M
me,myself and I
Gost
Bas me interesuje sta vecina vas misli na ovu temu ,da li ljubav uvek pobedjuje mrznju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
8)Miss_worms:Naravno da nije tako!Mrznja moze da ude jaca od ljubavi.Vidis vise volim da je nekome koga mrzim zivot zagorcan,nego da je meni takoreci posut cvecem!
![]()
![]()
mudro receno... 8)omilos:8)Miss_worms:Naravno da nije tako!Mrznja moze da ude jaca od ljubavi.Vidis vise volim da je nekome koga mrzim zivot zagorcan,nego da je meni takoreci posut cvecem!
![]()
![]()
Jel ti to ideja po onoj seriji na Pinku?me:Bas me interesuje sta vecina vas misli na ovu temu ,da li ljubav uvek pobedjuje mrznju![]()
mozes...Slatka90:Koja glupost pa svakako da onoga koga volis nikako ne mozes da mrzis zar ne
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
plavuso, plavuso...cccc... 8)britgirl:mozes...Slatka90:Koja glupost pa svakako da onoga koga volis nikako ne mozes da mrzis zar ne
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
a to za Ljubav i ravnodushnost je lepo receno
Mrzim vas....mario80:mudro receno... 8)omilos:8)Miss_worms:Naravno da nije tako!Mrznja moze da ude jaca od ljubavi.Vidis vise volim da je nekome koga mrzim zivot zagorcan,nego da je meni takoreci posut cvecem!
![]()
![]()
Izmedju ljubavi i mrznje linija je tanka,samo je korak od svetlosti do mraka...me:Bas me interesuje sta vecina vas misli na ovu temu ,da li ljubav uvek pobedjuje mrznju![]()
delphin:Izmedju ljubavi i mrznje linija je tanka,samo je korak od svetlosti do mraka...me:Bas me interesuje sta vecina vas misli na ovu temu ,da li ljubav uvek pobedjuje mrznju![]()
Miss_worms:Mrzim vas....mario80:mudro receno... 8)omilos:8)Miss_worms:Naravno da nije tako!Mrznja moze da ude jaca od ljubavi.Vidis vise volim da je nekome koga mrzim zivot zagorcan,nego da je meni takoreci posut cvecem!
![]()
![]()
sa sve slicicama i "peskiricima"![]()