Pitanje je prosto:
da li vam je i koliko bitno da vam partner/ka bude nezan/na u ljubavi i seksu?
Da li je obavezno, ili moze i ne mora?
Zavisi kako definises neznost. Ne volim njanjave odnose tipa "kuco-maco-Cico", kada me njuska uvek i svuda do neizdrzivosti pa krene vrucina iz peta od nervoze,...
Bitan mi je nazan bas uzajamni odnos a ne samo nezno ponasanje. A to za mene znaci da se osetimo, naslutimo potrebe onog drugog i disemo jedno kraj drugog. Npr. da me kada sam tuzna i zeljna samoce ostavi samu a ne da trcka oko mene i kao ugadja pa ispadne levo smetalo.
A seks... Ne mora biti nezan uvek. Izes kontrolisanu strast! Sta fali da mazenje krene jos u kolima, nestrpljenje raste dok se penjemo uz stepenice pa te scepa i grubo zarobi izmedju sebe i ulaznih vrata?
Bitan mi je odnos posle, da se tada oseti postovanje. Da znas da sve sto je bilo sirovo i mozda grublje u krevetu ( a oboma pricinjavalo zadovoljstvo) nije uticalo na njegovu potrebu da te cuva i stiti kao osobu, kao bice..., na njegovu privrzenost.
Ne treba da se ponasa kao prema porculanskoj lutki i sapuce stihove. Neznost u krevetu je kada osetis da si inspiracija i zelja muskarcu cak i kada te cupne, ugrize, stisne i sljapne.