Ljubav preko zice

Sta VI mislite kako društvene mreže utiču na ljubav. Skoro svi smo na fb.tviteru.viberu. sta znam još gde. Kako ko.svi imamo telefone koji nam omogućavaju komunikaciju u svakom trenutku.koliko je ta dostupnost dobra i koje su njene lose strane. Da li ubijaju romantiku kako neki kažu ili nam pak olakšavaju da voljenoj osobi u svakom trenutku možemo preneti emociju. Da li nam pomažu da lakše i brze upoznamo nekog .i provalimo sa kim imamo posla ili je bilo bolje ono predjasnje iščekivanje .lagano upoznavanje. Posebno za ljude koji nemaju mogućnost da se vidjaju svakodnevno.pa onda možda duže imaju ružičaste naocari. Da li vise otudjuju ili spajaju ljude

Svoje vreme mladosti i odrastanja nebi htela menjati za ovo sadašnje

Najviše me čini tužnom kad vidim da je pisanje pisama totalno izumrlo
Tačno sam znala u koje vrijeme poštar donosi postu trk niz stepenice i kad otvorim sanduče i vidim pismo kao da je sveti Ilija došao direkt sa nebesa :)

Samo pružanje telefonsko kabla kroz dnevni boravak pa hodnik do moje sobe samo da nazovem "drugaricu" uz opomenu roditelja "da neduljim razgovore" neopisivo

A danas mole Boga da ima negde free wifi da se mogu nakačiti

Generacija spuštenih glava i katastrofaalnim držanjem kičme

Romantika je crkla :)

Svoje vreme mladosti i odrastanja nebi htela menjati za ovo sadašnje

Najviše me čini tužnom kad vidim da je pisanje pisama totalno izumrlo
Tačno sam znala u koje vrijeme poštar donosi postu trk niz stepenice i kad otvorim sanduče i vidim pismo kao da je sveti Ilija došao direkt sa nebesa :)

Samo pružanje telefonsko kabla kroz dnevni boravak pa hodnik do moje sobe samo da nazovem "drugaricu" uz opomenu roditelja "da neduljim razgovore" neopisivo

A danas mole Boga da ima negde free wifi da se mogu nakačiti

Generacija spuštenih glava i katastrofaalnim držanjem kičme

Romantika je crkla :)
Nije romantika crkla, sada barem mozes poslati foto sisa drito uz tekst. ;)
Ako to nije romanticno, ne znam sta je.

Manje je sranja i drame bilo bez Facebook-a i sl.
Malo-malo pa cujem kako je ovaj uhvatio da nesto radi na FB, traze se uvidi FB naloga, sifre na izvolte, da se zna sa kim se i kada prica.

Evo moja jedna poznanica mi kaze "joj nemoj da mu kazes da sam na FB, ima da se ljuti". :eek:

I meni ne bi bilo svejedno da se moja devojka dopisuje i lajkuje slike sa nekim likom koji je mrsav, trbusnjaci, ma san snova, a ja debeli i bradati forumas. Proradila bi nesigurnost malo. Opet, mozda i bolje ne znati neke najintimnije misli, nego zavirivati u tudju privatnost, a koliko sam puta cuo te price "trazio/la FB na uvid". :fdlan:

Da ima vise sanse za neverstvo preko zice, ima, cak i ne mora neverstvo, samo eto "bekstvo" iz trenutne situacije, monotonije, paznje sa strane, zovite kako god. Opet, svako ima pravo na privatnost i da pise sta hoce i sa kim hoce, pod uslovom da nema neke skrivene namere. Lupam, ako neko hoce da se zali nekom tamo na internetu ili na forumu o problemima u vezi, i kako razmislja da prekine, neka mu.

Sto se svakodnevne komunikacije tice, ne volim to. Obicno mi treba prostora da se odmorim dan-dva-tri. Mada mozda nisam nasao osobu sa kojom bih da se cujem non-stop.

Prvi deo posta se slažem .teško je ali bar mogu uživati u ljubavi na taj način .bolje nego nikako.

Znaci ti ipak misliš da treba doziranje da bi se došlo do prave ljubavi?
Meni je nekako prihvatljivije praviti pauze dogovorene . ono SAD smo malo na pauzi.pa se skontas.
A emocije kad pucaju daj mi ih da uživam u njima.ne štedi

Ne mislim na to doziranje vec bolje se cesce videti onda nije potrebno ni toliko pisanje

Back