gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Kako reagujete kad vam prilaze pijani muškarci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trebalo bi da imaju razumevanja za takvog, jer čovek možda jednostavno nema petlju da priđe trezan, pa mora siroma da se napije...
i ja bi se naroljo kad bi sreo recimo majche u nekom kafiču...nebi imo muda da priđem ovako...misim trezan...verovatno bi mi se noge ocekle i jezik zavezo...
pa taj što nema petlju, baš lepu poruku šalje o sebi![]()
izmaknem se..Kako reagujete kad vam prilaze pijani muškarci?
a šta ako on ide za tobom, bez obzira što se ti izmakuješ...?izmaknem se..
Kako reagujete kad vam prilaze pijani muškarci?
kazem - sta si se navrzo na mene budalo pijana, nemoj da te prebijema šta ako on ide za tobom, bez obzira što se ti izmakuješ...?![]()
šta...ti voleš samo one namirisane, čiste, zategnute...
е тако реагујем
још ако смрди на пиво![]()
kazem - sta si se navrzo na mene budalo pijana, nemoj da te prebijem![]()
ne prilaze mi a zene reaguju ok sto grdji to boljeKako reagujete kad vam prilaze pijani muškarci?
šta...ti voleš samo one namirisane, čiste, zategnute...
:
Kako ne mozes da se sklonis, daj primer, pa cu ti kazem...jedino da me veze...a ako nemoš se skloniš...? misim to je zanimljiva situacija...
Uglavnom tesko da mi prilaze neki, ako ja ne zelim da mi pridju...
е тако реагујем
још ако смрди на пиво![]()
Ako su ljudi oko mene jos bolje, ako ima muskih, izbace ga napolje ili pokupimo se svi i odemo, pa necemo valjda budalu da pustimo da nas maltretira..., a setila sam se pijani lik u autobusu sedi do mene, obratim se sluzbenom licu, soferu il slicno... da sluzbenom licupa ono...separence pićence, drugarice oko tebe, em ne ide da ideš, em nemoš izađeš sve nasedale oko tebe...misim jedino ispod stola il preko stola...al neš valjda zbog pijanog tako nešto da činiš...
je l da...challenge accepted![]()
pa dobro, nismo sad mislili na ekstremnu situaciju tipa pijani majmun oće da te grli, cmače, vata za dupe i te stvari...nego ono...kultivisana varijanta pijanog frajera...oće lik da ti priđe, misim sve je ok, kulturan, ne pljuje dok priča, ne maltretira ukućane i to, samo je malo naporan...dopala si se čoveku...Ako su ljudi oko mene jos bolje, ako ima muskih, izbace ga napolje ili pokupimo se svi i odemo, pa necemo valjda budalu da pustimo da nas maltretira..., a setila sam se pijani lik u autobusu sedi do mene, obratim se sluzbenom licu, soferu il slicno... da sluzbenom licu![]()
je l da...challenge accepted![]()