Имам једног друга у кога сам заљубљена од почетка прве године.И он је био заљубљен у мене,али сви су говорили да то тешко успева и да не покушавам и ја сам одустала на неки начин и смувала се са другим момком и њега је то повредило и нисмо баш били у неким добрим односима неко време.Касније после једно мјесец о5 смо почели са тим неким 'мувањем',али ја сам му рекла да нмг да будем са другом из разреда. У другом полугодишту поново смо почели са мувањем,али ја сам тад имала момка.И раскинем са тим момком,али он ме то исто вече назове и каже ми неке ствари и једноставно сам се о5 помирила са њим. Али ја и тај друг смо остали у добрим односима.Убрзо је била и екскурзија,ишли смо у Нови Сад и тотално сам се заљубила у њега.Седели смо заједно у аутобусу и причали. Држао ме за руку.Волела сам то.И када смо дошли са екскурзије све је било по старом док' ми тад момак није рекао да је тај мој друг рекао некоме нешто што је само он знао.И ту смо се ја и он посвађали.Ја раскинем са момком и то је био крај. Тај друг нађе дјевојку и мени је сада много жао. Али он избјегава контакт самном јер како он каже много сам га повредила и понизила. Не знам шта сад да радим. Хоћу само да поново будемо оно што смо били. Какав ми ви савет дајете?