Pa nike samo negovateljica već i žena.Treba mu negovateljica, tako naprave ugovor da prepise stan, za uzvrat ima negu do smrti :>|p
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nike samo negovateljica već i žena.Treba mu negovateljica, tako naprave ugovor da prepise stan, za uzvrat ima negu do smrti :>|p
A sta bi on? Da miluje ko moj deda od 80 :>PPa nike samo negovateljica već i žena.
Jok, to bude zrelija zena. Koja ce klinka da se bakce sa starkeljom?Naravno da cu kupim dve 3 klincice,paz da me neko u penziji voli zbog mene pliz
Nikad.Pre neki dan gledao sam na televiziji da je jedan penzioner dao oglas da traži ženu za brak i da poseduje deviznu penziju. Rekao je da se javljaju žene iz Beograda, budući da je oglas stavio na jednu banderu u Beogradu. Kakav je vaš stav o tome? Da li biste bili sa nekom osobom samo zbog njenog novca i da li bi vam smetalo da znate da je neka osoba sa vama isključivo samo zbog vašeg novca i ni zbog čega više?
Poenta je da nema laži i prevare, osoba u startu stavlja do znanja da je sa vama zbog para.
Svaka za pare,cak ne za kes samo za lagodniji zivot,samo da ne ide busemJok, to bude zrelija zena. Koja ce klinka da se bakce sa starkeljom?
naravno da bi bio sponzorusa, sto su zene bolje od nasPre neki dan gledao sam na televiziji da je jedan penzioner dao oglas da traži ženu za brak i da poseduje deviznu penziju. Rekao je da se javljaju žene iz Beograda, budući da je oglas stavio na jednu banderu u Beogradu. Kakav je vaš stav o tome? Da li biste bili sa nekom osobom samo zbog njenog novca i da li bi vam smetalo da znate da je neka osoba sa vama isključivo samo zbog vašeg novca i ni zbog čega više?
Poenta je da nema laži i prevare, osoba u startu stavlja do znanja da je sa vama zbog para.
Ma dobro, staracko telo je odvratno i ima onaj specifican staracki smrad. Svaka joj cast ako to moze da trpi :>PSvaka za pare,cak ne za kes samo za lagodniji zivot,samo da ne ide busem
Ok sad ukucaj na guglu glumce i muzicare u 80im pa ponovi isto kad vidis koga iebuMa dobro, staracko telo je odvratno i ima onaj specifican staracki smrad. Svaka joj cast ako to moze da trpi :>P
Ali i tvoji roditelji da znaju da si sponzoruša?naravno da bi bio sponzorusa, sto su zene bolje od nas)))
naravnoAli i tvoji roditelji da znaju da si sponzoruša?
Ako moze da **** u 80im, onda je to neki prirodni fenomen...Ok sad ukucaj na guglu glumce i muzicare u 80im pa ponovi isto kad vidis koga iebu
Imas sponzoruse iz 90ih i ove sada. Ove iz 90ih su gledale da je frajer i da ima lovu. Ali uglavnom su vatale smokljane.u prevodu to je sponzoruša ! nemožeš se zaljubiti zbog para.
sponzoruša je bilo od kad je veka i svetaImas sponzoruse iz 90ih i ove sada. Ove iz 90ih su gledale da je frajer i da ima lovu. Ali uglavnom su vatale smokljane.
Da, al znao sam neke iz 90ih.sponzoruša je bilo od kad je veka i sveta
Onda si od takve fele, ne znam šta drugo da ti kažem.naravno
Znas ta je fenomen,sto bi svako svakog matorca stavio u sanduk i otpisao,ako placa znaci da ne moze da iebe ni svoju zenu i nijednu drugu,ne postoji opcija da zeli da plati i da menja ribe a sigurno je i akrep kog niko nice,ja takve ne znam,znam samo da lovan kupuje sta hoce a pica je onako ko dobar dan da se platiAko moze da **** u 80im, onda je to neki prirodni fenomen...
Problem je ok moze sa vijagrom do 60 i neke, ali preko toga, tesko. Jos sa 60 i nesto postoji rizik da dobijes infarkt. Ne znam kakvi su toZnas ta je fenomen,sto bi svako svakog matorca stavio u sanduk i otpisao,ako placa znaci da ne moze da iebe ni svoju zenu i nijednu drugu,ne postoji opcija da zeli da plati i da menja ribe a sigurno je i akrep kog niko nice,ja takve ne znam,znam samo da lovan kupuje sta hoce a pica je onako ko dobar dan da se plati