Ljubav

Ljubav se oseca o njoj se ne razmislja!!!Voli i budi voljen bez straha da ces biti povredjen/a jer si covek,ljudsko bice koje je sposobno sve to da podnese i ide dalje..sto te ne ubije ucinice te jacim..ne mozes zaustaviti udarce ali mozes nauciti da ih primas!!!Emocija je potrosna stvar koja se gasi ako je zapostavis i prestanes da je negujes ali uprkos tome ljubav nije iluzija,ljubav nije laz..o...d tebe zavisi..Mozes voleti i 1000 puta samo ako to zelis zaboravi zabludu da se samo jednom voli i nikad vise!!!Ako ne zelis da osecas onda se pretvori u kamen i bices zasticen 100% i zivot ce ti biti jedna ravna linija bez padova,bez uspona jednom recju praznina i nista u njemu..jer to zelis?Velika je ljubav onoliko koliko je ti ucinis velikom nista vise,nista manje od toga!!!!Oseti zivot u celini sa svim svojim carima ,dobrim i losim jer to jedini nacin da znas da si 100% ziv!!!
Cinjenica je da je svako od nas bio u sitaciji da oseti losu stranu zivota a smatra da je nezasluzuje ali nemoj zbog toga odustati i pobeci u tamu, lisiti sebe zivota i prestati da osecas ,nego ustani, stisni zube i kreni dalje u nove pobede!!!
Zato nikad ne odustaj jer svetlo je uvek na kraju tunela...

Kažeš mi da se bojiš ljubavi. Zašto se bojiš, malena moja?Zašto se bojiš ljubavi? Znam da Te malo ljubavi neće zadovoljiti?Ti i ja se ne zadovoljavamo, niti ćemo se zadovoljiti malim. Mi želimo mnogo. Mi želimo sve. Mi želimo potpuno. Kažem da je u želji ispunjenje, i ako je naša želja jedna od božijih senki, doseći ćemo sigurno nešto od Božje svetlosti.
Ne boj se ljubavi,Ne boj se ljubavi, saputnice moga srca. treba da joj se predamo, i pored bola, žudnje i potištenosti koje nosi.

Džubran

Plasila sam se da priznam sebi da me volis, jer bio si mi jedna od onih ljubavi koje su kao staklo - seku kad se slome...prave duboke oziljke koji do kraja zivota svedoce o tome Da se Desila i necu moci nikada da se ubedim da je sve bio san. Da se nisi desio. Da se nismo desili. Da me nisi voleo...
A jesi...
Govorili su mi prijatelji.
Ja sam odbijala da verujem u to.
Imao si mladje, lepse, sve one Napucane koje toliko volis da overis, sve one Nafurane koje su se gurale oko tebe dok ih ne primetis, sve one s Napucenim usnama koje si iz cistog inata, iz cistog Moze mi se, odvodio u neke vangradske predele sa zeljom da ih posle seksa i ostavis tamo.
Nijedna te nije upoznala...a sve te znaju.
Vracao si se meni svaki put kad bi ti se sve one zgadile, a ja sam bila ubedjena da mi cinis uslugu. Da dolazis jer te zovem, jer te potrazim, jer sa mnom nema nedoumica, nema pucenja usana, nema taloga sminke, nema femkanja i ispraznih razgovora kao uvertiru u neminovno.
Sa mnom je sve bilo dobro.
I ja to sada znam.
Pokusala sam da se ubedim i da te ne volim vise, da si los za mene, da me ne zasluzujes cak ni Za moje dobro, cak ni na svoju stetu. Nisam videla koliko si me zavoleo, nekako mi je promako niz znakova koji su ukazivali da nisam ja jedina koja bi u pola noci dala 5 litra krvi za Nekoga...
Pokusala sam da se ubedim da mogu bez tebe, da mogu naci nekog drugog koji ce me voleti transparentnije od tebe - kako sam samo glupa!
Prekrsticu se u Budala!
Neka mi pise u svim dokumentima Budala, da se zapita svako ko otvori moja dokumenta Zasto se nazvah Budalom! Zato sto jesam...sve sam boje pomesala. Pogubila sam sve nijanse onih neznih zelenih, plavih i roze boja, oterala sam mede medenjake koji su brizljivo bojili moj zivot tim bojama koristeci tvoj pogled kao cetkicu i tvoje usne kao stafelaj na kome sam obozavala svoj portret...Pobrkala sam sve one divne sive nijanse u kojima si mi nedostajao, zatamnila sam ih, ka crnoj tako blizu primakla da je sada svako nedostajanje nepodnosljivo...
Pobrkala sam i prijateljstvo i zaljubljenost i ljubav i strast i zelju i pozudu i svoju bahatu, alavu, posesivnu dusu sam napunila svim tim iluzijama i svim obmanama o sopstvenoj jacini, da sam pomislila da Mogu bez tebe! Da volim Drugog! Da zelim ...
Izgubila sam srecne misli poslednji put kad sam glumila kucku i kazala ti da mi se ne obracas vise. Da si vazduh. Da ne postojis jer si pokusao da povredis moje najdraze, moje najmilije, deo mene koji ne sme niko da povredi - a mozda si samo zeleo da doprineses boljitku?
Ponekad zaboravim na tvoje maske, na sve one bezobraznosti, na sve one drskosti kojim maskiras svoju ranjivost, zaboravim na tvoje pancire kojima cuvas dusu, tu dobru dusu - zar nema svaki covek dobru dusu? Ispod taloga losih iskustva, razocarenja, prodaja, nevera, pronevera, svi mi imamo dobru dusu!
Samo treba neko da se zagleda...da ignorise sve to Lose. Da pozeli da dopre do Dobrog.

