Ljubav mori

Jeste, normalno je da postoji, samo ako nisi potpuno iskren i otvoren prema sebi i partneru. Pa ti probaj
I ja mislim da je najbolje biti iskren i otvoren prema partneru, a prvenstveno prema sebi. Pa i kad je ljubomora u pitanju, sto da ne.
Svako zataskavanje problema, i guranje pod tepih, dovodi samo do jos vecih komplikacija. A nismo sa Marsa pali, nismo ni roboti, tako da do problema htjeli ne htjeli, nekad eto dodje.

Ne da nisam ljubomoran, nego me boli patka najstrasnije.
Kad skapiras da je sve podložno promenama, pritom da je ljubomora žešće gubljenje vremena onda se stvarno ne isplati biti ljubomoran. Meme vise brinu oni koji su ljubomorni jer imaju tendenciju da posežu za neracionalnim ishitrenim potezima.

I ja mislim da je najbolje biti iskren i otvoren prema partneru, a prvenstveno prema sebi. Pa i kad je ljubomora u pitanju, sto da ne.
Svako zataskavanje problema, i guranje pod tepih, dovodi samo do jos vecih komplikacija. A nismo sa Marsa pali, nismo ni roboti, tako da do problema htjeli ne htjeli, nekad eto dodje.

Naravno da problemi nastaju, svakodnevno, ne samo u vezama, samo sto je neko vestiji u tome da ih resava, a neko manje vestiji. To je cela filozofija. :)

Zato mi i nije jasna nelagodnost pojedinih forumasa, stvarno.:)

Ljubomora je opasan virus.
ljubomora je nepoverenje slabost i priznanje da neko drugi može da nam poremeti mir koji smo nekako uspostavili.
jednom rečju kapitulacija pred nekim ko je užasno bezobrazan.

ja sam posesivna
sad se setih...
pre izvesnog vremena mom dragom jedno zence ponudi saradnju, te on zna, te on je u kontaktu, silni komplimenti krenuse
a ja ne budem lenja i dam predlog da se ukljucim u projekat
hocu da dam svoj doprinos:)))
on se odmah slozi
ona svenula, odjednom projekat nije podrzan od ne znam koga, nece moci da se realizuje
ahh

Neke ljude koje znam su ljubomorni u svakoj vezi,
a da li su i sami svesni toga ili ne i da li su vremenom to razvili
ili su oduvek bili a da nisu znali, iskreno nisam siguran.
Bolje ne biti u blizini istih, imaju 6-o čulo :confused:

zavisi od tog sa kim sam
ugl retko sa kim sam bila ljubomorna
ali imala sam momente kad baš jesam
i bilo je izazvano bezobrazlukom druge osobe

sada nema šanse da bih trpela više od 5 sekundi takvo ponašanje
i to je to što se mene tiče

a što se drugih tiče
ima ovakvih kao ja
a ima i onih stalno ljubomornih
i ne bih im bila u koži

Back