barisca
Poznat
- Poruka
- 7.958
Ja bas u suprotno.Ja lično, obožavam forum, "u njemu je sve lepo, u njemu je sve nežno...." i ostale bajke....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bas u suprotno.Ja lično, obožavam forum, "u njemu je sve lepo, u njemu je sve nežno...." i ostale bajke....
Ja bas u suprotno.
I ja mislim da je najbolje biti iskren i otvoren prema partneru, a prvenstveno prema sebi. Pa i kad je ljubomora u pitanju, sto da ne.Jeste, normalno je da postoji, samo ako nisi potpuno iskren i otvoren prema sebi i partneru. Pa ti probaj
Što tako? Ne voliš bajke?
I ja mislim da je najbolje biti iskren i otvoren prema partneru, a prvenstveno prema sebi. Pa i kad je ljubomora u pitanju, sto da ne.
Svako zataskavanje problema, i guranje pod tepih, dovodi samo do jos vecih komplikacija. A nismo sa Marsa pali, nismo ni roboti, tako da do problema htjeli ne htjeli, nekad eto dodje.
To bas i nije bila tema ovdje trenutno, ali da, tacno, neko je vjestiji.Naravno da problemi nastaju, svakodnevno, ne samo u vezama, samo sto je neko vestiji u tome da ih resava, a neko manje vestiji. To je cela filozofija.![]()
Naravno da problemi nastaju, svakodnevno, ne samo u vezama, samo sto je neko vestiji u tome da ih resava, a neko manje vestiji. To je cela filozofija.
Zato mi i nije jasna nelagodnost pojedinih forumasa, stvarno.![]()
Nisam se ja rodio sa takvom sigurnoscu. Niti je iko. Samo ne volim kada mi nesto smeta.Zato, što ti žene ne veruju da je neko racionalan i kontrolisan uvek toliko
Da li su ljubomorni ljudi oduvek ljubomorni ili to razviju sticajem okolnosti?
I umeju li da primete kada nemaju objektivnih razloga za istu?
Šta je ljubomora, strah da će neko ili da je neko drugi bolji od tebe?Da li su ljubomorni ljudi oduvek ljubomorni ili to razviju sticajem okolnosti?
I umeju li da primete kada nemaju objektivnih razloga za istu?
Ljubomora je opasan virus.
ljubomora je nepoverenje slabost i priznanje da neko drugi može da nam poremeti mir koji smo nekako uspostavili.
jednom rečju kapitulacija pred nekim ko je užasno bezobrazan.