Ljubav na prvi pogled

Romøren

Zainteresovan član
Poruka
156
Da li ima neko ko je imao iskustva sa ovom retkom pojavom čije je postojanje ustvari diskutabilno ?
Meni to ne deluje kao realno jer dva čoveka prvo moraju da se upoznaju pa tek onda da vide da li su jedno za drugo. Taj prvi pogled može da bude samo trenutna fizička privlačnost ali ne i prava ljubav tj. ako bi se ta dva poklopila kao jedno onda je to :super:... ali ipak me interesuje da li ima neko ko je doživeo tako nešto (za šta su male šanse) a dobrodošla su i mišljenja ostalih... :ok:

Ako se zaljubis na prvi pogled pogledaj jos jedanput:D Salim se naravno:)
Sto se mene tice to je sasvim nemoguce,mada ima ljudi koji govore da im se takvo sto dogadjalo.Realno receno toje mozda i moguce jer zaljubiti se nije isto sto i voleti.

Da li ima neko ko je imao iskustva sa ovom retkom pojavom čije je postojanje ustvari diskutabilno ?
Meni to ne deluje kao realno jer dva čoveka prvo moraju da se upoznaju pa tek onda da vide da li su jedno za drugo. Taj prvi pogled može da bude samo trenutna fizička privlačnost ali ne i prava ljubav tj. ako bi se ta dva poklopila kao jedno onda je to :super:... ali ipak me interesuje da li ima neko ko je doživeo tako nešto (za šta su male šanse) a dobrodošla su i mišljenja ostalih... :ok:

Sve zavisi...Moze da bude,ali najcesce je to samo fizicka privlacnost...i nista vise...Barem su to moja njeka iskustva...hm...Ja za sada nisam doziveo,tu "ljubav na prvi pogled"?!....

listening%20ear.gif

listening.gif

:lol:

Back