Ljubav, veza, raskid

• Začetnik teme Začetnik teme macro
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nadamilicwic:
Macro,napisacu ti svoje iskustvo.Moj dragi supug me je davno prevario i zbog toga smo raskinuli.Nismo se vidjali i kretali u istom drustvu i tako skoro tri godine.U tom periodu sam mislila da cu umreti a ni njemu nije bilo sve jedno ,kasnije je priznao da je mnogo patio.U tom periodu sam se zabavljala sa drugim deckom koga nisam volela.Slucajno smo se sreli i poceli ponovo da izlazimo i malo po malo ISKRENOSCU,TOLERANCIJOM I RAZUMEVANJEM vec smo 21 godinu u braku ,koji naravno ima svoje uspone i padove,mislim da ne postoji idealno nista .

gospodjo, svaka cast ako postojite? a postojite makar na forumu 8)

krvolok:
Ma sve je to u redu, ali šta raditi PRVO veče, posle raskida ?!?

Posto se to desilo popodne oko 15h, preostali deo dana sam provela kod najbolje drugarice. Dosla sam kuci oko 24h i zaspala tek oko 2. Kada bih sklopila oci pojavljivali bi se flash - back-ovi sto od tog dana sto od ranijih godina.
Sutradan sam otisla sa drugaricama u bioskop na triler. Do tada sam se dovela u red (mada sam ujutru plakala zajedno sa mamom). Uvece smo otisle kod Kale i tamo sam zaplakala samo na sekund... ali mi je bilo bolje... pogotovo sto smo krenule u glas da ga pljujemo... :wink: svih 6 nas.

ma tekila zakon. :arrow: lepo skupim moje bliske drugare i drugarice i kazem nije mi dobro :( :arrow: pravac grad neko zezanje i puno tekile, mogu i kokteli.
A ujutro te toliko boli glava da naredna tri dana nema sanse da ti padne na pamet. I tako se pregura prvo vece i naredni dan, (ako lose podnosis alkohol agonija ti se oduzi i na dva dana) tako da neka dva dana garantovano ne mislis na bivseg. :lol:
(zezam se ja malo za tekilu, mada meni jednom pomogla, pa sad moze pomoci jos nekom) :wink:

E a posle polako te pristize sve.... ali bitno je da prvu noc osetis i dozivis kako zivot moze biti lep i da ima mnogo ljudi koji te vole. To je veoma bitno osetiti u takvim situacijama ljubav, pa bilo da je to od drugarica, mame, sestre, tate, drugova. Nekome nesto znacis ... i to pomaze i vraca nam nase razbijeno samopouzdanje. :wink:

Back