`Ljubav ili rat`

Jeste li pedantni u sexu?
Radite li sve metodicki, sistematski, onako kako najbolje znate,s ciljem da se zadovolji partner i sve da bude `extra`...:mrgreen:
...ili vam sex lici na aljkavi karneval strasne razuzdanosti, u kome su skoro sva pravila svedena na minimum...:P;):twisted:;):D

Nekad sam bio pedantniji u sexu sad sam haoticniji. :lol:
Nekad sam se trudio da zadovoljem zenku, kao da njoj bude maximalno lepo i te gluposti, a sad stvarno uvatim sebe kako me bas zabole i kako u principu gledam samo da meni bude maximalno lepo, no ne postoje pravila. A interesantno je to sto kad ja radim to sto je meni max lepo onda obicno i njoj to ispadne extra lepo, tako da nema brigas gledo na sebe ili na nju isto ti se fata. ;)

pa metodicki, sistematski...sa precizno utvrdjenom minutazom i redosledom radnji i poza preciziranih pravilnikom cijoj je izradi, izmedju ostalog, prethodilo i proucavanje rezultata diskusija sexologa PIK-a i mukotrpna, dugogodisnja vezba...
a kako drugacije? :)

pa metodicki, sistematski...sa precizno utvrdjenom minutazom i redosledom radnji i poza preciziranih pravilnikom cijoj je izradi, izmedju ostalog, prethodilo i proucavanje rezultata diskusija sexologa PIK-a i mukotrpna, dugogodisnja vezba...
a kako drugacije? :)
Za pocetak zamenis mukotrpna sa uzivajuca, relaxirajuca ili nesto slicno. :lol:
Jel a sta radis u 3cem satu 21 minutu i 426oj sekundi? :lol:

Radite li sve metodicki, sistematski, onako kako najbolje znate,s ciljem da se zadovolji partner i sve da bude `extra`...:mrgreen:
...ili vam sex lici na aljkavi karneval strasne razuzdanosti, u kome su skoro sva pravila svedena na minimum...:P;):twisted:;):D

znam da nista ne znam ;).

nisam metodicna, pre sam prozdrljiva. nikad ista i nikad "u pravilima". i mislim d aje to jedino pravilo koje i treba da vlada na tom polju. pa da, nekako kao rat. nosena trenutnim impulsom.

a jel moze kombinacija iz obe kategorije: najbolje znam-sexualna razuzdanost, sve je "ekstra"-nema pravila :super::whistling::rotf:

ma sve pod komadu...

gace skini...lezi gotovs...

dumdumdumdumdumdumdumdum...

prekini isprazni...

aaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ostav...:mrgreen:

Чини ми се да сам ово друго...
Али не волим да се ствари бацају по поду...:lol:

Back