Ljubav ili posao

Disko Kauč

Elita
Poruka
24.596
Dugo nisam otvorila neku temu.
Pitanje je da li ste nekad da bi ste proveli više vremena s nekim zamočali neku obavezu, i koliko je fatalan ishod bio?
Moze i ispit, trening ili eskivirali sopstvenu slavu i tako nesto sto se vodi pod obavezu.

+
Kada se pojavi neka osoba koja vas privlači, kako vas služi koncentracija za regularne stvari? Je l vam se dešavalo da vam do tada bitne stvari izgube na smislu?

Evo ja cu prva.
Jesam.

Pitanje je da li ste nekad da bi ste proveli više vremena s nekim zamočali neku obavezu, i koliko je fatalan ishod bio?
Moze i ispit, trening ili eskivirali sopstvenu slavu i tako nesto sto se vodi pod obavezu.

+
Kada se pojavi neka osoba koja vas privlači, kako vas služi koncentracija za regularne stvari? Je l vam se dešavalo da vam do tada bitne stvari izgube na smislu?

Evo ja cu prva.
Jesam.
naravno
ne smeta koncentraciji ali se obaveze malo skrajnu :rumenko:

+

Evo ja cu prva.
Jesam.
Ako ima dobre okrugle velike... Mislim oci? onxa uvek biram da je priupitam dal je gospodja za ples ako vec i nije baba neka, ne biram al vazno su njene oci, jer ako ne vidis oci neve ri od nje nista dobiti?
Moras se pretvarati da su joj oci taman prepune mislim lepe, a ti gledas njene okrugligle obline, mislim hebes oci i sve to... Ali ipak oci, oci su oci a dupe i sisee su dupe i sisse pa ti spazi da se ne zeznes?

+

Evo ja cu prva.
Jesam.
Da,...mda sada iz ove perspektive, msm da je uvek druga strana trpela mnogo više!
Na sreću ili na žalost ,...više mi se ne dešava. ?
P.S. Kod mene uvek važi "Marfijev zakon", kad su obaveze u pitanju: Nemoj zasr.ti sad jako je važno= zajeb.ću stvar 100%.

Poslednja izmena:

Back