Kako sam samo prevarila sebe.
Nema gore prevare od te kada se varamo mislima koje nas na trenutak ucine stenom, nesalomivom, nedodirljivom - kako se samo kurvinjski prevarimo kada zelimo da pobegnemo od bola, da ne gazimo bose po staklu koje je do juce bilo divno ogledalo u cijim smo se ocima ogledale i okretale srecne i mazile i bezale od svih jer dovoljnost tog pogleda cinila je dovoljnost svih razloga za zivot i lepotu zivljenja
Umalo nisam upropastila divno prijateljstvo.
Savrsenog coveka koga mi je zivot bacio pred noge, jedne tople oci, jednu britkost uma koja mi moze biti sve - samo ne To sve sto sam zelela kao jedinu opipljivu slamku da se pocupam iz tebe. Da te pocupam iz sebe. Moj M. Moja pmet. Kako ce samo biti srecna ona koju on zavoli...aja cu biti tu da se radujem njegovoj sreci! Kao zahvalnost za pretrpljeni stres sa mnom, mojim pricama i mojim pisanjem svega ovoga samo za njega dok je u dubini duse znao sutinu. Pokusao je da mi kaze, video da sam tvrdoglava budala i pustio me. Cekao da shvatim. Nema pojma koliko grama ljubavi je dobio zbog toga. Dozivotnu plavusu kao prijatelja - u pola dana u pola noci, sta god, M...

''Ljubav je poverenje i razumevanje, prihvatanje svih loših osobina voljenog,... jer, zapamti, NIKO NIJE SAVRŠEN. Ona te u početku ponese, obori, omami, ali kasnije ako je postojana, ona se osjeća u svakom trenu svakog dana i svake noći, u sitnicama... Kojim? Pa evo reći ću ti! U malim zadovoljstvima i radostima: kad korača, kad se oblači, kad u poslednjem budnom času svake noći znaš da ćeš sutradan otvoriti oči i prvo ugledati njega. Kad osjetiš miris njegovog tijela, učini ti se toliko poznat, kao da je tvoj, a ipak nije tvoj, ali ti je drag zato što ti je blizak, bliži od sopstvenog. I da si svesna da s njim možeš i najskrivenije tajne podijeliti...
Sve to i još mnogo više...
Kako bi život bez ljubavi bio bezbedan, spokojan, tih... ali i dosadan...''

Gordana Kuić

NE BUDI DALEKO OD MENE

Ne budi daleko od mene ni jedan dan,
jer, ne znam kako bih rekao, dan je dug
i cekat cu te na nekoj stanici
kad negdje daleko usnu valovi.
Nemoj otici ni samo jedan sat, jer tada,
u tom satu, spoje se kapi nesanice
i mozda ce sav dim sto trazi svoju kucu
doci da ubije i moje izgubljeno srce.
Jao, neka se ne razbije tvoj lik na pijesku,
jao, neka ne lete tvoje vijedje u odsutnosti:
ljubljena ne idi od mene ni za trenutak,
jer u tom otici ces tako daleko
da cu obici zemlju ispitujuci
hocesli se vratiti ili me ostaviti da umrem.
(Pablo Neruda)

