- Poruka
- 55.168
Rekla je zena na pocetku, ne odmah sve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo zvuci jako femininoZagrli ga, poljubi, reci mu sta iskreno osećaš i kako bi volela da mu pomognes i da je u redu i da muskarci pokazu osećanja i da si spremna da ga podrzis i sa njim delis i lepe i dobre emocije. I da ti je stalo do njega. Budi nezna i direktna, ali nemoj da ga pritiskas i kada se oseti sigurno poverice ti se. I reci mu da ces cuvati vase tajne samo izmedju vas.
Pa i nije bas.Ovo zvuci jako feminino
I muskarci imaju osećanja, ne zele samo seks sa zenama.Pa i nije bas.
Ovo ne kapiramgladan sam.dodaj mi daljinski![]()
OjojI muskarci imaju osećanja, ne zele samo seks sa zenama.
sinaknkaze muski imaju emocije ne zele samo sex sa zenama.Ovo ne kapiram
sinaknkaze muski imaju emocije ne zele samo sex sa zenama.
emocija : gladan sam
emocija : pocinje tekma daj daljinski
emocija : balkan sindrom smekera
ferten Swester majne libe sad?
El,prevaraaPozdrav, smatran da i ovde ima devojaka a i momci mi mogu odgovoriti na to pitanje. U vezi sam dosla sam do grancie da se poverim decku. On mene pita muci li te nesto duso pomogne mi ali kad ga ja pitam "dobro sam nema" i sad vas pitam kako ja da otkrijem koji problem ima kako da ga pitam da se ne uvredi.
Pozdrav, smatran da i ovde ima devojaka a i momci mi mogu odgovoriti na to pitanje. U vezi sam dosla sam do grancie da se poverim decku. On mene pita muci li te nesto duso pomogne mi ali kad ga ja pitam "dobro sam nema" i sad vas pitam kako ja da otkrijem koji problem ima kako da ga pitam da se ne uvredi.