Ljubav ili pivo

trebalo bi da imaju razumevanja za takvog, jer čovek možda jednostavno nema petlju da priđe trezan, pa mora siroma da se napije...
i ja bi se naroljo kad bi sreo recimo majche u nekom kafiču...nebi imo muda da priđem ovako...misim trezan...verovatno bi mi se noge ocekle i jezik zavezo...

pa ono...separence pićence, drugarice oko tebe, em ne ide da ideš, em nemoš izađeš sve nasedale oko tebe...misim jedino ispod stola il preko stola...al neš valjda zbog pijanog tako nešto da činiš...

pa ono...separence pićence, drugarice oko tebe, em ne ide da ideš, em nemoš izađeš sve nasedale oko tebe...misim jedino ispod stola il preko stola...al neš valjda zbog pijanog tako nešto da činiš...
Ako su ljudi oko mene jos bolje, ako ima muskih, izbace ga napolje ili pokupimo se svi i odemo, pa necemo valjda budalu da pustimo da nas maltretira..., a setila sam se pijani lik u autobusu sedi do mene, obratim se sluzbenom licu, soferu il slicno... da sluzbenom licu :)

Ako su ljudi oko mene jos bolje, ako ima muskih, izbace ga napolje ili pokupimo se svi i odemo, pa necemo valjda budalu da pustimo da nas maltretira..., a setila sam se pijani lik u autobusu sedi do mene, obratim se sluzbenom licu, soferu il slicno... da sluzbenom licu :)
pa dobro, nismo sad mislili na ekstremnu situaciju tipa pijani majmun oće da te grli, cmače, vata za dupe i te stvari...nego ono...kultivisana varijanta pijanog frajera...oće lik da ti priđe, misim sve je ok, kulturan, ne pljuje dok priča, ne maltretira ukućane i to, samo je malo naporan...dopala si se čoveku...

Back