Hedonista
Poznat
- Poruka
- 9.343
ima pametnija poslaunuče me ignoriše![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima pametnija poslaunuče me ignoriše![]()
"Mala jel vidis ovu paklu cigareta? Zajedno smo dok imam pljuge u njoj."Da li mislite da je osoba sa kojom ste u vezi osoba za sva vremena? Da li mislite da je to osoba sa kojom cete docekati starost? Da li bi zeleli (ukoliko niste u vezi) da vas sledeci partner bude partner za ceo zivot? Verujete li u vecnu ljubav?
Da li mislite da je osoba sa kojom ste u vezi osoba za sva vremena? Da li mislite da je to osoba sa kojom cete docekati starost? Da li bi zeleli (ukoliko niste u vezi) da vas sledeci partner bude partner za ceo zivot? Verujete li u vecnu ljubav?
Da li mislite da je osoba sa kojom ste u vezi osoba za sva vremena? Da li mislite da je to osoba sa kojom cete docekati starost? Da li bi zeleli (ukoliko niste u vezi) da vas sledeci partner bude partner za ceo zivot? Verujete li u vecnu ljubav?
Ja se izvinjavam moja lejdi, kada kazete onaj pravi da li mislite na prav i da covek moze do kraja zivota da ga drzi pravo kao drsku od metle ili je nesto drugo u pitanju?Da ne verujem da je onaj pravi ne bih bila sa njim.
Verujem u našu ljubav i to je dovoljno. Lepo mi je , uživam ...to je najbitnije.![]()
Ja se izvinjavam, kada kazete onaj pravi da li mislite na prav i da covek moze do kraja zivota da ga drzi pravo kao drsku od metle ili je nesto drugo u pitanju?
Blagodarim moja lejdi.Ko razume shvatiće !![]()
pa sad, ima jedan covek koga cu voleti ceo zivot, jer on je moje drugo ja....karmicka veza....ali, bicemo zajedno jednom, u nekim drugim zivotima....samo sada nije izvodljivo....i da bih mogla sa tim da zivim zakopala sam ga duboko...i uspela da zavolim i drugog coveka....ali, znam da to vise nikad nece biti takve bliskosti i takvih emocija: jakih,slojevitih, dubokih......
Da li bi zeleli (ukoliko niste u vezi) da vas sledeci partner bude partner za ceo zivot? Verujete li u vecnu ljubav?