Ljubav i neznost

Pitanje je prosto:

da li vam je i koliko bitno da vam partner/ka bude nezan/na u ljubavi i seksu?

Da li je obavezno, ili moze i ne mora?

Obavezan uslov. Volim nezne muskarce. Mada, mora da ima dobar osecaj, da bude nezan a da u tome ne bude usiljen. Nisam nikada volela hladne osobe koje tesko pokazuju emocije, koje ne znaju da te nezno uhvate za ruku, itd..

A seks moze biti i nezan i strastven, kako u kom momentu. Neznost je nesto sto nosis u sebi, pa je po potrebi izvlacis.

Pitanje je prosto:

Ne upražnjavam ja analni sex pa da držim do "nežnosti". U stvari, nemam pojma ni šta je to "gruba ženskinja krevetska" ? Valjda kad se popne gore pa skače ko da joj tata kupio trampolinu i ulupa ti jaja kao za patišpanj.
Jedino to...i kad se mnooogo dere a ima glas grub , skoro muški kao trandža.

Samo nek se nagoozi i sve je ok

Pitanje je prosto:

Zavisi kako definises neznost. Ne volim njanjave odnose tipa "kuco-maco-Cico", kada me njuska uvek i svuda do neizdrzivosti pa krene vrucina iz peta od nervoze,...
Bitan mi je nazan bas uzajamni odnos a ne samo nezno ponasanje. A to za mene znaci da se osetimo, naslutimo potrebe onog drugog i disemo jedno kraj drugog. Npr. da me kada sam tuzna i zeljna samoce ostavi samu a ne da trcka oko mene i kao ugadja pa ispadne levo smetalo.
A seks... Ne mora biti nezan uvek. Izes kontrolisanu strast! Sta fali da mazenje krene jos u kolima, nestrpljenje raste dok se penjemo uz stepenice pa te scepa i grubo zarobi izmedju sebe i ulaznih vrata?
Bitan mi je odnos posle, da se tada oseti postovanje. Da znas da sve sto je bilo sirovo i mozda grublje u krevetu ( a oboma pricinjavalo zadovoljstvo) nije uticalo na njegovu potrebu da te cuva i stiti kao osobu, kao bice..., na njegovu privrzenost.
Ne treba da se ponasa kao prema porculanskoj lutki i sapuce stihove. Neznost u krevetu je kada osetis da si inspiracija i zelja muskarcu cak i kada te cupne, ugrize, stisne i sljapne.

Pitanje je prosto:

...ne mora i obicno nije...ako uzimam iskustvo iza sebe gotovo se nikada nisam posebno svidjala neznom tipu muskaraca...po pravilu su bili ljudi naglasenijih muskih osobina koji su potencirali klasicnu zensku neznost, to se njima svidjalo...uvek sam se pitala bre kako vecito isti tip muskaraca ali to je nesto animalno u nama, zivotinja zivotinju dopunjava...pomazice me jer se guram da me mazi, i vole to jer im nije urodjeno, ali kada ih vidis nikada ne bi pomislila nezan covek...i nije...zasto sam uvek sam svojim opozitom ne bih znala da ti odgovorim

Back