Ljubav za sva vremena...

Babino`unuce

Domaćin
Poruka
3.124
Da li mislite da je osoba sa kojom ste u vezi osoba za sva vremena? Da li mislite da je to osoba sa kojom cete docekati starost? Da li bi zeleli (ukoliko niste u vezi) da vas sledeci partner bude partner za ceo zivot? Verujete li u vecnu ljubav?

Da li mislite da je osoba sa kojom ste u vezi osoba za sva vremena? Da li mislite da je to osoba sa kojom cete docekati starost? Da li bi zeleli (ukoliko niste u vezi) da vas sledeci partner bude partner za ceo zivot? Verujete li u vecnu ljubav?

Čekaj, zar bi iko ulazio u vezu da zna kada će da istekne? Tipa sad ja smuvam ribu, i ona mi kaže 'e raskidamo 23.7.2010.' misim, ostaću sa njim radi faka, i fakaću okolo.

U ozbiljnu vezu svi ulaze sa nadom da je to baš the veza. Ostalo je zahebancija samo.

:) mogao bi biti zato sto smo u bitnom slicni ali to zavisi od mnogo, mnogo stvari....a ovo mi je prvi put da nekog zavolim prvo razumski pa onda i emotivno.....cudan sled dogadjaja, moram da priznam :hahaha:

Verujem u ljubav,a vecnost jos nisam preziveo(:)),tako da...
Mogu o tome da sudim jedino po jako starim osobama koje su po 40 i vise godina zajedno,i postuju se.
Ali verujem u iznenadne i jake ljubavi,koje dodju i prodju.To jesam doziveo:)

Да, особа са којом сам за сада је то права, али као што рекох имам једну ману или врлину - проклет сам као лопов - ВОЛИМ ДА ОРЕМ ТУЂЕ ЊИВЕ!!!!:confused:

Back