LjiS igra istine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za G.

Знаш,
морам да ти тражим руку
није битно што већ имам две,
твоја ми стварно треба

Кад ми већ даш руку
дај ми и целу тебе
није битно што већ имам целог себе,
јер ти ми стварно требаш

Nije stih nego cela pesma...

A ti?
Koji bi stih volela da ti sad neko posveti?

Za G.

Знаш,
морам да ти тражим руку
није битно што већ имам две,
твоја ми стварно треба

Кад ми већ даш руку
дај ми и целу тебе
није битно што већ имам целог себе,
јер ти ми стварно требаш

Nije stih nego cela pesma...

A ti?
Koji bi stih volela da ti sad neko posveti?

Beautiful song :heart: Je li pesma ili tekst muzicke numere?

Uh, ima ih mnogo. Sve ce ostati na mastanju. Za jednu sam rekla, ko mi je posveti, dobija poljubac :D Al' ne smem nikad da kazem koja je :)

Koje su vam pesme posvetili i zasto?

Beautiful song :heart: Je li pesma ili tekst muzicke numere?

Uh, ima ih mnogo. Sve ce ostati na mastanju. Za jednu sam rekla, ko mi je posveti, dobija poljubac :D Al' ne smem nikad da kazem koja je :)

Koje su vam pesme posvetili i zasto?
Ovo je moja pesma. Mislim, ja sam je napisao...
Ne spavam...
Da li volite nabildovane likove u fazonu trougao...xD

Ne volim...

Imate li omiljenu boju očiju...

Hmmmmm... Nemam blage veze...nisam nikad razmishljala o tome.

Kako bi izgledalo savrshen dan sa voljenom osobom?

Budimo se u rano jutro, u kući na plaži. Kroz ogroman stakleni zid vidi se mali zaliv, peščana plaža oivičena bujnim tropskim rastinjem, tirkizno more i rumeno nebo. Sunce tek izlazi. Pričamo i mazimo se u velikom krevetu, dok tiho klize sati. Diskretna služavka donosi doručak, baš kad počinjemo da osećamo glad. Doručkujemo brzo, gladni jedno drugog. Odlazimo ka moru, prijatno jutarnje sunce miluje naša tela. Ljubimo se, talasi miluju naša stopala, jezici miluju naše usne, lutam dlanovima po njenom telu....
Plivaćemo, pa se, posle tuširanja, dugo maziti u krevetu, uz tihi šum klima uređaja, odlažući strastvenu akciju, i ne odmičući tela više od 0.5 cm...

Koliko ste imali trenutaka u ljubavi i seksu koji su vam oduzeli dah?

Budimo se u rano jutro, u kući na plaži. Kroz ogroman stakleni zid vidi se mali zaliv, peščana plaža oivičena bujnim tropskim rastinjem, tirkizno more i rumeno nebo. Sunce tek izlazi. Pričamo i mazimo se u velikom krevetu, dok tiho klize sati. Diskretna služavka donosi doručak, baš kad počinjemo da osećamo glad. Doručkujemo brzo, gladni jedno drugog. Odlazimo ka moru, prijatno jutarnje sunce miluje naša tela. Ljubimo se, talasi miluju naša stopala, jezici miluju naše usne, lutam dlanovima po njenom telu....
Plivaćemo, pa se, posle tuširanja dugo maziti u krevetu, uz tihi šum klima uređaja, odlažući strastvenu akciju, i ne odmičući tela više od 0.5 cm...

Koliko ste imali trenutaka u ljubavi i seksu koji su vam oduzeli dah?

Kad mi je izbio vazduh pesnicom....xD:mrgreen:
Po lepoti da mi oduzmu dah? Jok...nijedan...xD
Omiljeni pesnik?

''Zivot se ne mjeri brojem udisaja, vec brojem trenutaka koji nam oduzimaju dah.''
Bilo ih je, samo su se poslije nalet astrasti neki ispostavili pravi, a neki laznjak, kao cek bez pokrica...:think:

Da li prilkom raskida veze odlazite kao princ/princeza ili konj/kobila?:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back