Uopste ne mislim da je to toliko cesta pojava, da bi se mogla nazvati trendom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj muz je stariji od mene 10 godina
I sta? Nista
Nije vazna razlika u godinama koliko da li je u pitanju stvarno ljubav ili nesto drugo
pa 10 i 20 nije isto....ovaj drugi spada u klasu tatice, a ne momka......
Mozda, ne znam
Neki moze da bude i 5 godina stariji a da se ponasa kao da ti je tata, a neki 20 pa da je kao deckic
i ja mrzim smarache..idi nahrani svinjeu to ne sumnjam..lepotice!!!!!
malo riba na ovom forumu ima jezik kao ti...![]()
super mi je kombinaja ona tetka, a on pastuv, jer ona zna, a on mozeVerujem da ste upoznati sa novim trendom u svetu,koji se poput cunamija rasirio po Evropi i dosao i do nas. Naime,radi se o tome da sve vise sredovecnih,bogatih i poznatih muskaraca,setaju ili se zene znatno mladjim devojkama od sebe(Donald Tramp,Majkl Daglas,pokojni Pavaroti...) Trend su prihvatile i mocne, poznate zene iz svetskog dzet seta koje za partnere biraju znatno mladje,zgodne muskarce,sto ne znaci da su im samo zigoli
Sta vi mislite o tome i kako reagujete na to ukoliko toga ima u vasoj okolini,npr. Starija zena-mladji muskarac i stariji muskarac mladja zena? (Podrazumevam veliku razliku u godinama,npr 20 i vise godina)![]()
Dosadno im u zivotu.Verujem da ste upoznati sa novim trendom u svetu,koji se poput cunamija rasirio po Evropi i dosao i do nas. Naime,radi se o tome da sve vise sredovecnih,bogatih i poznatih muskaraca,setaju ili se zene znatno mladjim devojkama od sebe(Donald Tramp,Majkl Daglas,pokojni Pavaroti...) Trend su prihvatile i mocne, poznate zene iz svetskog dzet seta koje za partnere biraju znatno mladje,zgodne muskarce,sto ne znaci da su im samo zigoli
Sta vi mislite o tome i kako reagujete na to ukoliko toga ima u vasoj okolini,npr. Starija zena-mladji muskarac i stariji muskarac mladja zena? (Podrazumevam veliku razliku u godinama,npr 20 i vise godina)![]()
ljubav ne zna za godine, ali njegov dj oka* zna
fujVerujem da ste upoznati sa novim trendom u svetu,koji se poput cunamija rasirio po Evropi i dosao i do nas. Naime,radi se o tome da sve vise sredovecnih,bogatih i poznatih muskaraca,setaju ili se zene znatno mladjim devojkama od sebe(Donald Tramp,Majkl Daglas,pokojni Pavaroti...) Trend su prihvatile i mocne, poznate zene iz svetskog dzet seta koje za partnere biraju znatno mladje,zgodne muskarce,sto ne znaci da su im samo zigoli
godine su neumitna realnost
koja vodi do "bolesti"
ali ilovaca sve leci![]()