Ljubav se oseca o njoj se ne razmislja!!!Voli i budi voljen bez straha da ces biti povredjen/a jer si covek,ljudsko bice koje je sposobno sve to da podnese i ide dalje..sto te ne ubije ucinice te jacim..ne mozes zaustaviti udarce ali mozes nauciti da ih primas!!!Emocija je potrosna stvar koja se gasi ako je zapostavis i prestanes da je negujes ali uprkos tome ljubav nije iluzija,ljubav nije laz..o...d tebe zavisi..Mozes voleti i 1000 puta samo ako to zelis zaboravi zabludu da se samo jednom voli i nikad vise!!!Ako ne zelis da osecas onda se pretvori u kamen i bices zasticen 100% i zivot ce ti biti jedna ravna linija bez padova,bez uspona jednom recju praznina i nista u njemu..jer to zelis?Velika je ljubav onoliko koliko je ti ucinis velikom nista vise,nista manje od toga!!!!Oseti zivot u celini sa svim svojim carima ,dobrim i losim jer to jedini nacin da znas da si 100% ziv!!!
Cinjenica je da je svako od nas bio u sitaciji da oseti losu stranu zivota a smatra da je nezasluzuje ali nemoj zbog toga odustati i pobeci u tamu, lisiti sebe zivota i prestati da osecas ,nego ustani, stisni zube i kreni dalje u nove pobede!!!
Zato nikad ne odustaj jer svetlo je uvek na kraju tunela...

Lepo receno ali u praksi malo tesko...ostvarljivo.

Šta je ljubav? Odgovora može biti bezbroj, u zavisnosti od toga koga pitamo i kakvo je njegovo iskustvo bilo u detinjstvu. Međutim, jedno je sigurno: ljubavi nema bez poverenja, u sebe i u drugoga, jer ono je temelj bliskosti.

Ljubav nam može puniti jedra životnom snagom i entuzijazmom, a može nas i deprimirati ili izludeti. Ono što smatramo ljubavlju može biti glavni oslonac našem unutrašnjem rastu i razvoju, ali i najdestruktivnija snaga koja ne vodi nikuda. Izjave ljubavi razmenjuju parovi na romantičnoj večeri uz more, kao i parovi koji su posle tuče došli k sebi – uz suze. Većina ljudi rekla bi da se partneri iz drugog primera sigurno uopšte ne vole, iako bi se oni u trenucima mira mogli zakleti životom da su zajedno zbog ljubavi. Neki su zajedno po deset-dvadeset godina i imaju veoma kvalitetan odnos, a uopšte se ne vole. Neki imaju loš odnos s mnoštvom svađa i problema, a vole se. Neki pak (slobodno možemo reći retki) imaju i jedno i drugo: kvalitetan odnos koji razvijaju s ljubavlju. I šta onda reći o toj misterioznoj pojavi zvanoj ljubav? Je li to trofej koji treba dostići? Je li to zverčica koju treba uloviti? Je li to nagrada koju treba zaslužiti? Je li to čudo koje ne zavisi ni od čega drugog nego od sreće, slučajnosti?

Parovi koji žive u ljubavi, skladno, bez sumnji u svoja osećanja, ne pitaju se previše kako, šta, otkud. Ljubav je za njih biće: ta osoba, osoba koju vole. Za njih ljubav nije to, već ko. Ona je personalna, lična, jedinstvena. Takva ljubav je negde duboko (ako ne stvarnost) svačiji san koji većini ljudi zbog nekog razloga izmiče. Ima ga, pa ga nema, sanja se otvorenih ili zatvorenih očiju, dovodi do buđenja ili do potonuća u duboko spavanje u kojem snova više nema.
Šta misliš kad kažeš ljubav?

O ljubavi je ispevano toliko pesama, snimljeno toliko filmova, napisano toliko knjiga. Srećna ljubav – nesrećna ljubav; uzvraćena – neuzvraćena; prava – pogrešna. Neko će reći da je ljubav bezuslovno prihvatanje, a neko da je eksplozija strasti. Neko će je nazvati večnom inspiracijom, a neko tihom patnjom. Mnogi su pokušali da je definišu, stave među reči, iako se čini da se najbolje iščitava između redova. Za Platona, ljubav je ono što čovek želi, a nema; Baudelaire je smatrao da je ljubav potrebna da se pobegne od sebe; za G. B. Shawa, ljubav je igra u kojoj se prenaglašava razlika između osobe koja se voli i drugih pojedinaca. Freud je smatrao da je ljubav želja za seksualnim sjedinjenjem, a Fromm ju je nazvao sredstvom za smanjenje osećanja izolacije i usamljenosti.

