- Poruka
- 16.052
Često nailazim na izjave tipa:
-Ne verujem u ljubav
-Ljubav ne postoji
Zašto je to tako?
Zar je stvarno nestala?
-Ne verujem u ljubav
-Ljubav ne postoji
Zašto je to tako?
Zar je stvarno nestala?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije nestala vec su ljudi u jurnjavi za novcem i lakom zabavom uglavnom zaboravili sta je vazno.
Brinu za misljenje drugih a svoje nemaju.
Ocekuju da ih drugi obozavaju a ne znaju zasto.
Mozda nikada nisu voleli ni bili voljeni da bi je prepoznali.
-Ne verujem u ljubav
-Ljubav ne postoji
Zašto je to tako?
Zar je stvarno nestala?
Pa ako misle da ljubav ne postoji ne mogu ni voleti.
Zar najlepša zabava nije zabavljati se sa nekim koga voliš?
-Ne verujem u ljubav
-Ljubav ne postoji
Zašto je to tako?
Zar je stvarno nestala?
-Ne verujem u ljubav
-Ljubav ne postoji
Zašto je to tako?
Zar je stvarno nestala?
-Ne verujem u ljubav
-Ljubav ne postoji
Zašto je to tako?
Zar je stvarno nestala?
-Ne verujem u ljubav
-Ljubav ne postoji
Zašto je to tako?
Zar je stvarno nestala?
Kome treba reci suvu istinu?Kakva ljubav,kakve trice...Ljubav ne postoji.Postoji samo sirovi seks na tri nacina (kao neko dobro jelo) Rektalni,oralni i onaj obican dosadan,vaginalni.
Dizanje seksa u neke nebeske visine,vise ne pije vodu.Treba reci suvu istinu,pa koliko boli,neka boli.
Kakva ljubav,kakve trice...Ljubav ne postoji.Postoji samo sirovi seks na tri nacina (kao neko dobro jelo) Rektalni,oralni i onaj obican dosadan,vaginalni.
Dizanje seksa u neke nebeske visine,vise ne pije vodu.Treba reci suvu istinu,pa koliko boli,neka boli.
šta fali tebi? ((:
-Ne verujem u ljubav
-Ljubav ne postoji
Zašto je to tako?
Zar je stvarno nestala?
Kakva ljubav,kakve trice...Ljubav ne postoji.Postoji samo sirovi seks na tri nacina (kao neko dobro jelo) Rektalni,oralni i onaj obican dosadan,vaginalni.
voleo bih da postoji ali nisam optimista po tom pitanju
Ljubav je zanimacija glupih i privilegija dokonih.
ne znam gde često nailaziš na takve izjave,ja čak naprotiv, ljudi koje poznajem profesionalno ili privatno, najčešće se kunu u ljubav, to je većina u rl ((: bilo u smislu nekog kukanja ili glorifikacije, ali svakako je tema kao takva.
naravno da ljubav postoji, ali recimo problem nastaje sa očekivanjima nečijim, šta je ljubav i kako se manifestuje.
Svako ima neku svoju teoriju o tome šta je ljubav. Da li možeš ti da mi kažeš koja je tvoja teorija? Čisto da vidim da li ljubav kod tebe postoji.Često nailazim na izjave tipa:
-Ne verujem u ljubav
-Ljubav ne postoji
Zašto je to tako?
Zar je stvarno nestala?
ako te zanima, ne kapiram zašto si otvorila temu? msm ako je forum jedna parlela, a život druga-kao kod većineJa mislim da je strašno da neko proživi život ne saznavši šta je ljubav i svesti sve samo na surov sex.
- - - - - - - - - -
zašto?
- - - - - - - - - -
ja sam glupa i dokona izgleda
- - - - - - - - - -
Kao što si mogla primetiti takve izjave na forumu tako ih ima i u reali.
Ja smatram da ljubav postoji ali me zanima iz kojih razloga ovi drugi tvrde drugačije.
Možda sam ja u zabludi
ako te zanima, ne kapiram zašto si otvorila temu? msm ako je forum jedna parlela, a život druga-kao kod većine