LjiS igra istine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa svakako... :)
idealno vece koje se zavrsava sexom bi izgledalo?? :)
gde si bre Girliiii??? :)

Ja spavam, misleci da se necemo videti. Zaboravila sam da utisam mob. On zove, zeli da sidjem ispred kuce, samo da me poljubi.

Izlazim u spavacici, sanjiva, njegov poljubac me razbudi...

Uzimam ga za ruku i vodim ga u svoju sobu gde vodimo ljubav cele noci... On se ujutru iskrada i za nasu malu tajnu znamo samo mi...

Tu saaam :heart:

A idealno vece bez seksa?

Ja spavam, misleci da se necemo videti. Zaboravila sam da utisam mob. On zove, zeli da sidjem ispred kuce, samo da me poljubi.

Uzimam ga za ruku i vodim ga u svoju sobu gde vodimo ljubav cele noci... On se ujutru iskrada i za nasu malu tajnu znamo samo mi...

ona dolazi kod mene oko 20h, idemo negde u neki romanticni ambijent restorana u kraju na veceru, posle toga setamo centrom grada, razgledamo i uzivamo jedno u drugom... posle toga je otpratim do njenog stana, dok se uz poljubac i iskren osmeh ne rastanemo jedno od drugog...
cega se nikada u zivotu ne bi odrekla?? :)
p.s. a sta je se to tako lepo tebi izdesavalo ovih dana?? ne pricas... :P :D

ona dolazi kod mene oko 20h, idemo negde u neki romanticni ambijent restorana u kraju na veceru, posle toga setamo centrom grada, razgledamo i uzivamo jedno u drugom... posle toga je otpratim do njenog stana, dok se uz poljubac i iskren osmeh ne rastanemo jedno od drugog...
cega se nikada u zivotu ne bi odrekla?? :)
p.s. a sta je se to tako lepo tebi izdesavalo ovih dana?? ne pricas... :P :D

Ne bih se odrekla ljubavi :heart:

Ajde, pisem ti pp, ima svasta nesto kjut :kiss:

Mesto o kojem sanjas?

Znas me, znam te (sve vise) :)

Verujem u Boga, ako je to pitanje i da, verujem u zivot posle smrti.

Koja je tvoja reinkarnacija, sta mislis ili zelis?

definitivno... :)
ne znam, ali bih voleo da je to neki cuveni vojskovodja... :)
hrabrost, cast, postenje, disciplina, sve u jednoj izuzetno jakoj i stabilnoj licnosti... :)
princeza ili pepeljuga, u kojoj ulozi vidis sebe?? :)

Da li se desilo - ovo sto si napisala?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back