Ljubav na....

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Јесте слатка тема.
Живела бих на селу кад не бих радила све оне послове на имању и око стоке.
Могла бих да радим у граду или у кући и око ње, али никако да музем краве, окопавам виноград, чистим штале.
Е да, могла бих да возим трактор z:lol:

Pa traktor na selu ne služi nizašta drugo osim za do prodavnice...:ok:
Njime se ništa i ne radi...

hahaha, traktorom do prodavnice, pa tamo ispred sednes na gajbu pa udri po pivu:9. sa sve rasirenim nogama u opancima i brises usta rukavom:). i celo, i kazes: uu, al vrucina, dobro ovo ladno pivo!
i noktom cackas jucerasnji beli luk iz zuba :)

hahaha, traktorom do prodavnice, pa tamo ispred sednes na gajbu pa udri po pivu:9. sa sve rasirenim nogama u opancima i brises usta rukavom:). i celo, i kazes: uu, al vrucina, dobro ovo ladno pivo!
i noktom cackas jucerasnji beli luk iz zuba :)

U minicu i bez gacica,a brijaca nestalo u lokalnoj prodavnici z:shock:

Pivo Chicha u zelenoj flasi,zidarskoj,ispred zadruge

iskreno, mislim da su nasa sela bas siromasna i onaj ko ima traktor jeste faca u selu. jer ga nemaju mnogi.

Ferguson :per:

Massey-Ferguson-399-traktor,52c9dea8.jpg

Stigle nove nade LJiS - a pa ajd da vidimo sta mladi narastaji misle o zivotu na selu :per::mrgreen:

Ja samo svojim rukama, i asov i sekira... samo kao zadovoljstvo, ne bih od toga umeo pare da pravim

Tako selo i vidim, kao hobi, provid, vikend, vinograd, vino, sir... svez vazduh. Priznajem da ne mogu da se otrgnem grada na stalno.

Sta ste vratili...ali je ok temica za pricu,nisam procitao sve komentare ali mislim da je gubljenje vremena odvesti gradsku curu na selo,dok bi ja slatko zapalio na neku cuketinu sa nekim djzekijem i naravno bez telefona i glupih informacija koje ce me nervirati svaki dan...
Poz.!!!

...seoski nacin :D

Da li biste se udale za seljaka?

Seljaka kao mestanina sela, ne seljaka kao dzibera sa masnom kosom koji zivi u gradu.

Decko iz snova,zasipa vas paznjom svkog dana,nikad niste upoznale lepseg i ljubaznijeg muskarca,zaprosio vas je.

Da li se odricete grada i svega sto u gradu imate zbog ljubavi ili se odricete ljubavi zbog udobnosti grada?:cool:

Mogla bih se odrec... BILO CEGA ( uglavnom ) radi mira i ljubavi .

Back