Kako se među svim tim mišljenjima snaći? Ili je bolje jednostavno ne razmišljati? Znači li to da svako voli na svoj način i da je koliko ljudi toliko i ljubavi? Ili je ljubav jedna, bezuslovna i univerzalna, a sve ostalo su derivati, varke, loši plagijati? Da bi u tu zbrku razuma i osećanja uneo malo reda, istraživač John Lee intervjuisao je pre tridesetak godina veliki broj ljudi sa željom da sazna šta im ta misteriozna reč ljubav zapravo znači. Zaključio je da ljudi o ljubavi razmišljaju na šest načina, kojima je dao grčke nazive. Šest vrsta ili boja ljubavi nazvao je: eros, ludus, storge, pragma, manija i agape.

Šest načina

Eros (strastvena ljubav) odnosi se na romantičnu ljubav punu intenziteta i telesnosti koja često plane na prvi pogled, tačnije na prvu strelicu. Najčešći okidač je fizički izgled ili intuicija, tj. „hemija“, a naglasak je na lepoti i senzualnosti. Gledana sa strane, ova vrsta ljubavi često deluje nerealno, „u oblacima“. Prednost erosa je u sentimentalnosti punoj divljenja i tepanja, što za ljubavnike može biti vrlo opuštajuće, a nedostatak to što može da vodi prema naivnosti i uhvaćenosti u svet iz mašte koji realnost ne podržava.

Ludus (zaigrana ljubav) laka je i neobavezna. Odvija se u sportskom duhu u kojem je bitno takmičenje, osvajanje i pobeda. To je ljubav prema ljubavi, važno je osećanje koje se nosi, a ne osoba koja podstiče stvaranje tog osećanja. To je zabava u kojoj oba partnera uživaju, ali bez dublje intimnosti. Naglasak je na novom iskustvu, na svežem doživljaju koji se, zbog površnosti i neukorenjenosti u ličnosti, lako može prenositi na druge. Kvantitet je važniji od kvaliteta: igrači odnose vide kao izazov i žele što više zabave. Brak ili ozbiljnu vezu vide kao zamku ili zatvor i zato beže od toga. Prednost ludusa je u razvoju seksualnih veština, a nedostatak je nevera, koja u ekstremnim slučajevima vodi u promiskuitet.

Storge (prijateljska ljubav) razvija se postupno, mirno, bez puno rizika, što odnos čini dugotrajnim i stabilnim. Izražavanje osećanja nije tako snažno niti je fizička privlačnost naročito važna. Storge se temelji na sličnostima: dele se zajedničke vrednosti, prisutni su snažna podrška i saosećanje. Prednost je visok nivo intimnosti, a nedostatak moguća dosada i pomanjkanje strasti.
Zavisna ili bezuslovna

Pragma (praktična ljubav) započinje svesnim, opreznim traženjem partnera koji zadovoljava specifične kriterijume. Vođena je glavom, a ne srcem. Postoji lista osobina koje partner treba da zadovoljava i zato je potraga za ljubavlju slična odlasku u kupovinu, samo što na spisku nisu namirnice, već karakterne osobine. To je promišljena, racionalna ljubav koja se zasniva na sličnim životnim stavovima i uverenjima. Pragmatičari će izbegavati neveru jer žele da izbegnu posledice i pažljivo će odmeravati cenu odnosa – šta dobijaju, a šta gube. Odvija se bez puno strasti i intenziteta: sve je stvar dogovora i kompromisa. Prednost pragme je praktičnost i realističnost, a nedostatak manjak strasti i emocija.

Manija (zavisnička ljubav) je poput opsesije, opsednutosti objektom ljubavi, zbog čega se događaju ekstremne promene raspoloženja, od duboke depresije do snažne euforije. Naziv potiče od starogrčkog theia mania, što znači ludost poslata od bogova. Takva ljubav je poput groma iz vedra neba. Karakterišu je intenzivna ljubomora, posesivnost, stalno traženje potvrde ljubavi i pokušaji manipulacije. Manični ljubavnici često imaju nizak prag samopoštovanja i pridaju svojim partnerima preveliku važnost, govore o njima u superlativima i imaju osećaj da ne mogu bez njih, da su im potrebni poput spasa koji će podići njihov osećaj sopstvene vrednosti. Partnera u braku ili ozbiljnoj vezi često doživljavaju kao vlasništvo, a decu kao zamenu ili produžetak partnerske ljubavi. Prednost manije je intenzitet, a nedostatak nestabilnost i opsesivnost.

