LJUBAV,ŠTA TO BEŠE?

545552

Često nailazim na izjave tipa:

-Ne verujem u ljubav
-Ljubav ne postoji

Zašto je to tako?
Zar je stvarno nestala?
Nažalost, veliki deo današnje mladeži je odrastao bez dovoljno ljubavi...tako da su ostali na neki način emotivni invalidi. To se ogleda ne samo po tome što ne veruju u ljubav, već i po tome kako se ponašaju sa okolinom bez empatije...I ne samo to! Mladi se namerno u sebi "zatvaraju" što od neznanja, što od straha od emotivnog vezivanja, od vezivanja bilo kakve vrste. Ta slika ima srazmere pandemije, stvorio se novi čovek, nažalost - takav.
Lično mislim da ljubav mora pobediti, tj. ljubav mora i dalje postojati... Sledeće generacije će morati biti "prevaspitane" od strane najlepše energije koja živi u svemiru.
Moja generacija je volela i bila voljena... često smo se zaljubljivali, ostavljali i bili ostavljani... najveće ljubavi se po pravilu nisu krunisale brakovima, ali su nastavljale da žive u nama duboko, gde su svile svoja gnezda zauvek. Ljubav ( SVAKE VRSTE ) je jedini kapital koji čovek ponese kada krene odavde.

Evo malo šale:

- Kako ljubav?
- Šta je to?
- Pa... to bi trebalo da bude nešto najlepše... ono kada si na sedmom nebu... nikog ne vidiš... sve ti je lepo... samo se smeješ... i tako...
- A ja mislio da se to zove džoint... :-)))))))))))

Back