Ljubav preko zice

Jefimija*

Aktivan član
Poruka
1.828
Sta VI mislite kako društvene mreže utiču na ljubav. Skoro svi smo na fb.tviteru.viberu. sta znam još gde. Kako ko.svi imamo telefone koji nam omogućavaju komunikaciju u svakom trenutku.koliko je ta dostupnost dobra i koje su njene lose strane. Da li ubijaju romantiku kako neki kažu ili nam pak olakšavaju da voljenoj osobi u svakom trenutku možemo preneti emociju. Da li nam pomažu da lakše i brze upoznamo nekog .i provalimo sa kim imamo posla ili je bilo bolje ono predjasnje iščekivanje .lagano upoznavanje. Posebno za ljude koji nemaju mogućnost da se vidjaju svakodnevno.pa onda možda duže imaju ružičaste naocari. Da li vise otudjuju ili spajaju ljude

Imaš mnogo veću mogućnost da nekog bolje i brže provališ kroz ono šta razmenjuje sa tobom kroz komunikaciju kao i sa drugima, sa druge strane je i veća mogućnost iluzija ali je to jedno zanimljivo igralište.
Vučeš poteze i vidiš gde ćeš se naći na toj tabli.

Na jednoj temi sam pisala nešto kako se sa likom čujem stalno preko vibera kad nismo zajedno.neko reče .to ne valja,smoricete se brzo. Pa da li je bolje brze se smorti i shvatiti da ti taj neko i nije možda srodna dusa ili se smoriti nakon dužeg vremena.da li bi u svakom slučaju došlo do smaranja ako dvoje ljudi nisu jedno drugo ili taj stalni kontakt može da dovede do smora. Sta ako ne koristiš viber pa se smoris za par god haha. Koliko je to bitno za ljubav da se dozira

Poslednja izmena:
Na jednoj temi sam pisala nešto kako se sa likom čujem stalno preko vibera kad nismo zajedno.neko reče .to ne valja,smoricete se brzo. Pa da li je bolje brze se smorti i shvatiti da ti taj neko i nije možda srodna dusa ili se smoriti nakon dužeg vremena.da li bi u svakom slučaju došlo do smaranja ako dvoje ljudi nisu jedno drugi ili taj stalni kontakt može da dovede do smora. Sta ako ne koristiš viber pa se smoris za par god haha. Koliko je to bitno za ljubav da se dozira

Možeš da se smoriš na oba načina ali i ne mora da bude tako. Ako ponestane finih uzbudjenja i sve postano ravno i monotono svakako sleduje smor i prekid.
To važi svuda i kroz sve načine komunikacije. Svaki ima svoju prednost i manu. Krajni ishod zavisi još od mnogo činioca, samo polje dešavanja nije presudno.

- - - - - - - - - -

jel se računa ljubav preko žičaree:lol:

Računa se, kad ti stalno padaš dok silaziš a on te s ledja diže.

Na jednoj temi sam pisala nešto kako se sa likom čujem stalno preko vibera kad nismo zajedno.neko reče .to ne valja,smoricete se brzo. Pa da li je bolje brze se smorti i shvatiti da ti taj neko i nije možda srodna dusa ili se smoriti nakon dužeg vremena.da li bi u svakom slučaju došlo do smaranja ako dvoje ljudi nisu jedno drugo ili taj stalni kontakt može da dovede do smora. Sta ako ne koristiš viber pa se smoris za par god haha. Koliko je to bitno za ljubav da se dozira

ma zavisi uvek sa kim imas posla i dal ste stvarno kompartibilni
veze preko zice na velikoj daljini su teske
a sad sto ti opsisujes a u istom ste gradu, pa moze da se dozira, ne previse poruke i smaranja vec vise vidjanja i kvalitetnog razgovora

- - - - - - - - - -

Pa i pre su pucale veze.npr ljudi budu u vezi pet godina.uzmu se i usledi razvod.zar se za to vremena nisu omirisali do mile volje

Zar nije veća šansa da ih namirises ovako.

ja sam drugace naviko, barem je ovde tako svako ima svoj stan, ubrzo pocne skoro i da zivis zajedno a opet na pocetku imas gde da se povuces ako je i to potrebno
biti 5 g u vezi a ne zviveti pre toga zajedno vec se zabavljati ko u srednjoj skoli e onda mozes da se ne misrises vise kad se uzmete

Nece proci ni par decenija a sva upoznavanja ce biti preko zice.

Upoznavanja na ulici, zurki ili nekom drugom mestu ce postati i retka i smesna.

Panta rei.....

Proći će i manje od toga . Prije par godina sam bio vrlo skeptičan oko upoznavanja preko
društvenih veza a sada skoro isključivo upoznajem nove osobe nas taj način .
Povećao sam si šanse za upoznavanje za više od 90 % .
Kad upoznam osobu telefon koristim što manje jer ne treba drugima stalno ležati na leđima .

ma zavisi uvek sa kim imas posla i dal ste stvarno kompartibilni
veze preko zice na velikoj daljini su teske
a sad sto ti opsisujes a u istom ste gradu, pa moze da se dozira, ne previse poruke i smaranja vec vise vidjanja i kvalitetnog razgovora

- - - - - - - - - -

ja sam drugace naviko, barem je ovde tako svako ima svoj stan, ubrzo pocne skoro i da zivis zajedno a opet na pocetku imas gde da se povuces ako je i to potrebno
biti 5 g u vezi a ne zviveti pre toga zajedno vec se zabavljati ko u srednjoj skoli e onda mozes da se ne misrises vise kad se uzmete

Prvi deo posta se slažem .teško je ali bar mogu uživati u ljubavi na taj način .bolje nego nikako.

Znaci ti ipak misliš da treba doziranje da bi se došlo do prave ljubavi?
Meni je nekako prihvatljivije praviti pauze dogovorene . ono SAD smo malo na pauzi.pa se skontas.
A emocije kad pucaju daj mi ih da uživam u njima.ne štedi

Back