ljubav će pobediti sve

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo jedne priče koja se desila (ne meni) :rtfm:
zabavljali su se i razišli, a ona se spetljala sa njegovim najboljim drugom....on nije mario.....ona i drug su se uzeli, on je bio kum....rodilo se dete.....brak nije valjao i počeo je da se raspada, sledi razvod....ona mu šalje sms da ga nikad nije prestala voleti.....počinju da se viđaju....on prijavljuje javnosti da se petlja sa kumom i izbija ogromna svađa.....sramota je velika, roditelji i prijatelji su očajni.....on se ne obazire i počinje da živi sa kumicom.....

zanima me, da li smatrate da je ljubav vredna toga da odbacite sve i da početne na prvi pogled nepremostive prepreke ne utiču na jačinu emocija.

samo djecu ne bih mogla odbaciti zbog ljubavi, sve ostalo itekako bi mogla :)

zabavljali su se i razišli, a ona se spetljala sa njegovim najboljim drugom....on nije mario.....ona i drug su se uzeli, on je bio kum....rodilo se dete.....brak nije valjao i počeo je da se raspada, sledi razvod....ona mu šalje sms da ga nikad nije prestala voleti.....počinju da se viđaju....on prijavljuje javnosti da se petlja sa kumom i izbija ogromna svađa.....sramota je velika, roditelji i prijatelji su očajni.....on se ne obazire i počinje da živi sa kumicom.....

zanima me, da li smatrate da je ljubav vredna toga da odbacite sve i da početne na prvi pogled nepremostive prepreke ne utiču na jačinu emocija.

spanska serija
cve je to hepi end

Pa sad, svašta se može nazvati ljubavlju. A u navedeom svašta govori u prilog tome da to baš i nije bila ljubav- mislim od svih ljudi na svetu, ona se smuva sa njegovim najboljim drugom, pa joj on bude kum, pa dobije dete... i kad sve to pođe nizbrdo- ona se seti da je on bio i ostao ljubav njenog života....
Vrlo je jednostavno, da li bi ti verovao ženi koja je godinama spavala sa nekim drugim da je baš tebe volela sve te godine,ali eto..... A ti si joj bio relativno dostupan?

Pa sad, svašta se može nazvati ljubavlju. A u navedeom svašta govori u prilog tome da to baš i nije bila ljubav- mislim od svih ljudi na svetu, ona se smuva sa njegovim najboljim drugom, pa joj on bude kum, pa dobije dete... i kad sve to pođe nizbrdo- ona se seti da je on bio i ostao ljubav njenog života....
Vrlo je jednostavno, da li bi ti verovao ženi koja je godinama spavala sa nekim drugim da je baš tebe volela sve te godine,ali eto..... A ti si joj bio relativno dostupan?

ma smišne su te izjave o "ljubavi mog života". od par milijardi bića suprotnog spola nabasaš na jednog i siguran si da je on jedini i najbolji za tebe. ma treba istraživat nekoliko decenija pa pod starost odabrat nekog da kuha, pere i češe

Neće pobediti Stivena Sigala, njega niko nije pobedio.

Da se uozbiljim... Nije to ljubav, to je imbecilnost, pustio je da sve prođe, onda zbog žene koja shvata da može njega da navata i da odradi posao sa nekim da ne bude sama, odbaci sve što je imao, da bi ona dobila nešto što nije htela na prvom mestu. Idiotluk... Ja ni kum ne bih bio a ne novi dečko...

Što se udala za drugog i decu pravila sa njim ako je volela ovog "sve te godine"?

Dalje, kako je uz toliku ljubav prema ovom uopšte bila sa ovim i htela decu sa njim?

Znači go*no od osobe kako god okreneš, zbog takve ostaviti sve? Ne bih ostavio ni sladoled na štapiću zbog nje, o kornetu da i ne pričam.

Ma kažem ja da je to sve zbog toga što muškaraca ima daleko više od žena u reproduktivnom dobu.

- - - - - - - - - -

priča je više indormativnog kaktera da ne bude tema jedan red, koncentrišite se na pitanje gledajući ga kroz sebe.
kolko toga bi bili spremni žrtvovati zbog ljubavi? ko ne veruje u ljubav bože moj....

Zavisi i koliko godina ima čovek. Obično je mladost ludost.

Ne vidim u cemu je ovde problem....devojka je odlicno uradila, bolje sada nego za 30 godina...uvek je najbolje pratiti svoja osecanja i zbog nje same a i zbog osobe sa kojom je bila vencana. Verujem da bi veca zalost bila za njega da ostane sa njim a da ga ne voli, ovako je i on dobio mogucnost da nadje sebi osobu koja ce ga voleti.
I da, naravno, ne postoje prepreke u ljubavi, sem ako ih sami ne smislimo.

Neće pobediti Stivena Sigala, njega niko nije pobedio.

Da se uozbiljim... Nije to ljubav, to je imbecilnost, pustio je da sve prođe, onda zbog žene koja shvata da može njega da navata i da odradi posao sa nekim da ne bude sama, odbaci sve što je imao, da bi ona dobila nešto što nije htela na prvom mestu. Idiotluk... Ja ni kum ne bih bio a ne novi dečko...

Što se udala za drugog i decu pravila sa njim ako je volela ovog "sve te godine"?

Dalje, kako je uz toliku ljubav prema ovom uopšte bila sa ovim i htela decu sa njim?

Znači go*no od osobe kako god okreneš, zbog takve ostaviti sve? Ne bih ostavio ni sladoled na štapiću zbog nje, o kornetu da i ne pričam.

Tako je.
Čovjek bez imalo samopoštovanja,a o njoj nije vrijedno ni govoriti, kao ni spominjati ljubav u ovom kontekstu.

pa šta ste se koji moj uvatili za tu priču, poenta teme je pitanje a ne da pljujemo tuđi život :roll:
ograničeni ste ko terasa, može lock dok neko ne traži telefon dotičnih

Pa sustina i jeste u prici , mogu da se pojave razne prepreke , ovo sto si ti naveo ja nikada ne bih uradio , iz razloga sto smatram da je ta devojka nedostojna bilo kakvog kontakta kasnije .
Kapiras . Za broj ne brini :lol:

Smatram da nije vredno. Jer se svasta naziva ljubavlju.
Ljudi sto su stariji, skloniji su kalkulacijama, interesu, egoizmu do nesrazmernih granica...u ovim godinama biram postovanje i min. fizicke privlacnosti, za vezu. Za tra la la, moze svasta...
Nikakve zamrsene situacije, cuda i gluposti. Dovoljno sam vremena protracila na to...zaljubljivanje je za klince, i te romanticne ideje (emocije, prepreke), dok su jos neiskvareni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back