Љубав у одељењу?

Штрумф

Početnik
Poruka
1
Имам једног друга у кога сам заљубљена од почетка прве године.И он је био заљубљен у мене,али сви су говорили да то тешко успева и да не покушавам и ја сам одустала на неки начин и смувала се са другим момком и њега је то повредило и нисмо баш били у неким добрим односима неко време.Касније после једно мјесец о5 смо почели са тим неким 'мувањем',али ја сам му рекла да нмг да будем са другом из разреда. У другом полугодишту поново смо почели са мувањем,али ја сам тад имала момка.И раскинем са тим момком,али он ме то исто вече назове и каже ми неке ствари и једноставно сам се о5 помирила са њим. Али ја и тај друг смо остали у добрим односима.Убрзо је била и екскурзија,ишли смо у Нови Сад и тотално сам се заљубила у њега.Седели смо заједно у аутобусу и причали. Држао ме за руку.Волела сам то.И када смо дошли са екскурзије све је било по старом док' ми тад момак није рекао да је тај мој друг рекао некоме нешто што је само он знао.И ту смо се ја и он посвађали.Ја раскинем са момком и то је био крај. Тај друг нађе дјевојку и мени је сада много жао. Али он избјегава контакт самном јер како он каже много сам га повредила и понизила. Не знам шта сад да радим. Хоћу само да поново будемо оно што смо били. Какав ми ви савет дајете?

nisam procitao ceo post, mrzelo me, em sto je glomazan em sto mrzim da citam postove novajlija kad ni direktove cele ne citam u zadnje vreme, ali kapiram da imas oko 12 godina i da te drma pubertet

elem

kao prvo, da te ispravim, nisi zaljubljena niti je neko zaljubljen, samo se lozite jedno na drugo

zaljubljenost se stvara kroz vezu

a i nema veze da li ste u istom odeljenju ili ne

sturnete sa casa i bilo vas tuki

odete negde i povatate se

uzivajte u zivotu dok starost ne dodje

Ima 14 godina, u 8. razredu se ide u Novi Sad.... Burazer je isao pa znam.

Jos si mlada, mani ti to... A da ne pricam da je to u istom odeljenju mit koji pogadja samo devojke, jer se one primaju na to i bedara im kad ih drugarice malko zezaju, dok muske boli patka za sve to. Ti si zivi dokaz toga :D Sama si kriva, tako da ko te ebe. Da ne pricam da sa 14. godina ne mozes da se zaljubis tek tako niti da volis nesto preterano.

Back