Gost
ljubav bez sex-a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljubav teoretski lepo zvuci malcice je drugacije u praksi, a sta kad te zasvrbi...Anonymous:ljubav bez sex-a
sve mi je jasno, ljubav umire bez sexa,ljubav je nesto bozansko, zasto se ne potrudis malo da to ne bude samo iluzija...Black AnhelA:Verovao ili ne,bila sam i u jednoj i u drugoj situaciji.Veza u kojoj sam imala sex bez ljubavi trajala je 1 god. a veza u kojoj ima ljubav,ali ne sex (dobar,cest), zavrsice se bas danas (verovao ili ne) i to posle 3 meseca.I to ti sve govori! Ljubav umire bez sexa,ne moze opstati,to joj je hrana,a sex sam po sebi je nesto zivotinjsko(ali neophodno), a ljubav nesto bozansko (ali ne neophodno jer i kad je nemamo zivimo sa iluzijom o njoj i tako opstanemo)!
Sve sam ti rekla!
Gazdarica:"Samo ljudska vrsta moze izmisliti takvu gadost kao sto je ljubav"
Agent Smith
Matrix Revolutions
Ribica:Gazdarica:"Samo ljudska vrsta moze izmisliti takvu gadost kao sto je ljubav"
Agent Smith
Matrix Revolutions
hahahahhahahaa
slazzem se ko legooo!!!
I samo bolesni um moze citirati ovakvu glupost.
ebo korisnichko ime:Ribica:Gazdarica:"Samo ljudska vrsta moze izmisliti takvu gadost kao sto je ljubav"
Agent Smith
Matrix Revolutions
hahahahhahahaa
slazzem se ko legooo!!!
Normalno,mislila sam na citat koji je gazdarica citirala.A da ne bi bilo zabune:samo bolesni um moze prihvatiti ovakvu "mudrost" Agenta Smitha.
Mada ima malo istine:danas i majka ne gleda svoje dete,ljubav se ipak izgubila.Ko procita,shvatice.....
Ribica:ebo korisnichko ime:Ribica:Gazdarica:"Samo ljudska vrsta moze izmisliti takvu gadost kao sto je ljubav"
Agent Smith
Matrix Revolutions
hahahahhahahaa
slazzem se ko legooo!!!
Normalno,mislila sam na citat koji je gazdarica citirala.A da ne bi bilo zabune:samo bolesni um moze prihvatiti ovakvu "mudrost" Agenta Smitha.
e tu se i ja slazzemrekoh!
Mada ima malo istine:danas i majka ne gleda svoje dete,ljubav se ipak izgubila.Ko procita,shvatice.....
e tu vetj se razilazimoooooo
Anonymous:Ribica:ebo korisnichko ime:Ribica:Gazdarica:"Samo ljudska vrsta moze izmisliti takvu gadost kao sto je ljubav"
Agent Smith
Matrix Revolutions
hahahahhahahaa
slazzem se ko legooo!!!
e tu se i ja slazzemrekoh!
e tu vetj se razilazimoooooo
zaboravio nick![]()
[/quote][/quote]Ribica:e tu vetj se razilazimoooooo
zaboravio nick![]()