa drugo nego projekcija fizičke privlačnosti koju žena oseća prema tom i tom muškarcu i na ostale segmente njegove ličnosti, što se iz mog iskustva pokazalo kao tačno
evo ti primer
ja recimo kad sam trešten negde uveče i takav startujem žensku, misim sad da ne lupetam da se sećam šta ja njoj mrmljam takav, to mi pričaju sutradan i uvek me spopadne blam kakvim glupostima ja nju jadnu natovarim (dobro ne spopadne me blam al čisto da ti dočaram kolike su to gluposti) a onda čujem (od nje same posle nekog vremena ili odma od neke ortakinje njene) kako sam boga pitaj kolko zanimljiv kul i šta ti ja znam šta još sve ne, rečju sviđam joj se kako izgledam al nije samo to nego sam pride i šmeker, kao ta 'hemija'...
e sad, ja ti GARANTUJEM da ja, kad sam baš onako pripit kako umem da budem, postideo bi i najgoreg fizikalca sa građevine kad je onako u špicu sa pola kila šljivovice u stomaku a kamo li da sam neki šmeker ili kul lik zanimljiv ovo ono... dok recimo s druge strane imaš dutjqa na primer koji pršti od hemije senzibiliteta elokvencije truda razumevanja romantike i estrogena i koji se polomi da vama ženama bude interesantan, čak je i viteza koju izigravao ovde jedno vreme kad vas je štitio od šovinizma par nikova premaskiran u žensko na sebe primajući njihovo pljuvanje usput im objašnjavajući kako nije lepo pljuvati žene čak i kad to same hoće i žele i td da ne dužim sad... kažem imaš njega takvog na drugoj strani kome sve to u životu ništa ne vredi jer laguje sa fizikom
jer takve ste vi žene, ista rečenica vama upućena od strane dva različita lika mnogo veću težinu ima od onog koji je gotivniji pa je iako recimo praznu mistifikujete i pridajete bitnost dok na primer stvarno kul spiku neprivlačnih vam likova ignorišete... nepravda je to i nije u redu i mislim da bi me to baš iscimavalo u životu da nisam gotivan lik
a sad baci pogled na ove dve teme, sve sam filozof pesnik i boem... pa reci da nisam u pravu
http://forum.krstarica.com/showthread.php/577678-INSPIRATIVNO-LEPI-MU%C5%A0KARCI
http://forum.krstarica.com/showthread.php/500013-Kojem-biste-dale-perso
borka, tvoj post je jedna sasvim normalna priča puna zdravorazumske logike izložena na lako razumljiv i pitak način
i ima samo jednu manu - žene ne funkcionišu zdravorazumski i logično
a da ne počinjem o tome da ne pričaju ono što stvarno misle
a i kad pričaju ono što misle onda ne misle ono što osećaju
i tako dalje i tako dalje...
Važi fama da su žene iracionalne ... ali nije uvek tako.
Boldovano:
zar ti nikada nije palo na pamet da se plaše razotkrivanja?
Sve zaljubljene devojke i žene su ranjive, i imaju fazu kada se boje da će ono što pokažu i kažu biti pogrešno shvaćeno. Zbog čega? Pa zbog potrebe da u muškim očima sačuvaju sliku o sebi. Da ga zadrže u uverenju da je dobio ono što je video.
Nije to svesna neiskrenost.
itd. itd.
Moze fizicki da mi se svidi, ali da me totalno oladi nekim sledecim gestom ili pricom i da ga zaboravim u momentu.
Moze da bude prosecan izgledom ali da me privuce vrcavoscu duha, da ima "ono nesto" i da mi pogled odmah skrene na njegove ruke, a kad pogledam u ruke znam kolko je sati![]()
Važi fama da su žene iracionalne ... ali nije uvek tako.
Boldovano:
zar ti nikada nije palo na pamet da se plaše razotkrivanja?
Sve zaljubljene devojke i žene su ranjive, i imaju fazu kada se boje da će ono što pokažu i kažu biti pogrešno shvaćeno. Zbog čega? Pa zbog potrebe da u muškim očima sačuvaju sliku o sebi. Da ga zadrže u uverenju da je dobio ono što je video.
Nije to svesna neiskrenost.
itd. itd.
Bože, otkud ja na ovom pdf?![]()
И после ја кад кажем да никад не треба веровати женама, и да ће ти рећи само оно што није битно ил ће те и слагати ви кажете како нисам у праву..
- - - - - - - - - -
Па нормално да знаш колико је сати кад на руци обично имају и сат.
