ljubav

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"ljubav sebi ne ugadja
niti se za sebe stara
vetj za drugog radost radja
i u sred pakla nebo stvara"

tako peva busen zemlje
kojeg gazi stoka sva
al kamenchitj s potoka
ove retke ispeva :

"ljubav samo sebe voli
i s drugim je sebe radi
raduje se tudjoj boli
i pakao sred neba gradi'

William Blake

Svi smo mi razlichiti, osetjamo isto ali ne volimo isto. Obozhavam ovu pesmu, potpuno je genijalna.

haha pa ima jer vecini zena ne moz skines gacice dok ne upakujes da ima ljubavi:mrgreen:

Aha...znala sam da su bajke krive za sve..:mrgreen:

"ljubav sebi ne ugadja
niti se za sebe stara
vetj za drugog radost radja
i u sred pakla nebo stvara"

tako peva busen zemlje
kojeg gazi stoka sva
al kamenchitj s potoka
ove retke ispeva :

"ljubav samo sebe voli
i s drugim je sebe radi
raduje se tudjoj boli
i pakao sred neba gradi'

William Blake

Svi smo mi razlichiti, osetjamo isto ali ne volimo isto. Obozhavam ovu pesmu, potpuno je genijalna.

Ja volim kale a volim i narcise..ma, volim i ruže..
..a prosto obožavam ljubičice..:)

Nestala ljubav?..:eek:

E, kod mene definitivno nestala... Ne sećam se kad sam se nekom ili nečemu u vezi sa tim onako iskonski radovala...
I ne, ljubav nema veze sa seksom, seks mogu da imaju i stranci, drogirani i pijani, meni se svi smeju, ali baš me briga, vođenje ljubavi je ono što se, bilo da su u pitanju nežnosti ili strast, dešava između dvoje koji se vole.

haha pa ima jer vecini zena ne moz skines gacice dok ne upakujes da ima ljubavi:mrgreen:

Vi muškarci mnogo generalizujete, bre.
Mislite da su keš i kola imperativ da vas žene primete. Okej, jesu za neke. I zovu se sponzoriše. Vi otvorite novčanik, a njima odeća spadne.

E pa, neke devojke (žene) samo žele dečka (muškarca) koji ih ne vara i ne laže, koji za njih ponekad ukrade neki lep cvet iz bašte neke namćoratse babe, koji ih ljubi na kiši dok kisnu do gole kože, koji im posveti pesme, uzme u krilo i smao ih mazi, miluje... Nekima od njih su želje eto toliko jednostavne, a opet im se ponekad čini da su nerealne...

Pa im pucaju prstima ispred nosa - hej, probudite se. Briga me, ja nastavljam da sanjam, navikla sam da sam vanzemaljac. Kad se ova planeta zaustavi, ja ću prva da siđem.

Love like this... :) :aha:
32000337.jpg

Vi muškarci mnogo generalizujete, bre.
Mislite da su keš i kola imperativ da vas žene primete. Okej, jesu za neke. I zovu se sponzoriše. Vi otvorite novčanik, a njima odeća spadne.

E pa, neke devojke (žene) samo žele dečka (muškarca) koji ih ne vara i ne laže, koji za njih ponekad ukrade neki lep cvet iz bašte neke namćoratse babe, koji ih ljubi na kiši dok kisnu do gole kože, koji im posveti pesme, uzme u krilo i smao ih mazi, miluje... Nekima od njih su želje eto toliko jednostavne, a opet im se ponekad čini da su nerealne...

Nisu to nerealne zelje,samo bas zato sto su takve po nekad se tesko dese,pa deluju nerealno,ali nije tako sve dok ima normalnih muskaraca i devojaka. :D Zato nemas razlog za brigu,jer ako ces uvek biti takva kakva si sad desice ti se momak koji je slican tebi,po tvojoj zelji,bas onakav kakvog si zelela,samo za sve treba vreme,mora se biti strplji i verovati. :D

Ali, ti si, devojko mala (pesmo moga grada, što si mi dala srce puno sna...)
suviše volela muškarce! Ljubav te je obeščastila, red je i da te ubije! :lol:

ah....
ljubav..muskarci..zar vredi umreti zbog neceg drugog?
kad samo pomislim na njihove zazarene poglede, na ruke koje su me cvrsto stiskale, na usne koje su moje nesigurno "pa, ne..." pretvarale u odlucno "oh, da..." :aha:
dodje mi da odma legnem i umrem od ljubavi :zaljubljena:

Nisam kompatibilna da pričam o ljubavi, ja sam mnogo smotana po tom pitanju.

Ne znam ni na čemu sam, samo znam da želim dečka koji ima bar malo vremena za mene u 24 sata...

Ja sam oduvek spavao s tvojim imenom na usnama
Ti si oduvek spavala s mojim imenom na usnama
I kuda krenem, tvoja ruka u mojoj ruci
I kada zelim nesto da kazem, ja kazem mi

I svi moji drugovi su odavno i tvoji drugovi
Dvojinu su stari Sloveni imali u recniku
I kada zelim da kazem ja, ja kazem mi
I kada mislim o sebi, ustvari mislim o nama

Kako vreme nam prolazi, da, vreme nam prolazi brzo
I dani i noci su slonovi na indijskom crtezu
I boli i boli i boli i boli, boli nas ljubav
I boli i boli nas ljubav, boli nas ljubav
EKV

Velika je razlika izmedju ljubavi i zaljubljenosti
Zaljubljen covek misli da uvek voli prvi put, iako je pre toga sto puta voleo,
a dogadja se cak da veruje kako je samo ovaj put istinski voleo---- zbog ovoga ima u ljubavi toliko nesrece

Dobro pazi sine moj da nikad svoj razum ne zrtvujes za ljubav jedne zene---- Antigona

ah ta ljubav,ovo je prava tema za mene,otkada znam za sebe ja sam zaljubljena.Sada trenutno volim jer sam u braku 5god.razlika je samo u strasti,jer dodje vreme kada strast nestane a sve ostalo je ljubav,kada naucite da nekog postujete,da volite njegove mane,da izdrzite i kada je tesko,i sve to zbog nekoga i zaista mislim da toliko volim da bez obzira na sve sto se bude desavalo vazi za mene ono pravilo~dok nas smrt ne rastavi~

Back