LjiS oglasi

...vrsim psiholosku procenu korisnika forumskih usluga...
...posrnule vracam na pravi put..cinim podsticaj..sledbenike pravog puta skrecem s' istog...
...manipulisem precenjenim intelektualnim sposobnostima..ukazuem na nicim opravdano samopouzdanje i nista manje uspesno razuveravam samouverenost...
...profesionali sam ubica ega s vidljivim posledicama izvlacenja s dva metra podsvesti na povrsinu sopstva sto za konacni cilj ima dusevni mir i ravnotezu te spoznaju ultimativnog oblika istine...
...alhemijska sam svetost okultnoga mraka..buuuuuuuuu.. :zloca: ...

... :lol: ...

Momak u najboljim godinama trazi zensku osobu slicnih karakteristika ne mladju od 80 godina sa deviznom penzijom ne manjom od 3000€ ili 3500$ ilii 2900£, stanom u Beogradu ne manjim od 150 kvadrata i vikendicom na periferiji ne manjom od 223 kvadrata sa 3 ara placa bez naslednika radi braka. Ljubav ne zna za cenu. U buducu zajednicku zajednicu ulazem ekstra mesto na Orlovaci blizu ulaza za dve osobe, zauvek zajedno dok nas zemljotres ne rastavi.

P.S.
U dobru i u zlu trosio bih tvoju penziju.

Kontakt:
Slike sa izvodom tekucek i deviznog racuna slati na sidikat_ludaka_srbije@jahoo.konj

tražim nekog ko može bez roptanja da nosi onu mračniju stranu moje ličnosti
dok ja uživam sve blagodeti ovog vedrog bića koje bi umelo mnogo lepo da se smeje kad ga ne bi smarao ovaj mračni podlac
koji stalno opominje, upozorava, sumnja i pararanoiše.

Back