barisca
Poznat
- Poruka
- 7.958
A kako zivis s toliko para u dzepu?Ja najvise volim kada imam 0 din u dzepu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako zivis s toliko para u dzepu?Ja najvise volim kada imam 0 din u dzepu
A da ih nisi mozda video?!
NISAM CUO ZA TAKVE LJUDE !
па мени су небитне, ал јбг није да немам пара, па можда зато хДma sere mi s eod tih što su im pare nebitne
od čega ćeš da živiš, od vazduha
bez novca se ne možeпа мени су небитне, ал јбг није да немам пара, па можда зато хД
мене ложи да зарађујем новац више него то што тај новац може да ми купи
па лепо кажем да ми је небитан зато што га имам, можда би ми другачије био битнији.bez novca se ne može
tako da nikako ne može biti nebitan
U klubu trosim samo arapske pare...A kako zivis s toliko para u dzepu?![]()
Ne sumnjam u to.U klubu trosim samo arapske pare...
Nacionalizam i fazizam je jedna ista stvar,samo ima lice i nalicje.!a kako izabereš ko ti je narod? ko se tako izjasni na popisu?
a patriotizam
"Dlakavi"- Shvati jednu veliku istinu,i bices srecan.Moze da se zivi bez para.Pitaces kako ? Pa ako si ikada doziveo-la,onu pravu ogromnu ljubav,па лепо кажем да ми је небитан зато што га имам, можда би ми другачије био битнији.eliku istinu
ал како год, знам и скромније да живим а и способна сам, хвала богу, увек ће га бити.
"Dlakavi"- Shvati jednu veliku istinu,i bices srecan.Moze da se zivi bez para.Pitaces kako ? Pa ako si ikada doziveo-la,onu pravu ogromnu ljubav,
znaces,da od ljubavi MOZE da se zivi.!!!
Niks fersten. Zato te ljudi i pitaju.hirajgoagain -Pitas,kako se izjaznjavas u popisu.Vrlo jednostavno.Kazem da nemam nacionalnost i popisivac stavi:"bez nacionalnosti".Ako zelis
da budes ono sto najvis evredi,a to je gradjanin sveta,onda nemas lokalnu nacionalnost.!Kapiras !Fersten!
прво, длакава сам, нисам длакави, друго, како да ти кажем...заболе ме ђока за паре."Dlakavi"- Shvati jednu veliku istinu,i bices srecan.Moze da se zivi bez para.Pitaces kako ? Pa ako si ikada doziveo-la,onu pravu ogromnu ljubav,
znaces,da od ljubavi MOZE da se zivi.!!!
прво, длакава сам, нисам длакави, друго, како да ти кажем...заболе ме ђока за паре.
Kupicu i pumpu i k.urvuNe sumnjam u to.
Dao bih ja tebi jednu motiku, da znas.Kupicu i pumpu i k.urvu
Što sam stariji to je sve više odgovor DA.Da li biste bili u ozbiljnoj vezi ili braku sa osobom koja je druge vere? Recimo, vi ste pravoslavni, a on/ona je musliman/ka ili katolik/katolkinja.
Ako da - zašto? Ako ne - zašto?