Agape (bezuslovna ljubav) je altruistička, bez očekivanja nečeg za uzvrat. Želje i interesi partnera stavljaju se pre sopstvenih: drugi se voli više od sebe. U današnjem društvu u kojem svako gleda svoje interese, to je prava retkost. Agape ljubavnici biće verni da svog partnera ne bi povredili i često će posle prekida strpljivo čekati da se ljubav ponovno ostvari. Smatra se najčišćim oblikom ljubavi: saosećajna je, požrtvovana i najčešće je ostvaruju ljudi okrenuti duhovnosti. Prednost agapične ljubavi je velikodušnost i unutrašnji mir, ali pri razdvajanju može da vodi ka osećaju krivice i nekompetentnosti.

Sensa magazin...

patata-cuore.jpg

...Ljubav je i kad ides da joj kupis dzak krompira..aa nije ti tesko .. :D ..

Ne govorim ti bas u zadnje vrijeme
da te volim
i ne gasim ti svjetlo u ocima
prije spavanja
ne govorim ti nesto njezno
i ne grlim ti dusu
ali ovo ti moram reci
previse je gorkog
i ljudi su grubi
pa ako i ne govorim
jos uvijek te ono najljepse u meni
voli i ljubi

Zeljko Krznaric

Када однос прерасте у стални занос, посвећеност и дубоко разумевање међу партнер...има рађа се љубав. Љубав је најбољи лек против болести досадног, несврсисходног и бесциљног живота. Љубав је песма богова коју шапуће ваше срце вољеној особи. Она је најгласнија тишина кју не треба нарушавати. Она је искрена прича која се никад не завршава. Љубав постаје наша судбина, наша водиља. Постајемо посвећеници љубави.
др Предраг Никић - Тајне самоусавршавања

Negative - Ljubav

Ona kaze da jos uvek nosi
u sebi puno bola
da je ranjena i ljuta, ljuta

On je samo neko ko je prvi
bio tu da je razume
da je podigne al' zauzvrat
trazi previse

Tako ne ide
jer pod ovim nebom je previse
stvari koje tu su da zamene
samo jednu pravu
odavno vec zaboravljenu ljubav

Kako da prepozna pravu ljubav
kada ne sme ni da stane
da je pogleda u lice, lice

A to je samo precica do tuge
to je samo jos jedan trik
da zavede kad to
najmanje ocekuje

Zaboravljenu ljubav
samo jednu pravu
zaboravljnu ljubav
samo jedna prava ljubav

" Ljubav nije jezero u kome se uvek mozes ogledati. Ono ima plimu i oseku i olupine i potonule gradove i bure i kovcege sa zlatom i bisere.
Ali.. biseri su duboko. "

Remark

Naučiću te šta je ljubav.
Kada bude dockan i mesec visoko nad jezerom izađi na vodu.
Izađi, ali tiho, kao što se prohodi kraj kolevke novorođenčeta.
Izađi, bez straha, odlučno, ali i oprezno.Izađi i lezi u meku i lepljivu rogozinu na obali. Lezi, utišaj nozdrve i priguši svoj dah.
... I doći će trenutak, sigurna sam u to.
Košuta plaha napustiće svoj zabrani oslušnuti večernji muk.
Korakom lakim i poletnim izaći će na vodu. Prići će visokoj trsci na glinenoj obali. Prići će mekoj i lepljivoj rogozini. Prići će i zagledati se u tebe svojim krupnim očima.
I tada, ako budeš dovoljno hrabar, ako budeš dovoljno čista srca, dve duše, životinjska i ljudska, stopiće se u jednu. Bez laži, bez izlišnih reći, bez straha. I steći ćeš prijatelja za ceo život.
Zato što samo to uistinu za ljubav treba, malo hrabrosti i čisto srce.

Ljubav je kada neko žrtvuje svoj život,
Svoju lepu i lagodnu starost,
Ne bi li ostao kraj tebe, ne bi li umro kraj tebe...

Kada neko proguta svoje principe i ponos,
Kada ti pokloni svoja krila,
Kada te gurne napred i dune ti u leđa,
Ne bi li makar malo brže išla.

