guitarrr_babe
Domaćin
- Poruka
- 4.381
more, tišina tamo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laze ona(J) koji kaze da nikada nije pomislio na tako nesto...to su mi odvratne lazi
brutalno.
znači sa nekim si samo dok ne naiđe neko bolji.
brutalno.
znači sa nekim si samo dok ne naiđe neko bolji.
pa, da, zato se i udaje![]()
imaš tu neku prizmu kroz koju svaki komentar prelomiš nekako čudno i omašiš poJentu.
ajde sad mi lepo reci, nou nonsens, do kad bi trebalo, onako brat bratu, da budeš sa nekim?
nema baš mnogo veže sa temom, ali bilo mi je majkemi mnogo slatko
Tako je i danas: oni koji se tuku - to su budale. I tačka. Oni koji se šamaraju su necivilizovani, tupi, nevaspitani i loši drugari. Niko ne sme nikog da šamara... E, sada, to ne znači da je šamaranje skroz zabranjeno: dozvoljeno je samo u jednom-jedinom slučaju. Pogodili ste - kada devojčica opali šamar dečaku koji je jako nevaspitan i bezobrazan i svašta priča i dira se (edit :shock: zar i toga ima u dečjem uzrastu? perverznjaci mali!!!). Ali, to ne sme da bude jak šamar, nego neki polušamar, nežan šamar - šamarčić. Dečaka ne sme mnogo da zaboli, a devojčica je obavezna da mu posle toga priđe i poljubi ga u obraz na kome se ocrtava šaka - tako dečaka neće boliti duša. I na kraju, da znate: taj šamar devojčica nikad neće udariti dečaku koji joj se nimalo ne sviđa - uostalom, zar ne postoji ona narodna dečja mudrost "ko se bije, taj se voli".
http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2005/05/19/srpski/A05051802.shtml
Sa nekim sam sve dok ima ljubavi, poverenja, a i bar malo tolerancije.
Moja veza je jako duga (9 god). Za svo to vreme sam sretala (neobavezno) ko zna
koliko muskaraca i zgodnih i pametnih, ali je moj za mene bio i ostao taj koji mi treba,
taj koga sam odabrala za muza. Muza ili zenu biramo, sve biramo, osim rodbine!
prvo, jedino i krajnje.
neću biti sa nekim ko mi ne odgovara i od koga može postojati neko bolji.
prihvatam nečije osobine onakve kakve su jer one čine osobu takvom kakva je, a baš takva kakva je meni (može, a i ne mora da) odgovara. ako je ona sa mnom zato što ja (trenutno) ne mogu bolje ili zato što ne volim samoću, onda je to jedna vrsta izdaje... ja ne bih voleo da meni neko tako nešto priredi.
а када знаш да је готово? како ти завршаваш своје везе, и зашто?
ja ipak mislim da ti potajno čekaš nekog boljeg, nekog za koga moraš biti sigurna da je u istoj ravni i plus od tvog sadašnjeg partnera. pominješ rodbinu kao mogući razlog za nedostatak hrabrosti da tako nešto i uradiš. tu možda još i mogu biti razni materijalni razlozi, vaspitanje, osećanje dužnosti (ipak je u pitanju 9god). nebitno je da li sam u pravu ili ne, da li ćeš me ti sada demantovati. hoću da kažem da sve to vrlo lako može da se zaključi iz onoga što ti postuješ o sebi.
prvo, jedino i krajnje.
neću biti sa nekim ko mi ne odgovara i od koga može postojati neko bolji.
prihvatam nečije osobine onakve kakve su jer one čine osobu takvom kakva je, a baš takva kakva je meni (može, a i ne mora da) odgovara. ako je ona sa mnom zato što ja (trenutno) ne mogu bolje ili zato što ne volim samoću, onda je to jedna vrsta izdaje... ja ne bih voleo da meni neko tako nešto priredi.
а када знаш да је готово? како ти завршаваш своје везе, и зашто?
razumem i ne razumem ga.
I ja verujem da se prava ljubav desava jednom u zivotu
pa nemas 100 godina

ops: