Ljubav = Sex ?

Pricajuci danas sa iskusnim tipom sa kojim se muvam (sto li mi se uvek svide iskusni :think:), dodjoh do jednog podatka zbog kog mi je faca delovala ovako :eek:...

Na moje pitanje kako one izdrzavaju toliko bez sexa, dobih odgovor da nemaju uopste osecaj za sex.. :eek: :eek:

ti si dala bas lijepu dijagnozu... cim ne praktikuju sex na samom pocetku veze, to znaci da nemaju osjecaj za sex... pa nije bas tako
ako ti je to rekao taj iskusni tip, onda mozda on malo lagi za to svoje iskustvo... ili je samo puki svalercic
znas, iskustvo nije samo broj zena... ali neki i pored svega prozivljenog ne nauce

Seks = ljubav

Oni su jedno drugom uzrok i posledica, nalaze se u koliziji....barem je tako kod normalnih e sad imas zene kojima je to profesija kod njih ovo ne vazi ..itd...

ti si dala bas lijepu dijagnozu... cim ne praktikuju sex na samom pocetku veze, to znaci da nemaju osjecaj za sex... pa nije bas tako
ako ti je to rekao taj iskusni tip, onda mozda on malo lagi za to svoje iskustvo... ili je samo puki svalercic
znas, iskustvo nije samo broj zena... ali neki i pored svega prozivljenog ne nauce

U pravu je Iron Lady. Koja se ne torba na pocetku veze ta ili ima rezervni ku-rac ili nema osecaj za sex. Jer sta ju je i uvuklo u tu vezu ako ne svrab ili zelja za imetkom?

U pravu je Iron Lady. Koja se ne torba na pocetku veze ta ili ima rezervni ku-rac ili nema osecaj za sex. Jer sta ju je i uvuklo u tu vezu ako ne svrab ili zelja za imetkom?

ma da
ni jedna veza ne moze poceti ni na jedan drugi nacin, osim na onaj na koji pocinju nase
jer samo je nas nacin ispravan
mora da je frigidna... zelja da bolje upozna nekoga nikako ne moze biti u pitanju
da zakolutam:roll:

ma da
ni jedna veza ne moze poceti ni na jedan drugi nacin, osim na onaj na koji pocinju nase
jer samo je nas nacin ispravan
mora da je frigidna... zelja da bolje upozna nekoga nikako ne moze biti u pitanju
da zakolutam:roll:

Vidis ja sa tobom nikad ne bi mogao biti u vezi, jer previse filozofiras. Ti kad bi ti ga ja gurnuo ti bi gledala na sat i pocela preracunavati u toku torbanja da li nisam poranio i onda bi me na pola seksa prekinula jer bi izracunala da jos nije vreme.

...gvozdena, oma da ti kažem, ako nisi došla do tog podatka,
iskusni tipovi obično traže ne iskusne tipčice...:D

...a što se tiče ovih 17 dana, to je period inkubacije... i imaju ga samo fine devojke...:)

Misliš "fine"? Priča mi muž (i ja, eto, sve nekako nalazim iskusnije, on je 16 godina stariji od mene) da je u vreme kad je studirao bila fora 3 meseca da ne ispadne laka i onda su ovi nesrećnici koji su ostali kući i nemaju uslova za nešto sa strane ispadali napaljeni paćenici a studentarija je bila "fina", sve suvi džentlmen a ovamo se satire od... u BG, NI ili KG... A muškarcima je bila fora da probuše 3 himena kao kompenzaciju za sve ostale "polovnjače" koje će da "odrade". :roll:

Normalno da mi je seks jako bitan, bila sam i ja u fazi da tražim samo i isključivo yebača ali sam na kraju skontala da ipak nisam iz te priče, ne bih mogla da se isključim emocionalno. I onda sam se smuvala sa mimi's dad "and the rest is history".

Pa bre ne moze Dzordzi da vodi moju temu i da sefuje.. :banovati::besna:
Bas me zanimali odgovori, ali izgleda da se sve forumashice ebu prvo vece:whistling::brus::manikir:

Pa ne baš prvo veče, ali tako, relativno brzo, bilo tako dok... :whistling:

Nego :think: neko je lepo formulisao da je dobar seks 10% normalne veze a loš 90% i meni je to nekako i logično za normalne, zdrave osobe.

Poslednja izmena:
Naime, razglabajuci o muskom zenskim odnosima, saznadoh da i dalje postoje zene (devojke) koje imaju odredjeno vreme sa nekim pre prvog sexa, tipa 3 nedelje, 17 dana, mesec dana..Koliko vam je sex bitan ili presudan u jednoj vezi , da li ga smatrate za 'davanje', da li uopste razmisljate koliko je vremena proslo od upoznavanja do prvog sexa tj racunate li? Kako uopste jedna veza moze biti kvalitetna bez dobrog sexa a kamoli bez sexa uopste?
Da li vam se desilo da ste u neyebica fazi pa ste razmisljale poput tipa, e veceras izlazim i trazim muskarca za sex samo i iskljucivo to...?
Hvala!!:hvala:

1. ne merim vreme u tim jedinicama....kad zelim vezu ne filozofiram mnogo, jasno dam do sta hocu (naravno ako je on pokazao zainetresovanost pa znam da sam na poznatom terenu) i cim se stvore uslovi brzo to ide...pa ako ga vec poljubim a to mi je najkriticniji deo, ostalo ide spontano...
2. sex mi je vrlo bitan, da ne kazem presudan i tesko bih bila u vezi sa muskarcem koji me sexualno ne inspirise i zadovoljava, jer mnogo uzivam u njemu i ne zelim da budem uskracena ni sec....
3.ne trazim muskarca za prekracivanje neyebica faze....ulazim u vezu otvorenog uma a ne sa namerom....sve (osim braka i zajednickog zivota) je moguce......

Back