Ljubav

naravno prava ljubav sve pobedjuje :zaljubljena:
Da,i to vrlo dobro zna svako ko je istinski zaljubljen.
I ne mozes nekoga danas da volis,a sutra da ti smeta sto je verski ili nacionalno razlicit.
Ne ide to tek tako.
Mogu ti zasmetati neki postupci ili novostecene lose navike,ali samo to.

Mozda i lupetam,ali bitno je da se nesto pise,mamuran sam od sinoc:lol:

Da,i to vrlo dobro zna svako ko je istinski zaljubljen.
I ne mozes nekoga danas da volis,a sutra da ti smeta sto je verski ili nacionalno razlicit.
Ne ide to tek tako.
Mogu ti zasmetati neki postupci ili novostecene lose navike,ali samo to.

Mozda i lupetam,ali bitno je da se nesto pise,mamuran sam od sinoc:lol:

pa u pravu si ne bi trebalo ni da se zaljubis u nekog ko omalovazava tvoje vrednosti ili ti njegove...al ljudi nisu savrsena bica :)
a pogotovo nisu tolerantni svaki bogovetni dan do kraja svog zivota :)
al dobro svet je lep i svi se volimo i sve je super i svi su "normalni" :zaljubljena:
:lol:

Ali zašto mora da znači da će neko ko je druge vere/nacije/boje kože/socijalnog statusa - nužno omalovažavati tebe i tvoje?! :)

Brunhilda je lepo rekla..
Kome je stalo do toga, ni neće se mešati sa drugima.
Kome nije - njemu se možda i omakne. A možda mu i uspe.
Sto ljudi - sto ćudi.
Sto žena - dvesto sisa :lol:

pa u pravu si ne bi trebalo ni da se zaljubis u nekog ko omalovazava tvoje vrednosti ili ti njegove...al ljudi nisu savrsena bica :)
a pogotovo nisu tolerantni svaki bogovetni dan do kraja svog zivota :)
al dobro svet je lep i svi se volimo i sve je super i svi su "normalni" :zaljubljena:
:lol:
Lepo ti kazem da sam mamuran,evo sad nemam pojma jesi li potvrdila ono sto sam napisao,ili si mi udarila kulturan za.jeb :lol:

Ali zašto mora da znači da će neko ko je druge vere/nacije/boje kože/socijalnog statusa - nužno omalovažavati tebe i tvoje?! :)

Brunhilda je lepo rekla..
Kome je stalo do toga, ni neće se mešati sa drugima.
Kome nije - njemu se možda i omakne. A možda mu i uspe.
Sto ljudi - sto ćudi.
Sto žena - dvesto sisa :lol:

pa ja ne mogu da odredjujem kako ce drugi da zive
al mogu da odredim kako cu ja
ali sta znam iz tudjih iskustava to bas nekako nije funkcionisalo u praksi...mislim postoji sansa i da ja dobijem sedmicu ali nije nesto velika :D
btw kad smo vec kod toga setih se poznajem gro ljudi iz nevladinog sektora koji su u tako tom liberalnom fazonu i koji su u stanju oci da ti iskopaju izneses li neki od svojih stavova...pritom ja nikada nisam bila agresivna u iskazivanju istih ali mislim to sto mislim
tako da preterani liberalizam je vestacka tvorevina i nista bolji...mislim dodju mu na isto kao ekstremisti izmedju njih ne postoji razlika, ekstremni su i jedni i drugi
mislim covek jeste covek, ali porodica je porodica

nije vazno koje su vere u pitanju,bitno je da li ti osoba u potpunosti odgovara...
jer zivot je kao pozoriste,oni koji ti sufliraju, ustvari ti zavide na glavnoj ulozi:heart::heart::heart::heart:

evo prica za koju ja znam

otisho srbin da isprosi mladu hrvaticu davnih 70 ´tih i kad je stigao u Livno njezini skocili hoce da biju srbe skoci mlada hrvatica "ne ja njega volem" kazali njeni "izdajico nikad vise da te nase oci vide" ode mladi par u daleko inostranstvo! 30 godina ona nema kontakt sa njezinom familijom i kad je umro njen tatek otishla je na sahranu a suze nije mogla pustiti nad IFom!

(sad ce te vi svi kazati "oooooooohhhhhhhhhhhhhhh jes to slatko" ali za to sve njeno srce zna)

dakle ljubav je skupa...........

pogotovo sto vecina ljudi koji forsiraju toleranciju..tjah vlada valjda neki trend...u fazonu su pljuvanja religije...i sad kad ti njima spomenes istu pocnu da pljuju po tebi..i ondak se ja zapitam a dobro gde je ta tolerancija i ljudska prava :lol:

al ne bih se ja vise zadrzavala :lol:

pogotovo sto vecina ljudi koji forsiraju toleranciju..tjah vlada valjda neki trend...u fazonu su pljuvanja religije...i sad kad ti njima spomenes istu pocnu da pljuju po tebi..i ondak se ja zapitam a dobro gde je ta tolerancija i ljudska prava :lol:

al ne bih se ja vise zadrzavala :lol:

NEMA GOREG OD SVEGA TOGA KAD PLJUJEŠ PO NECEMU , a nemaš pojma ništa o tome po cemu pljuješ ..

otisho srbin da isprosi mladu hrvaticu davnih 70 ´tih i kad je stigao u Livno njezini skocili hoce da biju srbe skoci mlada hrvatica "ne ja njega volem" kazali njeni "izdajico nikad vise da te nase oci vide" ode mladi par u daleko inostranstvo! 30 godina ona nema kontakt sa njezinom familijom i kad je umro njen tatek otishla je na sahranu a suze nije mogla pustiti nad IFom!

(sad ce te vi svi kazati "oooooooohhhhhhhhhhhhhhh jes to slatko" ali za to sve njeno srce zna)

bice je vrijedila suza i krvi..

Znam ja priču u kojoj je otac pravoslavne veroispovesti pretukao do smrti svoje trogodišnje dete...
Znam i priču u kojoj je otac muslimanske veroispovesti prodao maloletnu ćerku čoveku koji joj može biti deda....
Znam i priču u kojoj se roditelji Jevreji odriču svog sina zato što se oženio Srpkinjom.

Priča ima raznih. Ljudi su zli, pokvareni, dobri, talentovani, ograničeni. Ljudi vole, mrze, kaju se, opraštaju. Ljudi greše. A Bog je jedan, samo su mu imena različita.

Znam ja priču u kojoj je otac pravoslavne veroispovesti pretukao do smrti svoje trogodišnje dete...
Znam i priču u kojoj je otac muslimanske veroispovesti prodao maloletnu ćerku čoveku koji joj može biti deda....
Znam i priču u kojoj se roditelji Jevreji odriču svog sina zato što se oženio Srpkinjom.

Priča ima raznih. Ljudi su zli, pokvareni, dobri, talentovani, ograničeni. Ljudi vole, mrze, kaju se, opraštaju. Ljudi greše. A Bog je jedan, samo su mu imena različita.

tema je brak a ne neki ekstremni slucajevi psihopata!

jevreji su zlo....:D

Back