LjiS igra istine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ Dijenek Nijednom :lol:

@1976! ne znam ko me je povredio, ne posmatram tako, sebe postavljam kao odgovornu za svoja osećanja

Koje putovanje sa dragim/om vam je ostalo u najlepšem sećanju?

Poslednja izmena:
nikad me to nijedan nije pitao

da li vi pitate te stvari?

Zavisi, kasnije se obično oboje otvorimo, bez detaljisanja.
odgovaram, ako mu smeta ne mora da je samnom...volim da igram otvorenih karata;)
Vi?
Pričam ono što mi prija sa osobom, ako imamo iskren odnos, onda zna se.
Brzo umem da "planem", ali mi je jako malo dovoljno da se smirim i da razumem, da..mislim da lako oprastam, ali ne olako ;). Ne znam vise sta bih pitala..:D? Planina ili more, leti?

More :zaljubljena:

Plešete zajedno nekad?

Na letovanjima u 99% slucajeva svake veceri izlaska :) Ali, to je vise djuskanje nego ples, zapravo, gotovo nikada ples u pravom smislu te reci jer ne pustaju bas cesto sentise... Grci su bas slobodni i otvoreni po tom pitanju, prilaze nenametljivo i, koliko sam primetila, najvise vole nase devojke :)

Ne idem mnogo na zurke, ali npr.na vencanjima ili nekim svecanim dogadjajima mi se desavalo da mi neko ko je tu gost, kao i ja, pridje da me pita za ples. :)

Koji je najsasaviji nadimak koji ste dobili od v. osobe? :manikir:

nije bilo sasavih,zove me "mackice" i to je to
ponekad me zove "trubica" kad se nadurim pa napravim usne u trubicu
situacija:on vam se dopada,ali nemoguca veza (npr on je vas dever ili komsija koji dolazi porodicno na kafu) i onda jednog dana dodje i bez ikakve najave vam kaze cekaj me za 5 min potpuno go/la
kako reagujete?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back