Не, сад ме занима шта је то са рукама? Мени су исто причале како имам шаку овакву, онакву, ту ово и оно, а мени то сасвим нормално.. Ја ту не видим ништа..
znači žene i kad nemaju nameru da slažu one lažu nesvesno?
straota
pazi, ja znam da se žene plaše razotkrivanja, zaziru od likova koji ih pročitaju, odnosno onih koji pokažu da su ih pročitali, jer su im time aduti u toj igri poništeni
ali ne pričam o otme, to su neki benigni ženski momenti na koje više i ne obraćam pažnju, računam ih u difolt
pričam o tome da same žene ne znaju šta hoće
kažu da ih privlači finoća kultura, kad ih neko tretira sa poštovanjem i tako dalje... 'gnušaju' se onih koji su bahati bezobrazni nepristojni
a šta je istina?
pa istina je da će sve ono čega se deklarativno gnušaju da progutaju ako imaju razlog
koji je najčešće izgled
a da ne govorim o tome da se ne mali broj i loži na budale
misim ja umem da budem budala, najčešće i jesam jer sam bahat... ali čak i meni je to bolesno
ma opusti se, vidiš da filozofiramo i psihoanaliziramo, a to je tvoj teren![]()
Moze fizicki da mi se svidi, ali da me totalno oladi nekim sledecim gestom ili pricom i da ga zaboravim u momentu.
Moze da bude prosecan izgledom ali da me privuce vrcavoscu duha, da ima "ono nesto" i da mi pogled odmah skrene na njegove ruke, a kad pogledam u ruke znam kolko je sati
- - - - - - - - - -
NaravnoNajlepse je kada te prethodno malo verbalno prca, a to ne ume svako.
Neam pojma, ja sam sama sebi jos neistrazena
Ali, valjda se u tim rukama ogleda neka cvrstina i culnost, sta ti gi ja znam...
Ima istine u nekim delovima, ali ovo da se plase razotkrivanja....neam pojma....
Mi zene smo bas brbljive i izlaprdamo na pocetku sve, sto treba i sto ne treba, tako da u tu teoriju ne verujem.
pa dobro to i ulazi u privlacnost, taj neki smek, ne samo fizicki, da bi mi se svideo i ne mora da bude lep vec bas ta "vrcavost duha" je bitna, kao i samo ophodjenje prema meni, zenama a to dosta govori o muskarcu
Ја сам физику наследио од маторог, тако да ако се по рукама суди онда сам готиван аххаха
Излапрдате ви, ал ништа од тога суштински није битно... Лапрдате ви и по 5 сати непрекидно, а да вас неко пита "а шта сте ви сад рекле" то би било "аааааа"...
Pa to ti kaem, razumele smo se...
Moja najbolja hebacina je bila jedna verbalno-mozdana koja je trajala sto godina i nikada se nije realizovala...
Lincujte me sad, radite sta znate, ali jbg tako je bilo.....![]()
Ја сам физику наследио од маторог, тако да ако се по рукама суди онда сам готиван аххаха
Излапрдате ви, ал ништа од тога суштински није битно... Лапрдате ви и по 5 сати непрекидно, а да вас неко пита "а шта сте ви сад рекле" то би било "аааааа"...
Aaaaaaa, nije tacno, sve cu ti ponovim. I sve sto kazem znam sto sam rekla, MP3, nemoj se zavadimo!
dobro, vama ženama jes zajebano, vi zavisite od lika i kolko će da izdrži dal je retardiran i tako dalje
ali meni je recimo osrednji seks sa dobrom ribom bolji od fenomenalnog seksa sa lošom
ako se ne varam, pisemo o dobrom seksu
ajde sad ti meni rastumaci sta si hteo sa ovim da kazes
tebi dobra riba moze da bude privlacnija od osrednje, ali nikako za osrednji seks ne mozes da kazes da je bolji od odlicnog
sto je riba zgodnija i da nije nikakav sex, bolji je od sexa koji ima sa nekom ruznom, i ako je taj sa ruznom bio extra
Ево управо ниси скапирала поенту ал битно је да си скочила на очи одмах..
Поента је да не капирате шта сте хтеле тиме да кажете у том лапрдању, а не да поновите од речи до речи шта сте рекле, мада искрен да будем неке не могу ни то... Ја нпр никад не причам тек тако осим ако ми то није циљ, да верглам глупе и празне приче да прође време, дакле све што кажем има неку поенту, е сад то што неко то не провали то је друго, ал буквално ни реч не говорим тек тако, а то је код жена врло често случај..
onda ne pricamo o tome kakav je seks, nego koliko smo sposobni da smuvamo dobru ribu i time nahranimo sebi sujetu
pa to i jos da samo lepi i zgodni imaju dobar sex![]()