Ljubav ne zna za godine

Verujem da ste upoznati sa novim trendom u svetu,koji se poput cunamija rasirio po Evropi i dosao i do nas. Naime,radi se o tome da sve vise sredovecnih,bogatih i poznatih muskaraca,setaju ili se zene znatno mladjim devojkama od sebe(Donald Tramp,Majkl Daglas,pokojni Pavaroti...) Trend su prihvatile i mocne, poznate zene iz svetskog dzet seta koje za partnere biraju znatno mladje,zgodne muskarce,sto ne znaci da su im samo zigoli:lol:
Sta vi mislite o tome i kako reagujete na to ukoliko toga ima u vasoj okolini,npr. Starija zena-mladji muskarac i stariji muskarac mladja zena? (Podrazumevam veliku razliku u godinama,npr 20 i vise godina):cmok:
super mi je kombinaja ona tetka, a on pastuv, jer ona zna, a on moze:p
a matorim drkosima moze samo da se digne uz pomoc vijagre i slicnih stvari...stoga su mi father`s figure veze ljaks...i matori ocewi su mi ljaks...i kada mi neko kaze da je tamo neki qrayber zqrcio dete u nekoj 100., dodje mi da ga hrcnem...mislim, vazi bayo...dete ti lici na komsu:mrgreen:

znam samo jednu takvu vezu gde je razlika 20 godina... i znam da ga ona voli... za njega ne znam tacno... zaljubljen jeste, ali da li i nesto vise vreme ce pokazati... kod njih razlog za zajedno nije lova nego intelektualno i seksualno privlacenje...

Verujem da ste upoznati sa novim trendom u svetu,koji se poput cunamija rasirio po Evropi i dosao i do nas. Naime,radi se o tome da sve vise sredovecnih,bogatih i poznatih muskaraca,setaju ili se zene znatno mladjim devojkama od sebe(Donald Tramp,Majkl Daglas,pokojni Pavaroti...) Trend su prihvatile i mocne, poznate zene iz svetskog dzet seta koje za partnere biraju znatno mladje,zgodne muskarce,sto ne znaci da su im samo zigoli:lol:
Sta vi mislite o tome i kako reagujete na to ukoliko toga ima u vasoj okolini,npr. Starija zena-mladji muskarac i stariji muskarac mladja zena? (Podrazumevam veliku razliku u godinama,npr 20 i vise godina):cmok:
Dosadno im u zivotu.

fuj
odmah pomislim da mora da ima mlohavu guzicu pa mi nekako pozli
mada ti koji imaju 20 godina vise od mene verovatno nisu jos u toj meri mlohavi
cike bljak

Back