Ljubav preko interneta

• Začetnik teme Začetnik teme oxana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da ti posveti malo paznje! Nije lose,popravi ti raspolozenje misao da neko misli na tebe i da je nekom na ovom svetu stalo makar malo do tebe!
slazem se,mada se ponekad zapitam jesam li ja normalna,ko zna sa kim se stvarno dopisujem....
al ovako najbolje upoznas osobu*ono sto ona stvarno jeste....
i stvarno je divan osecaj kad znas da te tamo neko voli i da mu se svidja ono sto si ti zaista...

vjerujesh u to dok je takorecji 'zivo'... kad prestane to je najgora stvar na svijetu.
a onda se opet 'rodi' sa nekim drugim... i opet je sve divno.
zacharani krug. (=

e svaka ti cast! vala svaka ti je zlatna! i svaki put posle razocarenja kazes,necu vise ,i opet uradis isto.. bas zacaran krug,kao sto i kazes.
i ja sam imala ali se prekinulo...zato u prvom komentu verujem,a u drugom ne... :sad2:
boze al sam smesna...:dash:

Zar je moguce da stvarno neko moze da se zaljubi u nekog preko internete?
Ma daj.....to je tako glupo....
Da se neko zaljubi u osobu koju ne poznaje.....

Hmmm...Naravno da je moguce...Sto je jos bolje...Jer upoznaju jedne druge kao osobe...KOntas? Nema te fizicke privlacnosti ako ga nisi videla...Ali veruj znam zasto to kazem...Verujem,verujem,verujem,verujem!....!!!!! z:girl:

Hmmm...Naravno da je moguce...Sto je jos bolje...Jer upoznaju jedne druge kao osobe...KOntas? Nema te fizicke privlacnosti ako ga nisi videla...Ali veruj znam zasto to kazem...Verujem,verujem,verujem,verujem!....!!!!! z:girl:

Ma ok je to,da nekog zavolis vise od ostalih,da ti se taj neko vise svidja....ali LJUBAV preko interneta.....mislim da ne moze....
To je samo moje misljenje....z;)

Back