LJIS Kafanica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa kako vrsis pritisak na vlast, nikako
ne znam nije to lako mozes im preko interneta ubosti u pravu zhicu
ko to moze

- - - - - - - - - -

e nekad sam znala da nemam to osecanje da x...x tako
da je dosadno sve nisam imala
i sad kako se to reshava

- - - - - - - - - -

mora da se setim

HRANA

1. Znaš onaj osećaj kad te u pola noći probudi neizdrživa želja za ukusom slanine? Mene tako i usred dana.

2. A ne, ne, pa danas sam jeo dijetalno – salatu. Kupus, tačnije. Kiso, razume se. Spremljen u rerni, takozvani podvarak. Pa šta ako ima svinjsku kolenicu!?

3. Arhitekta je kriv! Ko normalan gradi kuhinju na pola puta od spavaće sobe do WCa! I ******, krenem noću na pišanje, mrnem malo kulena, kozijeg sira, čvaraka… a slabu bešiku imam, pišam svako malo.

4. Kako drugačije da se igram cunamija? Vidi, šljepim po pupku TRESE SE NA LEĐIMA!

5. Imam ugrađenu tacnu za pivo kad sednem.

http://www.tarzanija.com/40-izgovora-zasto-si-se-odao-porocima/

:hahaha1:

- - - - - - - - - -

31. Jel vidiš ti kakvo je vreme došlo? Milijarde gladne a Švaba baca hranu kojoj istekne rok trajanja, okeani zagađeni, kapitalizam jede samog sebe, ljudi razočarani u demokratiju, preti terorizam, verski fanatizam, Aca Lukas u reklami za Telenor, i ja sad kao treba da ostavim pajdo?

32. Esid mi pomaže da shvatim Vitgenštajna, znaš koliko mi je to bitno.

33. Ma daj, ko da će meni šta biti od toga, još sve sečem limuntusom i praškom za pecivo.

34.Kako da jedem noblice NEnavaren?

35. K-k-k-kad v-v-varim, mn-n-ne m-m-mucam!

36.Brateee kevooo, kad ***** onu moju na ekserima, osećam se kao Hulk koji prodire u Zvončicu.

37. Posle još jednog poraza argentinske reprezentacije morao sam naći utehu u kokainu.

38. Aj probaj ti da završiš farmaciju a da se ne navučeš na ds.

39. Aj probaj ti da završiš Morovind za tri dana a da se ne navučeš na ds.

40. Aj probaj ti da završiš neki ds, a?
:cepanje:

14986_474487495941514_1733447022_n.jpg

moj poklon svetu za danas :D
adio

Šetao sam večeras i između ostalog prošao sam pored jednog mesta gde se sakupljaju *****. Prošao sam pored 2-3.

Jao majko mila. Ja ne znam ko ono može da ****. Neke raspale brkate ciganke, ni na šta ne liče. Evo sad me fura nagon za povraćanjem dok ovo pišem. A izgleda opet da neki pacijenti plaćaju da ono jebu, čim stoje svako veče tamo.

Jedna mi se obrati sa dobro veče, samo sam je iskulirao. Posle mi je tražila cigaru ni to joj nisam dao. Posle je drugoj kurvi rekla da povuče tašnu ka sebi, valjda je mislila da ću da joj ukradem ili šta već. A baš sam se lepo obukao jer sam išao da gledam neku garderobu u obližnjem tržnom centru, tako da nisam izgledao kao lopov.

Pu kako su gadne, evo i sad mi izbijaju na oči, sav sam se istraumatizovao. Mislim da bi trebao da se otkinem sa nečim kako bi zaboravio večerašnje scene. Upropastiše mi šetnju a baš je bilo kul i vreme je bilo lepo i raspoloženje na nivou a život kao da se rađao i obećavao da će sve biti u redu.

cao sefe :D

jesi stavio stvari pod kontrolu, zauzdao pohotne omladinke i to sve?
da ne brinem nista? :D

Ma mrka kapa bruderu, danas lilo kao iz kabla u mom neznom hercu :rumenko:
Saznao sam da je jedna moja davna simpatija zavrsila u narucju i krevetu jedne obeshrabrujuce pojave.
Ima da napisem bestseler o tome...jednog dana. :mrgreen:
Predlazem ti giros u bulevaru Zorana...nemam inspiraciju za drugo!
Laku noc tebruchi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back