Kada te neko gaji kao cvet,
Čekajući te da procvetaš,
Da budeš najbujnija,
A onda kada se to desi, ne da ti da uveneš, čuva te
I održava takvom dokle god ima života u njemu.

Kada shvati na kraju dana, dok uveče leži u krevetu,
Da mu nešto fali
- Kada shvati da si ti taj deo koji mu nedostaje da bude ceo, potpun.
Kada se oseća nemirnim kad nisi kraj njega,
Kada grli i miriše tvoje stvari koliko mu nedostaješ

Kada neko veruje u tebe više nego što veruješ ti u sebe;
Kada je spreman da podredi život tebi,
Kada ti kaže da ste dovoljni jedno drugome da idete sami protiv celog sveta.
To je ljubav

Poslednja izmena:
"Bez potrebe je mucio i sebe i nju - trebalo je da nadje zenu s kojom se nikada nece rastati. Ili da zivi sam. Ni haljinu ne valja krpiti, a kamoli ljubav. Bolje je otici.
- Ti bi otisla?
- Otisla bih.
- Zato sto me ne volis?
- Zato sto te volim. "

M. Selimovic "Tvrđava"

LJUBAV
Hoću li ikada
sakupljati mrvice jeseni s ulica
i skidati ti ljubav sa obraza
ja koji živim bez dokaza
i bez tvoje nježne riječi

Hoću li ikada
tvoje jutro prepoznati rano
uz kavu
i misao o kojoj sam pisao
o kojoj sam sanjao još prije

Hoću li ikada
nekada
u nekom gradu Europe
svejedno na sjeveru ili jugu
preboliti s tobom tugu koju nosim
jer duša je moja tebi data
iza nekih prozora od zlata
koji gledaju u tvoje snove

Hoću li ikada
s tobom imati
tebi dati i od tebe primati
da mi budu sretni prijatelji
i ovo lišće da zazeleni
da mi počne život tamo
odakle si došla
z.k.

''Šta stoji naspram ljubavi? Mrznja? Ne, naspram ljubavi stoji strah. On blokira sve ostale emocije. Gde je prisutan strah, ljubavi nema. Ako dozvolimo da nam se uvuče u dušu, nesposobni smo da razmisljamo,da osecamo bilo sta drugo, blokirani smo u svakom smislu,i nemocni. Kada upadnete u stanje straha,pokusajte da se fokusirate na ljubav u sebi, tu je,mozda se načas sakrila, ali je... tu. Vratite se u stanje mira, tako što će te osvestiti činjenicu da je ljubav osnova svega- "izlet" u strah vas podseca na to kako ne želite da se osećate. Znajte da niste sami, i da svesnim vracanjem na ljubaav, strah nestaje. Strah od ishoda je najčešće gori od samog ishoda. Ne dajte "silu" strahu- mislite pozitivno,i uzdajte se u zaštitu andjela i učinite korak napred,svesno birajući ljubav i očekujući najbolji ishod.♥''

..Zna li iko šta to ljubav natera, da vine se u nebo kao ptica mahnita, pa bez razloga drugome sleti na dlan... Sve poljupci na svetu grade mostove, gde Duše jedna drugoj u susret dolaze, a moja je na pola puta već čeka te...

Koliko puta smo se pitali- šta je to ljubav,

kako ona zaista izgleda, da li se rađa postepeno

ili jednostavno živi u nama i čeka da je pronađemo,
...
koliko je to osećanje i da li ima kraj...

Koliko puta smo dozvolili tom osećanju da nas uzme pod svoje,

a koliko puta nismo hteli da dozvolimo ni jedan deo da nam se približi,

a zbog čega, zbog one boli koja je uvek prisutna uz ljubav...

Zar bol nije divan i kad najviše boli, ako boli zbog osobe koja se voli?

Ljubav je uvek prisutna i onda kad nam se snovi sruše,

nada svaka propadne, kad izgubimo one koji nam znače,

onda kad nam srce plače, onda kad nemamo koga zagrliti,

kada smo sami od bola očajni, onda kad nam se tlo pod nogama gubi,

kad sunce izgubi svoj sjaj, onda kad mesec zađe za oblake i put se ne vidi,

onda kad se najmanje nadamo ona je tu,

jer u nama živi.

Još nikoga ljubav nije ubila, samo proširuje srce!

Ljubav smo mi!

Back